+1 yılMerak etme her insanın bir yarısı vardır bu hayatta.
Herşey fiziki görünüş değil elbette fakat hiç de önemsenmiyor değil, tabiki tipimizi düzeltme şansımız yok ama en azından bakımlı ve özenli olabiliriz.
O yüzden fiziki olarak kendini beğenmiyor olabilirsin ama umutsuz olma. Birisi gelir gülüşüne, konuşmana, karakterine, ne bileyim bir özelliğine tutulur.
Öyle çiflter görebilirsin ki ya kız çok güzel ya da erkek çok yakışıklıdır diğerinde iş yoktur. Mesele zaten tamamen dış görünüş olsaydı işimiz çok zordu. Sen karakterinden ödün verme karşına tüm sahip olduğu güzelliklerle seni seven birisi çıkacaktır.15 Yorumla- +1 yıl
İnsan kendi sahip olduğu güzelliklerin farkında değildir. Bence sen de gerçekten sahip olduğun güzelliklerin farkında değilsin. Bir erkek için utangaç olmak dezavantaj gibi görünebilir ama tadında olması gerekiyor. Fakat bu utangaçlık atılganlıktan alıkoyuyorsa sorun var demektir. Kızlar ne istediğini bilen ve bunu doğru şekilde ifade edebilen erkeklerden etkilenir o yüzden doğru bildiklerini çevrendekileri kırmadan dillendirebilmelisin.
- +1 yıl
Sıkıcı birisiyim diye de düşünme az biraz kendine güven ama bunun da tadını kaçırma. Doğal ol kendin ol, bildiğin konuda konuşurken karşı tarafı ben biliyorum edasını yansıtmaktan kaçın, bilmediğin konusunda da biliyormuş gibi konuşmaktan çekin.Gerektiğinde bilmiyorum demesini bil. Tadında olmak kaydıyla kendine güven ve mütevazi davranmaknın arasını bulmakta fayda görüyorum.
- +1 yıl
Değişmek istersen değiştiremeyeceğin hiçbir şey yoktur. Tecrübe ile sabit.
En İyi Cevaplar
Kardesimmmm . :) bende cok diyorum okadarki yillardir kiz arkadasim olmuyordu. Isyerindede herkes benden buyuk oyuzden bakmiyorlardi okadar kesatiki isler artik umudu kesmistim. Sonra metroda adres sorup doru durus kimseden cevap alamayan 19 20 yaslarinda degim yerindeyse tas gibi hatuna yardim edip adrese en kisa gidebilecegi yolu tarif ettikten sonra. bana cok tesekkur ederim ayrica cok tatlisin deyip goz kirparak gitiginde anladimki olmemisim ve bunu isyerinde anlatigimda ise aslinda butun kizlarin bana bayildigini ancak bunu belli etmek istemediklerini anlamis oldum. :)
11 Yorumla
+1 yılBazen yakışıklı veya popüler biriyle göz göze gelirsem hadi caanım bana mı bakıyor,yok yaa yanlıs anlıyorumdur filan diyorum...Hele çok tipsiz hissettiğimde.
38 Yorumla- +1 yıl
Aslında en iyisini yapıyosun :D
- +1 yıl
Bir defaysa belki de defalarca yakalıyorsan beğendiklerindendir :)
- +1 yıl
ayarsız tiplere denk gelmişsindir.Bir erkeğe niye bakar bir kız ? Beğeniyordur,çocuğun ilgisini farketmiştir ya da dediğin gibi denk gelmiştir.Ama dediğim gibi sen ayarsız kızlara denk gelmişsin,kimse bana bakmaz mantığına yatma.Bazı kızlarda bakıp ayağına getirme,sonra reddetme huyu var,napıcan :D
- +1 yıl
Evlilik hayalin olmaması doğal :D Benimde hiç olmadı.Ama beğenen,seven biri elbet olur...Genelde bu kendini hiç beğenmeyenler yakışıklı-güzel oluyor zaten :) Takılma ,bir anda biri çıkıverir karşına.
+1 yılBoşver bakanı sen, bakmak değil görebilmek önemli ;) bir gün seni görebilen biri çıkar elbet :)
85 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel bir yorum. Ağzına Sağlık.
