Aşk İlişkileri Sevdiğim kişi bana çok benziyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor birine aşık oldum bunu bilmiyor ama tip olarak bana çok benziyor sebebi ne olabilir acaba kısmetim o çocuk mu :D? Güncellemeler+1 yıl yüz olarak benziyoruz ama karakter olarak zıt :D Sevdiğim kişi bana çok benziyor? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dert_hekimi Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Çocuklarınızı düşünemiyorum. 0 4 Yorumla Soran neden :D Yorumla Dert_hekimi +1 yıl Düşünsene tıpatıp aynın :D Yorumla Soran olsun ne güzel işte jsdhfjskfh he çoğu cift birbirine benzemiyor mu sence? Yorumla Dert_hekimi +1 yıl Hayır fjskfsfhsk yaani şaka bir yana bilinçaltı benzerlikleri sever, bu yüzden benzemeniz çok normal Yorumla
harleysevdam Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben buyucu cıragım el falına bakabilirim 0 2 Yorumla Soran hehe ondan Yorumla harleysevdam +1 yıl saka yapmıstım ama bakmayı biliyom gonderme Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aynen evlenenin hemen 0 2 Yorumla Soran dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düğününe çağırırsın artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuklarınızı düşünemiyorum.
neden :D
Düşünsene tıpatıp aynın :D
olsun ne güzel işte jsdhfjskfh he çoğu cift birbirine benzemiyor mu sence?
Hayır fjskfsfhsk yaani şaka bir yana bilinçaltı benzerlikleri sever, bu yüzden benzemeniz çok normal
ben buyucu cıragım el falına bakabilirim
hehe ondan
saka yapmıstım ama bakmayı biliyom gonderme
aynen evlenenin hemen
dimi
düğününe çağırırsın artık