Sevgilim meğerse akraba evliliği ürünüymüş şok oldum ve ne kadar sevsemde istemeden soğudum siz olsanız soğur muydunuz?
Anne babası kuzenmiş
Anne babası kuzenmiş
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer çocuk saf dürüst ve inançlı biri ise sırf gelecekte çocuğum sakat olur çirkin olur istemem böylesini dersen Allahın gücüne gider. Ne malûm
Gen diye tutturmana rağmen yine sakat demiyoruz engelli dogmayacagi.
Sonradan engelli olmayacağının garantisi var mı
Allahın seni evladinla sinamayacagini ne biliyorsun.
Kusura bakma da annelik duyguların böyleyse ne denir bilmem.
Teşekkürler evet iyi niyetli biri sevgilim ama göçmen olduğum için aşırı boyutlarda görüyorum çok garip geliyor
Senin için dedim hani çocuğu terk et bırak önemli değil
Hani büyük konuşma derler ya ondan sana tavır almamız yoksa niye tepki verelim empati yap lutfen
Yav ne var bunda adam ne yapsın sonra sana ne zarar var
Gen havuzu dar. Hastalıklara yakalanma riski yüksek. Daha geçen ay ameliyat oldu durup dururken. Erken ölme ihtimali var. Çocuğumuzun çirkin olma ihtimali var.
Yeryüzüne bir daha senin kadar çirkin ve sağlıksız başka bir canlı gelmez emin ol canım. Laflara bak ya seviyormuş soğumuş bilmem neymiş. Abicim sevgi sözcüğünü her önüne gelen ağzına almasın heleki şu platformda başka derdiniz yokmuş gibi salak saçma çareler arıyorsunuz. Allah 'ın verdiği aklı daha kullanmayı bilmeyen insanlar gelip burda soru soruyor. Böyle devam et tencerene kapak bulursun senden çok var.
@Gecemavisi0029 akraba evliliği olduğun için bu kadar üstüne alınıp kudurmana gerek yoktu
Çok saçma :D Akraba olunca sakt vs doğar diyorsunuz bence bu bünye ile alakalı Çoğu kişi var akaraba evliliği siz gidip sorun olanları eleştiriyorsunuz Ne diyim ki :D çok komiksin :D
bencede ayrıl, sen onu haketmiyorsun.. daha iyilerine laik o çocuk kanka
Neden sen akraba evliliğisin dimi böyle düşündüğün için
akraba evliliği olanları falakaya yatır istersen kanka toptan çözüm olur
İğrençlik geliyor göçmeniz biz bizde yok böyle şeyler. Düşünsene down sendromlu olucakken ipin ucundan dönmüş
canım benim kafan pırıl pırıl bu genelde dogu taraflarında oluyor.. ben de akraba evliliğiyim hemde annem ve babam teyze cocukları.. ama ben üni mezunuyum dans egitimi alıyorum muhasebe pc işletmenligi ve ingilizce sertifikalarım var.. dostlarım var sosyal bir insanım :) akraba evliliği tetikleme durumu olabilir ama herkes aynı değil
Tesekkürler karadenizli misin
gaziantepliyim ama İstanbul'da yaşıyorum 19 senedir
Cevap
18Cevap
ula burdakı herkez zaten akraba neyi kafasını yasıon
Sende mi akrabasın
la kızım sen adem ile havvadan gelmıyormusun bu neyin kibri neyin havası ınsan nüfusu artması ıcın kardes kardes ıle evlendı uredı senın haberın warmı hemde bu dedıklerım kac yuzyıllar kıc bın yıllar surdu.
Adem ile havvadan geldiğimize inanmıyorum evrime inanıyorum
o zaman senın kı daha iğrenç bir şey çocugun senden soğuması ayrılması gerek be güzelim.
Ne olmuş evlenebilir nikah geçiyor
Ama saglık açısından olmasa iyi olurdu olmuş napsın şimdi çocuk
bir özürlüden hoşlanan da büyük ihtimal özürlüdür.
Bence senin ana baba da büyük ihtimal kardeş falandır :D
Laf mı sokmaya çalıştın bilmiyorum ama üzgünüm
Beceremedin 😄
Biz laf sokmayız bıçak sokarız
Onun ne suçu var? Doğarken kararmı veriyor doğuyum mu diye.
Gen havuzu dar. Hastalıklara yakalanma riski yüksek. Daha geçen ay ameliyat oldu durup dururken. Erken ölme ihtimali var. Çocuğumuzun çirkin olma ihtimali var.
Nerden biliyorsun öyle olcağını. Hepimiz hastalanabiriz. Bunu ona bağlamak saçma bence. Ayrıca öyle tanıdığım var benim çocukları gayet sağlıklı. Kafa yapını değiştir bence.
İlginç doğrusu ilk zamanki duyguda zayıflatırdı açıkçası
Bak böyle bir bahaneyi de ilk defa duydum😂
Yok ya ne bahanesi gerçekten çocuğum güzel olsun isterim ama gen havuzu dar birinden olur mu bilmiyorum.
Öyle bir söylüyorsunki sanki çocuk yapmak için damızlık arıyorsun
Ne saçmalık çocuğun ne suçu var?
Abartiyorsun bence
Sence bu kızla beraber olmaktan başka adamın ne suçu olabilir? 😁
Çok güzel dedin :)
😊😊
@Gecemavisi0029 hadi ordan akraba evliliği ürünleri sizi :D
Yabancıya gitmemişsiniz (ikiniz) öyle düşün.
Akrabam değil o benim. Laf mı sokmaya çalıştın şimdi sen
Yok hayır, yanlış okumuşum. O zaman onun ailesi için dedim farzet.
Niye lan onlar insan ırkından degillermi.
Sacmalama olum yav. Ben hic bir ihtimal yok demiyorum ama sende en dibe batiriyon butun dusuncelerini..
ne olcak
ne sacma bir neden
Iğrenç cöpe at yolla gitsin
Ayyy özürlüdür şimdi sevgilin
Değil normal biri ama soğudum :/
Ayrıl yaa bosver sana erkek mi yok knk
hiç güleceğim yoktu
Neden sevgilimin gen havuzu darmış
onun suçu ne?
Bu neydi şimdi?
Bu nedir arkadaş
ayrıl