Arkadaşım sevgilisiyle konuşup araya mesafe koymuş, bir aylığına 🤣
Oruçlu oruçlu bir sevgili pek çekilmiyormuş. 🤦♀️İkisi de çok sinirili tipler.😬

Sadece sevgilime değil herkese mesafe koyuyorum maalesef , ramazanda huysuz biri oluyorum , ve ilişkilerime zarar gelmesini istemiyorum. İnsanız sonuçta kusursuz değiliz napalım istemeden de olsa karşı tarafı uzebiliyorum.
Konulmalı.
Oruç tutulmasa bile alkole ara verildiği gibi sekse de ara verilmeli, senede 1 ay da bunu yapıverelim kudurmayız..
İki tane kiz kardesim var ve sebgilileri ramazan boyunca görüsmeyelim demisler, bulusmicaklar... kuzenimde ayni sekilde gitmicekmis ramazan boyunca srvgilisinin yanina
Normalde her haltı yapıp ramazanda 180 derece değişenleri ben anlamlandıramıyorum
😂😂😂 aynı fikirdeyim bebeğim
Cevap
23Cevap
Hayır hiç sevmediğim şey, eğer ki; ben sevgilim ile ciddi düşünüyorsam her türlü onu çekebilirim. Ramazan geldi diye uzaklaştırırsam evlenince ne yapacağım? bir ömür boyu yanımda olacak.
Merhaba,
Hiç gerek yok diye düşünüyorum. Sevgili oluyorsa ramazanda ara vermesine de gerek yok. Mesafe koysa ne olacak ki?
Ne kadar garip 😂 zaten oruçlu buluşmazlar akşam da sanki her akşam mi gorusçekler arada buluşurlar ramazan geldi 1 ay sonra görüşelim saçma bence😂
Şimdi ayrı duruyorlar iyide yarın evlendiklerinde analarının evinemi gidecekler çok saçma
11 ay nasıl yürüyor ki ilişki o zaman :D Ciddi bir ilişkide her durumda ayakta durulmalı sonuçta.
Yazık bunlar hiç evlenmesin daha iyi o iliskiden hayır filan gelmez bu saatten sonra neymiş ramazan diye kız ilişkiye ara verecek bababa ana yok öyle bir dünya 😉
Bizim sevgilimiz yok deşip durma amacın ne ya senin
Çok saçma, ben beraber iftar yemeği yemeyi tercih ederim. Manevi değeri tarifsiz bir şey.
Aynen maazallah orucu neyim bozar opusur felan ya da yanyans iken birşeyler olur 🙈
Oruc değilim neyseki😀
O zaman git buluş sevgilinle 😊
@TürkishExpert00 buluştum 3 saatir onlaydim
Güzelmiş
Bence saçma sapan bir davranış
biraz olabilir aslında iftar sonrası buluşulabilir
Sen beni oruçluyken sev felan😂
iftarla sahur arası var..
İnşallah işe yaratmıştır 😂
Hepten Ayrılsınlar bari
B3n mesafe koymadım da iftardan sonra buluşuyoruz
Saçmalık mesafeler sevgiyi öldürür. ;)
Yo ben koymam mesafe koyana yolu gosteririm
herşey akşam zaten ne gerek var
Saçmalık gördüm de böylesini ilk kez 😂
Saçma.
Saçma, gerek yok
En iyisini yapmış.
Bence çok saçma
İnsanın Kalbi Sakat Olmasın
Saçma olmuş, arada görüşsünler akşamları falan.
Yakınlaşmasınlar daha iyi olur.
Mantıklı
Mesafe koyulmali
Hayatta konmamalı
Not comment...
bence cok sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar