Yani diyolar iste. Sevdiginle isminiz uyumlu flan. var mı oyle sey? Yoksa sadece eylencedenmi ibaret
#Aidkem💫
#Aidkem💫
İsimlerin enerjisi vardır tarzında bir olay olduğu için bunu söylerler ama alakası yok her aynı isimdeki insan aynı mı değil tabikide alakası yok yani.
Benim en uyumlu görüşüdğüm çift iş arkadaşım olan Engin ve nişanlısı Rengin
Öyle bir şey mi varmış😂
Cevap
11Cevap
Her deyilene inansak gerek özümüzü damdan aşagi atak, kim deyir bele şeyi, isim uyumu diye birşey yoxdu, birbirinden hoşlanma vardir, fikirlerin uyuşmazligi var,
Mesela benim ismim Enes bana ne gider ona gore arama yapayim
Enise gider
Arkadaşın ismi muhittin idi 😂 eğer öyle birşey varsa o arkadaşın işi yaş
yok bee burc uyumu var isim uyumu sanmam
Boğa burcu uyumu kiminleymiş ☺️
@Precious00 ikizler kardesim.
Yok baba anlamam 👍son kararın mı ikizler ama hiç ikizler sevgilim olmadı
@Precious00 ee onun icin sapsin yaa. ikizler olursa bir daha sap kalmazsin kardesm :D
Napalım elimize mikrofon alıp boynumuza tabela mı asalım ikizler burcu sevgili aranır diye 😂😂
@Precious00 yok abi sen boyle espiriler yapma bide birazcik kitab oku onlari etkilemek icin kesin olur. :D
bir baglamıslar kitaba hey Allahım benm kitap okuyasım yok yeterince kitap okudum 😂😂
@Precious00 sen ye yat abi olur oyle :D
@Precious00 abi simdi her ikizler kadiniylada olur demedimki. ama simdi bisey var ben ikizler burcuyum. bir kendinle kiyasla bakalim. o sanami bakar banami bakar :D
İkizler kadınına sor bro sana bakar bana niye baksın demi 😉
@Precious00 ona mi bakarsin banami bakarsin sana soruyorum
Senin gibi yakısıklı ya bakarlar dostum 👍👍basarılar dilerim 🙏
@Precious00 kardesim yakisikli olmakdan demedimki ben. senin o sakalari misal cekdim aslinda :D
Bilader uykusuzum işten geldim 😂
Hadi bak müşterin var onlarla ilgilen
onun da mi uyumunu cikartmislar 😀
😂😂😂
Yok öyle bir uyum hürafe bunlar inanma
İsim uyumu sinerji belki olabilir :D
Saçmalık
Huhu eğlence bence
Alakasız bence
Yok öyle birsey
Ne alaka yaw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?