Platonik aşkın en güzel yanı nedir?😂😂 Görsel bence en güzel yanını anlatmış.😂😂🙄🙄 Seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor ama sevilenin habari bilem yok.🙄😊 De haydin hayırlı geceler olsun uşaklar.😊😊
katılaşırsınız günden güne artık öyle bir katılaşmışsınızdır ki çoğu insanın yıkılacağı fırtınalar sizin sadece saçlarınızı savurabilir , aslında büyürsünüz küçük olmak isteyecek kadar büyürsünüz. küçük dertlerinizin olmasını dileyecek duruma gelirsiniz çünkü normal insanları meşgul eden şeyler artık sizin umurunuzda bile değildir, artık sizi oyalayacak bir şey de kalmamıştır onun hayalinden başka, bir faydanızın da kalmadığını farkedersiniz yakınlarınıza üzülürsünüz sonra kendinize değil de ihmal ettiğiniz için yanınızdakilere. sonunda anlarsınız gücün insana iyi gelmediğini ama yapacak birşey yok artık güçlüsünüzdür , hemde hiçbir işinize yaramayacak kadar güçlü !
Ulan Kanka azmine hayranım ya😂👏👏👏 nereden nereye geldin.. Editör bile oldun.. daha dün ki hallerini hatırlıyorum da ne çabuk büyüdün öyle gözümün önünde 😢😢😢😂😂😜
O kadarını hatırlamıyorum Kanka 🤷🙄😂👍 ben pek dikkat etmem profillere.. sadece karşımdakinin ilk tanıştığım gun yazılarını filan okurum yorumlarina filan bakarım ve ona göre bir yaklaşım sergilerim.. sonra bir daha kolay kolay bakmam..🤷🙄
Bunlar saydiklarin dogru ozellikler olabilir. Ama hic bir zaman karsiligi olmadigini bildigin, birisini sevmek cok buyuk yurek ve boşa kürek cekmek gibi birşey. Sevdiğim birinden ayrilmissam, ve onun da beni sevdigini biliyorsam ama arada ki engeller buyukse ve mecburi ayrilik olduysa, bununla ilgili Ümit besleyebilirim. Ama bir taraf boşsa hic karşılığı yoksa sevgimin, o zaman unutmaktan baska care yok.
Ben pilatonik aşk besleyemem uzun. süre konuşma imkanım varsa konuşurum okadar boş sevgiye ayıracak ne zamanım nede vaktim olmaz söylerim kendisine oldu oldu olmadı samimiyetimi keserim.
hiç bir iyi yanı yok... olmayan sevgılını baska bır kızla konusunca aldatma hıssıne dahı sokar ınsanı... otobüs terminalınde gemi beklemek gibi... gelmeyecek bilirsin ama hep hayal edersın...
Platonik aşkın en güzel yanı gizli olması ve gizli tutulması. Çünkü duygularını açtığında iş yüzde elli ihtimale kalır. Sevgin karşılık bulursa ihya olursun. Rerdedilirsen dağılır ve meçhul olursun. Kendimden biliyorum.
En İyi Cevaplar