Reddedilen erkeğin tekrar tekrar denemesi onu itici mi gösterir çekici mi?
76
66
Görüşünü yaz
66Kız Görüşü
76Erkek Görüşü
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
Kırmeneksesi | Aşk İlişkileri konusunda 420 görüş paylaştı.
Xper 6
+1 yıl
Yani şöyle açıklayayım şimdi kız kesinlikle istemediğini söylemişse engellemisse tüm iletişim kanallarını kapatmissa ve cevap vermiyosa hiç bisekilde erkekte buna rağmen hala ısrar ediyosa itici ve saplantılı olarak algılanabilir. Ama kız konuşuyor bazen oluru var gibi bazen de yok gibi davraniyosa o zaman erkeğe de hak vermek lazım çünkü konuştuğun zaman onu muhatap alıyorsun sonuçta karsindakide ısrar etmekte haklı bu durumda da cazip oluyo 😋
İtici gösterir. Bir insan istenmediğini bildiği halde neden diretir anlamış değilim. Sevmiyorsa sevmiyordur. Tekrar tekrar denemek ona hiçbir şey kazandırmaz, aksine kaybettirir.
Reddedilen erkek yakışıklı olur Sırf aşık olduğu için sonuna kadar yürür!!
En İyi Erkek Görüşleri
istemiyorumki | Aşk İlişkileri konusunda 559 görüş paylaştı.
Yoda
+1 yıl
teklif edip de ilk teklifinde kabul edilen bir kişiye hiç rastlamadım bilmiyorum itici gösterir mi ama ikinci teklifi etmem teklif ettiğimden sonra karşı taraf ikinci teklifi etse yine kabul etmem, sevgilim yok ama teklif ederlerse reddetmem insanları kırmayı sevmiyorum şans verilmeli bence.
Ercan2641 | Aşk İlişkileri konusunda 659 görüş paylaştı.
Xper 7
+1 yıl
Madem ki konu red edilen erkek kızların yazması daha mantıklı olur. Benim red ettiğim birisinin durmadan gelmesi beni sıkar onu itici gösterir. 2 saat önce sevmek mi? sevilmek mi? insanı mutlu eder sorusu vardı. Al işte cevap sevilmek bazan bir anlam ifade etmiyor sevmedikten sonra
Eğer karşı taraf istemiyorsa çok itici gelir. Ama bizim ülkemizde böyle bir algı var hayır demişse olacak diye. Sevmeyen birine ısrar yapmak itici gelir. Fakat karşılıklı bir sevgi varsa ve istenmeyen olaylardan kopan bir ilişkide tekrar denemeyi istemek çekicide gelebilir
Bence itici gösterir gibime geliyor, ben daha önce bir kıza açılmaya çalıştım, kız için günlerce ağladım. kız beni 1 kere bile takmadı. bende olmaz dedim bitirdim. :(
Hırslı olmak ve ne istediğini bilip kararlı olmakla aşırı ısrarcı davranmak arasında ince bir çİzgi var o çizgiye dikkat etmez ve karşı tarafı bunaltırsan itici olursun 😉
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
HalitZiyaKARTAL | Aşk İlişkileri konusunda 140 görüş paylaştı.
Xper 6
+1 yıl
Ben bunlarla uğraşmamak için ilk adımı karşı taraftan bekliyorum 😂 tabii istisna bir varlığa denk gelirsem durum değişebilir ama gene de bir tepki ölçümü yaparım başta
bence yakışıklı yani en azından senin güzellik düzeyindeyse falan tatlıda olabilir herneyse ve sürekli tekrar ediyorsa tatlı tatlı seni sevdiğini söylüyorsa tabiki tatlı ve çekici gelir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
izmirlikumpir | Aşk İlişkileri konusunda 776 görüş paylaştı.
Yoda
+1 yıl
Biryerden sonra şansını zorluyorsa bu karşı tarafı rahatsız etmektir. Bir süre tabiki şansını dener sevgisini ispatlamaya çalışır ama olmuyorsa zorlamanın alemi yok
Normal olarak iticidir evet. Tamam sen elmayı seviyorsun diye elma seni sevecek mi? Yani belli bir şeyden sonra seviyen pat aşağıya düşer. Gereksizdir net.
Bana yapışkan geliyor arkadaşlar. Kızlar içinde erkekler içinde yapışkan geliyor. Düşünsene karsindaki kisi tarafından reddedilmissin, ısrar etmek mantikli mi sizce? Bence degil.
Ya aslında sevgi katmazsak eğer itici görünür, sevgiyi ekledik diyelim karşı cinsi de çok seviyorsa erkeği kabul edilebilir, çekici gelir.. bir zaman sonra tekrar itici görünür..
En İyi Kız Görüşleri