Tanistigim zengin bir adam beni ne olarak goruyor?

Merhabalar, Ben yaklasik 4 ay once bir adamla havalimaninda tanistim. Yolculugumuz 5 saatti ve 5 saat boyunca durmadan konustuk arkadas olarak. Sonra birbirimize numaramizi verdik. Ben universite ogrencisiyim o ise is adami. Aramizda 15 yas fark var. Sevgilimin oldugunu da biliyor. Fakat egitim olarak benim ne kadar zor bir surecten gectigimi bildikten sonra bana su ulkeye gidelim tatil yapalim, orda kalalim, gezelim dolasalim falan diyor. Bana guzel oldugumu soyluyor surekli ve bana ihtiyacim oldugu her konda yardimci oluyo. Gerek derslerim konusunda, gerek aile konusunda. Ve diyor ki gittigimiz her yerde benim misafirimsin. Seyahate gittimizdede hersey benden diyor. Daha once arkadaslik cercevesinde seyahate gittigi kadinlar varmis. Cok kulturlu ve bilgili biri. Benim kafam cok karisik. Acaba benimle cikmak mi istiyoru yokasa gercekten arkadas olarak gorme ihtimali var mi? Benimle cikmak ya da bisey yasamak istemiyordur umarim. Luften yardimci olun. Ne dusunuyorsaniz yazin. Tesekkurler...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada disardan da icten de cok duzgun bir kizim ve sevgilimle sorunlarimi da dinliyor. Hatta bu sorunlari konusurken bakire oldugumu da soylemistim yani biliyor.
Tanistigim zengin bir adam beni ne olarak goruyor?