Söylenenlere göre ilk kez kaldığınız bir yere yastık altına anahtar koyarak evleneceğiniz kişiyi görülebiliyormuş. Sizin bildiniz denediniz şeyler var mı? Ben hiç denemedim aslında denemek istiyorum.. Siz?
Evleneceğiniz kişiyi rüyanızda görmek için bir şeyler yaptınız mı?
Ben bir gün çok merak ettim bu bir akım olmuştu bir ara çok dua ettim sonra rüyamda bir adam bir kız gösterdi bana sırtı dönüktü adamıda tanımıyordum bu kim dedim o evleneceğin kişi dedi yüzüne bakmaya çalıştıkça uzaklaştı en son omzuna dokundum yüzünü tam dönerken uyandım ve gerçekten trol değil yaşadım bunu
Evleneceğim kişi değil de vurgun olduğum birisi vardı. 6 gün üst üste rüyama girdi ve artık dua ediyordum birdaha görmemek için. Ben onun gülüşüne öldüm, o benim ölüşüme güldü..
Oha!! az önce birisinin benden hoşlandığını nasıl anlarım diye bir soru sordum ve o kişiyi kimle evleneceğim diye niyetlediğim rüyamda görmüştüm. az önce sorduğum sorudan sonra bu soruyu görmek beni ürpertti
Bir yildir ruyamda gordugum bir kisi var ama evlenip evlenemeyecegimi henuz goremedim. Kader denilen kavraminda kendine gore kurallari oldugunu anladim, kesfettim.. Ne evet diyor, ne hayir.. Geri cekiliyorum izin vermiyor..
Hani bir hikaye/olay/siir var " Tanrim kendini bana goster " diye
ne kadar takıntılıysanız birine , onu görürsünüz anca.. ve genelde de sıkıntılı rüyalar görürsünüz o kişiyle ilgili.. yoksa o yastık altı meselesi hurafedir. ha bir de , sen eğer o kişi çok yakışıklı değilse, görmeye tenezzül etmezsin ;))
Kuranı kerimde nur suresi var onun belirli bir ayeti var okunacak ve yanlış hatırlamıyorsam 7 kez okunup hiç konuşmadan uyunuyormuş ne kadar doğru bilemem batıl bir inanışta olabilir
İstemekle olsaydı her gecedüşüncelerimiz rüyalarımıza yansırdı ki okadar düşünmeme ve takıntılı olmama rağmen srnde en fazla 3.5 rüya görüyorum onlarda genelde karmaşık☺
Oyle degil kardesim onu tanimiyordum bile kardesim bu dunyayi allah 7 gunde yaratmış ve onun oyle guzel bir hikmeti varki gonulden istersen o kapiları acar
Amin sizide insallah birsey isteyecekseniz kuldan degil allahtan isteyin oyle guzel hikmetini gordumki ne istesem ne dilesem rabbim kabul etti istemekten utanmayın. Rabinizle araniz nasil bilmem kimi anne baba yerine koyun kimi yoldas kimi arkadas emin olun size okadar yakınki
En İyi Cevaplar