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Sürekli kötümser düşünüyorsun, yorumlarına ve sorularına bak anlarsın ne demek istediğimi. arada biraz umutlu ol ya :) kendini sev biraz, sürekli benden bir şey olmaz deme :)
- +1 yıl
Peki :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada bazılarını yakalıyorum. Denk gelmiştir diyorum. Sonra tekrar denk geliyor tesadüftür diyorum. Ama bu sefer sırf meraktan o da bakıyor mu diye bakıyorum. Bu sefer onunda bana aynı sebepten ötürü baktığını düşünüyorum. Yada şöyle etrafa bakıyormuş gibi baktığımda oluyor. Hiç bakmayanlardan teklif aldığım oldu ki bu daha kötü (bunun için sevgilisinden ayrılıpta sevgilisini durduk yere başıma musallat eden de var :D)
Ama demiyor muyum? Diyorum. Emma Eatson,Selena Gomez'i dediğim kimselerden ikisi. Hakikaten bakarlar mı? (Aynen bencede ":D... bakarlar":D)10 YorumlaZamanında bakan olmuştu,sonra birisi tipsiz değip bana tavır yapmıştı sanki teklif etmişim gibi.Sonra benden özür diledi falan filan ulan a.q derdiniz ne ben mi davet ettim.Okulda da kızın biri sınavdan çıkmışım yanıma gelip selam veriyor okul çıkışına kadar konuşuyoruz sınavla ilgili falan çünkü soruyu kendisi sordu kızı da tanımıyorum,bir de üniversite kapısının orada ne dese iyi selam verilecek özelliğin yok ama verdim diyor,seni yanıma çağırdım değil mi ulan dedim gerizekalı niye selam veriyorsa,.Ben hep derim bana bakan yoktur diye yalnız değilsin.
11 Yorumlaherzaman diyorum halada diyorum aslında yakışıklımıyım değilmiyim bilemiyorum kızlarla aram hep iyi olmuştur ama sevgili olaylarına hiç karışmadım ya da onlar karışmak istemedi :/ aslında her sene farklı bir kişi beni seviyor 3 senedir bu senekide belli oldu hadi hayırlısı bide yakışıklı olup olmadıgımızı anlayacagım bir test falan var mıya aynanın karşısına geçiyorum bakıyom bakıyom bulamıyom :/
02 Yorumlabakmasınlar daha iyi bakıyolarda noluya.adam 6 aydırki sadece bakıyo başka bir icraart yok.o öküz oldu ben tren
14 Yorumla- +1 yıl
hahaha ne hoş değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor.benim problemim daha büyük...
52 Yorumla- +1 yıl
Belkide çok güzel olduğunun farkında değildir bilemezsin. Bir çok sebebi olabilir.
+1 yılBaktırmak için ekstra çaba harcamıyorum, bana bakılıp bakılmamasıyla zerre ilgilenmiyorum ki zaten bakıldığını da sanmıyorum, ben olsam bana bakmazdım.
Hatta mümkünse kimse bakmasın, kendi dehşet ötesi karizmamla baş başa kalmak istiyorum.10 Yorumlabakar bakar :) önemli olan kimin niye baktığı
bu arada profil resmine hastayım senin :)12 YorumlaEvet hep diyorum. Ve tabii dediğim gibi oluyor hep :)
11 Yorumla
+1 yılartık bıraktım öyle şeyleri (: kimse bakmadı 1 kez bile ilişkim olmadı alıştım bende sevdiğim de olmadı hep tektim , hep te tek olacağım
12 Yorumla- +1 yıl
(: ne yapayım
çoğu zaman demişimdir. beni kim naapsın. bana niye baksın diye :))))
12 YorumlaCok laf atip bakiyolar . Bu cumleyi hic kullanmadim o yuzden -_-
Sadece bazen cok yakisikli cocuklar aslininca bu tip bana nasil bakiyo felan dusundugum oluyo .12 Yorumla- +1 yıl
laf attıkları zaman hoşuna gidiyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hep diyorum her gün her saat her dakika :D
THE END...13 Yorumla- +1 yıl
sen ne değişik adamsın ya :D
bazen bu tipe güneş doğmaz be bile diorm ama doğuyo işte :D:D:D
12 Yorumla
+1 yılBen Bana Kim Bakar Degilde Güzel Kız Görsem Bu Bana Bakmaz Diyorum Kızn Yüzüne Bile Bakmıyorum , Güzel Kızların Yanındaki Erkekleri Görünce Bana Neden Bakmasın Dedigimde Oluyor
10 YorumlaBende zamanında çok dedim ama her seferinde baktılar :D
18 Yorumlademiyorum çünkü allaha şükür bir bakan tekrar bakıyor :)
10 YorumlaHer kurtlu satıcının kör bir alıcısı oluyor. Ben de çok derdim ama şu an çok seviliyorum. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ölme eşeğim ölme... ölme eşeğim ölme yaz gelsin de yonca bitsin...:))
10 YorumlaBen diyorum ama calismadigim zamanlar babam bakiyo bana sgolsun bir de erkek arkadasim :)
11 Yorumla- +1 yıl
alamanya gibi iş
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Hayır demem çünkü, çok şükür elim ayağım tutuyor fiziğim güzel. Bana bakmayacakta kime bakacak?
10 Yorumla
+1 yılbana kimin bakıp bakmayacağını iyi biliyorum..bana bakmaları için, biraz karakterimi ve ilgi alanlarımı bilmeleri gerekiyor...biraz olgunluk diyelim :)
10 Yorumla
+1 yılKardeşim bunalımda olduğumuz dönemler oluyor ve diyoruz istemeden .
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. hıc demedım ole bısey dememe fırsat vermedıler ztn hıc :D
10 Yorumlaharry potter daki yılan gibiyim, baktığım kızlar taş kesiliyo, yakışıklı erkekler kapıyo hemen muha goyum
10 Yorumla
+1 yılben hiç demem bitli baklanın kör alıcısı olur :) muhakkak sanada bakan olacak :) pozitif ol ...
10 YorumlaDemiyorum kendimi seviyorum hatam-kusurlarim varsa da ben boyle benim, iyiyim ^_^
10 YorumlaDiyorum, dediğimden de farklı bir durumla karşılaşmadım henüz :)))
10 Yorumla
+1 yılbana bakan oluyor ama çirkinligime filan bakiyorlardir bence kesin, kisacasi iyi anlamda bakan olmaz bana eminim :D
12 Yorumla- +1 yıl
insan kendini bu kadar yere vururmu be yok muşu kıza alıcı gözüyle bakacak diye bağırasım var
- +1 yıl
yok sen bağırma beni rezil filan etme en iyisi olur benim için :d
+1 yılKimse yogurdum eksi demez dostum :-) hele ki bu sitede :-)
10 Yorumla
+1 yılBoş hayaller kurdukdan sonra "Amaaaan niye hayal kuruyorum ki ben kimim ? bana bakmazlar " diyorum tabi..
10 Yorumla''Bana bakmayan, beni kaybeder.'' diye düşünüyorum.
Özgüvenim, tavan yapmış durumda, gördüğün gibi... :)00 Yorumlademiyorum kimseye de bakmıyorum. insanlara olan güvenimi tamamen kaybettim çünkü.
10 Yorumlayeni şaç stilimden dolayı bu sözü kullanır oldum :)
10 Yorumla
+1 yılkızlar benden korkuyormuş öyle diyorlar
çok sert bakıyormuşum10 Yorumla
+1 yılannemgil beni yapamamışlar
birşeyler eksik olmuş bak bende.13 Yorumla- +1 yıl
aynen la
- +1 yıl
nasıl yapamamışlar ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakan oluyo elbette ama yakışıklı olunca bu bana mı bakıyo neden acaba diye bir güvensizlik oluyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
Neden kız?
+1 yılHayır. Kendinle barış bence
11 Yorumlaben ayniyim senle :))
12 YorumlaÇok tipsiz değilim ama 5 dk muhabbetten sonra bana hayran bir kızı bile kendimden soğutabilirim neden bu kadar iticiyim bilmiyorum :(
00 Yorumladevlet bize baksın gibi oldu.. :D
11 Yorumla
+1 yılDemiyorum herkes bakıyor sıkıntı yok :)
40 Yorumlabiraz özgüven diyorum
10 YorumlaProfil resmin güzelmiş :)
10 Yorumla
+1 yılSöylerim zira kendini beğenmişliği sevmem.
10 YorumlaDemem.
Kendime güveniyor ve kendimi seviyorum.10 YorumlaKendime bu soruyu sormaya hic gerek duymadım. .
11 Yorumla- +1 yıl
fotodaki sensen sormana gerek yok zaten :)
+1 yıleskiden derdim :) artik desem yalan olur :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. o kadar gururlu egoist biriyim ki demem :)
10 Yorumla
+1 yılDememe gerek yok bakıyolar :D
10 Yorumla
+1 yılevet aynen diyorum bunu :)
10 YorumlaDemiyorum Allah'a şükür :)
10 Yorumla
+1 yıldedirtmiyolar aga o konuda çok rahatım :)
11 Yorumladesemde bakıyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılbana kim jong un bakar
11 Yorumla- +1 yıl
demem
Ara ara diyorum yalan yok. :)
10 Yorumla
+1 yılBir sor bakalım demediğiniz gün var mıdiye :)
10 Yorumlabazen diyorum özgüvenim az :/
10 YorumlaBende cok dedim ama sonunda bakan oldu :)
10 Yorumlaevdeki aynaları kırdım kanka o derece
10 YorumlaDersem yalan olur bakıyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler