+1 yılYa abim bu yaşınıza gelmişsiniz. Sevgi zorla olan birşey değil ki anlam vermeye çalışıyorum anlayamıyorum bazı yerlerde. Bir insan seni sevmesi için kullan olması gerekir mı? Bak ben tamamen tarafsız bakıyorum olaylara ama şu var ki cidden eğer iki sevgili birbirini kukla edecek şekilde kısıtlarsa sonu zaten güzel bitmez. Sevmek herşeyine sahiplenmek değil-dir ki. Sevmek o insani nasılsa öyle kabul edip sevmektir. Ki sosyal medya hesabı suç veya kabahat bile değil. Sosyal medyası olan biri neden sevmesin? Saçma sapan şeyler yüzünden kavga edip birbirinizi üzmeyin..
51 Yorumla- +1 yıl
Abisi yaş ile ne alaka ben çocuksu deli dolu biriyim. Evet zorla olmaz. İşine gelirse der çekilirim. O beni kısıtladı beni tanıyan bütün kızları engelledi. Kızlara emoji atmamı yasakladı. Sonra uzatmamı yasakladı. 18 saat çalışıyorum ama araç kullanırken yazıyorum. Cevap veriyorum. Hatta sıçarken bile cevap veriyorum. Ben elimden gelenin fazlasını yaptım. Sevgi fedakarlık ister bizde böyle işine gelen sever gelmeyen gider.
En İyi Cevaplar
+1 yılSevmiş olabilir ve sevdim de Soner ben ömür boyu kapatmam demedim. Hani evliliğe bir adım atılsın sonra dedim. Neyse çok uzatmaya gerek yok zaten bitti ve şunu unutma ki BEN SEVDİM HEM DE ÇOK.
842 Yorumla- +1 yıl
Bende seni sevmiş-tim. Uzattığım bir şey yok. Seni ilgilendirmez. Böyle sevgi istemiyorum. Ben böyle sevgiye inanmıyorum.
- +1 yıl
Kabahat ben de ne boka yazıyorsam.
- +1 yıl
Kabul etmen iyi kabahat sende
- +1 yıl
Siz ayrıldınız mi ya noluyor?
- +1 yıl
Barıştık hesabını kapattı sorun kalmadı.
- +1 yıl
Yaw ne değişik şeyler yaşıyor sunuz boş boş 😀
- +1 yıl
Değişik olduğumuzu biliyoruz ama boş değiliz! Ailemle bile tanıştı dün! Nedir boş olan küçüğüm.
- +1 yıl
Kainat boş uzay boş dünya yuvarlak içi boş daha ne olsun.
- +1 yıl
Aynı senin gibi
- +1 yıl
Büyüğümsün seni örnek alıyorum.
- +1 yıl
Siz kafayı yemişsiniz😇
- +1 yıl
Hayırdır neden ki Duru?
Teşekkür ederim büyüğünüm evet madem beni örnek alıyorsun insan ol. - +1 yıl
Sana mesaj yazicam mesaj kutunu bir acarmjisin?
- +1 yıl
Tamam bekliyorum.
- +1 yıl
@duruduyarli ne yazdın ona
- +1 yıl
Ona sor bana neden soruyorsun? @Asabihatun44
- +1 yıl
Kimsin l*n sen
- +1 yıl
@duruduyarli mesaj atmak isteyen sensin
- +1 yıl
@duruduyarli asabi gitti diye yazarsin
- +1 yıl
@Asabihatun44 istediğim zaman istediğim kişiye istediğim şekilde mesaj atarım ve senden izin alıcak değilim. Attığım mesajın içeriğini bilmeden bana saldırmasan iyi olur😇
- +1 yıl
@duruduyarli bir daha mesaj atma her istediğin kisiyede atamazsin
- +1 yıl
Duru fake bu hesap! Benimle ilgisi yok! Çekemeyen biri açmıştır 😂
- +1 yıl
Duru bunun sevgilisinin adı Eylül eee benimde adım Eylül sevgilisiyim onun ondan uzak dur
- +1 yıl
Kardeşim bütün eylüller benim sevgilim değil daha dün nerede buluştuğumuzu bilmiyorsun
- +1 yıl
Cekmekoy tarafında buluştuk
- +1 yıl
Sordum söyleyemedin ben söyledim şimdi söylemen normal tabii ki
- +1 yıl
Ailenle konuştuk gorustuk evde sadece biz vardik 😉
- +1 yıl
Hadi diyelim ki sen o sun üstümde hangi renk polar vardı ben sana hangi şarkıları söyledim üstündeki palto hangi renkti 😀
- +1 yıl
Evde annem yengem ablam yeğenlerim komşumuz komşunun kızı vardı yalancı 🤣
- +1 yıl
Senin ki kırmızı benimki siyah
- +1 yıl
@Asabihatun44 bunlar hep fosforsuzluktan😇
- +1 yıl
@Sonerr-Demirerr hahaha farkındayım fake ya da gerçek olsun sonuçta fosfor eksikliği var 😇
- +1 yıl
@duruduyarli o senin şeylign tatlim 😀
- +1 yıl
Yalancı benimki sarı yeni almıştım aşkımın ki de kırmızı vallahi Duru seninle konuştum diye bana kızıp hesap açtı sandım ya delirdim anasını satayım 😂
- +1 yıl
Açtım soner burdayim
- +1 yıl
Sen değilsin Sen olsaydın yol verirdim Eylül benim izin vermediğim bir şey yapmaz yapamaz!
- +1 yıl
Yapamaz öyle mi yaptım iste
- +1 yıl
Ya he he
- +1 yıl
Yaptım eylül benim 😀
- +1 yıl
Engel !
- +1 yıl
Komedi 😂
- +1 yıl
Hemde nasıl ya 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbi bu sosyal medyaya güvenilmez bnde olsam bnde kapatirrm çünkü çok abaza kayniyo insan kiskaniyo yalan söylemeye gerek ama şöyle bir şey var bir emek var sonuçta yazık günah o kadar çabalayıp fenomen olmuş bütün emekler boşa mı gitsin insan güven eksikliği yaşayınca bunlara sapıyor genelde 😑😑
49 Yorumla- +1 yıl
Benim için güven ile ilgisi yok. Biz kavga ediyoruz çekemeyenler yüzünden. Tartışmalara son vermek için bir tedbir. Benim sözümü dinlemiyor. İlişkide seven ve sevilen söz dinlemeli. Güven değil söz dinlemek. Sözümü dinlemeyen biri ile işim olmaz. Ben ne dersem o olacak olmalı!
- +1 yıl
Abi cekemeyenleri takmicaniz milletin ağzı torba degilki büzesin kendi ilişkinize bakicaniz soner kısıtlamani anlıyorum ama sonuçta emek var bunuda anla sana kapatmicam dememiş evlenince kapatırım demiş
Şimdiden sikmaman lazım 👍 - +1 yıl
Ben takmıyorum ki zaten. Haklısın da bir şeyler yapmalı geçen biri bulaştı 10 saat kavga ettik!
Ben sıkarım valla o da beni sıkıyor beni tanıyan bütün kızlara engel atti - +1 yıl
Bnce şifresini versin sana arada bak boşver ortayı bulun kapatmak saçmalık sonerim aslan kardeşim benim
- +1 yıl
Yok yok ben gelemem böyle şeye zaten ayrıldık ama bir ihtimal olabilir o da hesabını kapatırsa @Ashabihatun
- +1 yıl
Kadınlar bu kadar kısıtlamalara gelemez soner iyi dusun kardeşim
- +1 yıl
Çok var gelmek isteyen keyfi bilir
- +1 yıl
Sen bilirsn kardeş
- +1 yıl
EyvAllah
Gerçek sevgi ve güven varsa sorgulanmayacak şeyler bunlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi olan bir şey bu sizde öyle kalabilir de bende öyle birşey yok ailemizde de yok ve olamaz! Erkeğin sözü dinlenir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sevgili olduk diye hayatımıza kısıtlama getirmeye çalışan erkek tipleri sadece yola yakışır. Yol veriniz.
91 Yorumla- +1 yıl
Hehehe teşekkür ederim sayın adminim. Fakat hiçbir kız bana yol veremez. Sizin yolunuzda zaten ben ve benim gibilerinin işi olmaz. Ben açık ve net işine gelirse derim keyfi bilir bana kız ona erkek çok. Hayırlısı
+1 yılBibirinize güveniniz kalmamışsa 50 tane hesap kapatsanızda nafile. sevgilinede dedim hesabınızı kapatmayın uygulamayı silin. watsaptan devam edin. bibirinizi seviyorsanız saygılı olun anlayışlı olun sonuçta sende sevgilinde emek vermişsiniz hesaplara. kaldırın uygulamayı devam edin öyle. baktınız iyisiniz girer silersiniz hesabı. ve ikinizde birbirinizden özür dileyin. sen küfür ettin için oda insanların lafına kulak verdiği için.
38 Yorumla- +1 yıl
Güven ile alakası yok. Ben çok özür diledim. Hatam olursa özür dilerim. Ayrıca küfürü seviyor diye küfür ediyordum. Hoşuna gidiyordu
- +1 yıl
Hoşuna mı gidiyordu? Küfür hoş olmazki ama bir bayana küfür edilmez. sen belki yanlış yerde küfür etmiş olmayasın o belki başka bir şeyde küfür seviyorum demiştir belki :) özür dilediyseniz problem ne peki hala? güvenle alakası yoksa kapatmayın hesaplarınızı. benden size tavsiye aşkınızı insanların gözüne çok sokmayın yoksa dışardan parmak sokan çok olur.
- +1 yıl
Şey güncellemeyi şimdi gördüm ama senin ilişkin yeni bitti eylüllü neden kabul ettin? seven biri hemen sevgili bulmaz buluyorsada hiç sevmemiştir.
- +1 yıl
Evet hoşuna gidiyordu. O da bana küfür ediyor. Yoksa ben sevdiğime küfür etmem. Ama hoşuna gidiyordu karakter meselesi ben sevdiğime kıyamam ama bana vur derse vururum. Her şey aşkım için. Özür diledim. Konu şu gizlinin biri şu an bu soruda da geldi iftira attı. 10 saat dil döktüm. En son yakaladım kim olduğunu ekran aldım. Gösterdim o da inandı ama yıprandım yoruldum bak bunlar hep böyle olacak dedim. Ki en başında da söyledim çekemeyenler olacak diye. Çünkü çok kızdan borcum var diye uzak durdum istemedim. Ben de hesabı kapat ortak kullanalım dedim daha iyi olur o da evlenince dedi dedim keyfin bilir ya hesabı kapat ya da yol al dedim. Parmak sokaklara ben sokarım. Sorular aşkımı soruyor ben ne yapayım. Ayrıca özelde herkes sevgili burda soruda mesafeli ben açık açık yaşıyorum şifremi veriyorum. WhatsApp'imi bile veriyorum. Klon programı ile hiçbir şey umrumda değil ki aşkımdan başka. Eylül @Ashabihatun yani ilişkimiz onunlaydı. Eylül'ü neden kabul ettim. İki iş yapıyorum borçlar hafifledi. Kredi kartımi kapattım. Ev kredisi ile bireysel kaldı rahatladım artık. Çok şükür. Daha önceden bir kere sohbetimiz olmuştu Eylül ile yani @Ashabihatun ile aylar sonra denk geldik hep beni takip ediyormuş. Sorularda o da bana sataşmış. Bak aklıma şimdi geldi ya o cirkeflik yapmamış ama sataşmış onu da hesabından gördüm. Sataşan kız çok😂Şimdi diycem ona da sen de bana sataşıyordun diye 😂
Eylül samimi geldi menfaatçi değil gözü para pul da değil beni sevmiş o yüzden kabul ettim ve ilişkiye adım attık.
Sevgili bilmiyorsa kıymetimi yol alır. Hemen sevgili bulurum hiç sıkıntı değil bittiği anda bulurum. Hemen yazanlar oldu zaten. Ayrıca beni haketmeyen sevgimi hak etmeyen biri için üzülmem. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hiç kimse bizden daha değerli değildir. Ben burdayım elimden geleni yaparım ama yapmayan biri için daha fazla bir şey yapamam - +1 yıl
Anladım. ilişki bitince hemen sevgili bulurum diyorsan seninki sevgi değil kardeşim bencede ayrılmanız iyi olmuş ikiniz içinde. birde siz birbirinizle inatlaşıyorsunuz inatlıkla ilişki yürümez zaten. hakkınızda hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Sevgili umrumda değil ki zaten sevgili kullanmıyorum ben evlilik üstüne sohbet muhabbet tanıma tanışma teşekkür ederim
- +1 yıl
Bencede sen sevgili kullanma zaten. rica ederim.
- +1 yıl
EyvAllah 😀
+1 yılAbi bırakın bu saçma EGO’larınızı insanları oldukları gibi sevin kimse kimseyi değiştirmeye çalışmasın sahiplenmekle sahip olmak arasında ince bir çizgi var artık mümkünse o ince çizgiyi mutlaka görün
53 Yorumla- +1 yıl
Bizde böyle bende böyle ben ne dersem o olacak
- +1 yıl
Siz bilirsiniz beyfendi artık kalmadı öyle yaşantılar deveden büyük fil var büyük lokma yeyin büyük söz konuşmayın üzülürsünüz unutmayın Allah’ın dediği olur iyi geceler
- +1 yıl
EyvAllah teşekkür ederim. Tabiki Allah'ın dediği olur. Kader kulun çabasına bağlıdır. İyi geceler
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. kaptilsin, kapatılmasın bilmem de Ilşkinizi ve Ayriliğinizi gözler önünde Sorularda yaşayacağınıza keşke kendi araniza halletseydiniz. Hisler özeldir, Üçüncü Şahıslar ise reel, sanal fark etmeksizin herzaman zarar :)
34 Yorumla- +1 yıl
Soruda aşkımı soruyor bende etiketliyorum bunda ne var! Ayrıca burda özelde herkes sevgili sorularda mesafeli. Bizim sıkıntımız yok ki! Bize sıkıntı olmaya çalışanlar sorularda görüş atanlar. Haklısın zarar da konu ne biliyor musun?
- +1 yıl
etiketlemede sakinca yok elbett, ama birine sarilip sarilmicanizi, pişmanliklari, Sevgilinizin sizi sevip sevmedigini bize sormadan yaşasaydiniz kimse karişamazdi sanırım
Cekemeyenler illaki olur herzaman, onlar da işte o sıkıntı olmaya çalışanlardır belli ki.
Başka konu var mı bilmiyorum, gördüklerim bunlar - +1 yıl
Zaten kimseye sormadım ki onları. Hayır karışırlar ben bilmiyorum çünkü çekemeyen çok. Zoruna giden çok. Hakkımda neler neler deniyor fake hesaplar gizli hesaplar üstünden oooo. Başka konu yok herşey zaten sorularda oluyor pislik yapanlar hayırlısı
Ben sosyal medya hesabını kapattıracak kadar hayvan mıyım önce o iç hesaplaşmayı yapmak lazım
77 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlık ile ne alakası karakter meselesi bana ters !
- +1 yıl
Uygun kardeşim
- +1 yıl
Öncelikle üslubun kaba. Sözümü dinlemeyeceksen ne demek? Sen onun annesi babası değilsin. Beraber bir ilişkiye başlamışsınız madem eğer bu ilişkiden önce var ise o sosyal medya hesapları bence bişey söyleme hakkına sahip değilsin yorum yapabilirsin ama emir veremezsin. Sonracığıma sadece sosyal medya hesabı kapattıracak kadar güvenin yok mu? Ya da kendine mi güvenin yok demeliyim? bir insanın karşısında ki insana güvenmesi için önce kendine güvenmesi lazım. Senin bir hayatın var onun da bir hayatı var. Bu demek değil ki ikiniz bu hayattan sıyrılıp başka bir hayata başlangıç yapacaksınız. Bence yapmanız gereken birbirinizde sevdiğiniz yönleri görüp o yönlere odaklanmanız gerekir sevmediğiniz yönlere göz kapamayı öğrenmelisiniz. Birbirinizi değiştirmeye çalışarak mutlu olamazsınız. Çünkü değiştirdiğinizde eski sevdiğiniz kişiden eser kalmamış olacak. Eğer birisini değiştirmeye çalışıyorsan zaten senin için ne kadar doğru olabilir ki?
- +1 yıl
Merhaba,
Kaba olabilir. Kibarca söylemişimdir anlamamıştır. İnsan gibi söylerim bir kaç kere sonra hayvan gibi konuşurum. Ben erkeğim benim sözümü dinleyecek ki bende onun sözünü dinliyorum dinlerim dinleyeceğim. Kimi dinleyecek başka!
Ben onun sevgilisi sevdiği eşi olacak kişiyim.
Sevgi fedakarlık ister küçük hanım. Sahibim. Onun hakkında her şeye sahibim. Bizde böyle sevdiğim de aynı şekilde benim hakkımda her şeye sahib. Ne isterse o. Emir vermedim ki! İlk başta insan gibi söyledim anlattım. Güveniyorum bunun güven ile alakası yok. Tartışmalara kavgalara son vermek için. Çünkü çekemeyenler zoruna gidenler aşırı çok. Kendime güveniyorum. Güven ile alakası yok. Benim hayatım olur sevdiğim her şeyim gecem gündüzüm güneşim ayım huzurum mutluluğum sevincim neşem ne varsa her şeyim sevdiğim. Değiştirmek değil! Lafta sevgi istemem. Sevgi fedakarlık ister. Sosyal medya hesabını kapatamayan birinin seni seviyorum demeye hakkı yoktur! - +1 yıl
Merak etme benim gibi olan senin gibi olanların hayatına girmez. İyi bir eş cennet kötü bir eş cehennemdir
+1 yılBirlikte olmanın anlami "sözünü dinlemek" degildir Ayrica sevme sevilmeyi sosyal medya hesabıyla değerlendiren birisi aşktan sevmekten bahsetmesin zaten. Bu kadar basitlestirmeyin
31 Yorumla- +1 yıl
Bizde böyle söz dinlenecek! Sen de benim neslimdensin. Hayret. Sevgi fedakarlık ister sosyal medya hesabını silemeyen birinin seni seviyorum demeye hakkı yoktur. Bu kadar basit bir şeyi yapamayan hiçbir şey yapamaz.
+1 yılDaha neler, sosyal medya ile sevgi mi ölçülür? Tanımadığı insanlar ile iletişim haline geçmedikçe problem görmüyorum bunda, teyzelerimiz amcalarımız bile kullanıyor, 2019 yılındayız yahu
25 Yorumla- +1 yıl
Ya iyi hoş da çekemeyen çok ilişkimize laf eden çok hakkımda konuşan çok 😅sonra kanıyor kavga ediyor 10 saat dil döküyorum
- +1 yıl
Bunun kavgası bizde de çok olurdu, kapa derdi kapamazdım hani her istediğimi yapardım derdi. İnstagramda da 5000 takipçi vardı. Ben de o hesabı sildim, sadece yakınlarımı ekledim 300 falan kişi var. Kafamız rahat. Böyle de yapabilirsiniz
- +1 yıl
Burası başka bir dünya. KizlarSoruyor diğer ortamlara göre çok farklı. Benim kafam da rahat sıkıntı yok çok şükür. Hayırlısı.
- +1 yıl
Ben burdan bahsetmedim genel yerlerden
- +1 yıl
EyvAllah genel olarak Haklısın katılıyorum sana
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, benim onun keyif aldığı veya zaman geçirmek istediği şeyleri kısıtlamam gereksiz. Çünkü onu bulduğumda nasıl idiyse ben onu öyle kabul ettim.
23 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle kabul etmem abi ben ne dersem o olacak
- +1 yıl
Kusura bakma zor olur ilişki
- +1 yıl
Keyfi bilir abi umrumda olmaz
Sözümü dinlemeyecekse ne demek ya 🙄 Sen kendine köle arıyorsun galiba. Zorla güzellik olmaz
38 Yorumla- +1 yıl
Kölem olacak tabiki bende ona köle olurum zorla güzellik ne alakaa işine gelirse derim her daim o kadar
- +1 yıl
Bitiren bendim o değil 😂Pişman olup kapatayım dedi geç kaldın dedim 10 dakika sonra naber
- +1 yıl
Beni kazanan hiçbir şeyi kaybetmez
Beni kaybeden çok şey kazanamaz. - +1 yıl
Olanı söylemek EGO değildir
+1 yılSosyal medyanın mk kapatmasın ama sevmeye hep devam etsin
39 Yorumla- +1 yıl
Hehehe Zeynep ne diyorsun ya Eylül de kapatma dedi kabul ama ben kapat diyorsam kapanacak
- +1 yıl
Ne varki açık olsa senden gizli fake açsa daha mı iyi dgsghd hem gözünün önünde vijdansız
- +1 yıl
Allah Allah bunu hiç düşünmedim ben güveniyorum ona
- +1 yıl
Güveniyor isen kapat demezsin
- +1 yıl
Zeynep sinir etme beni kızım millet atıp tutuyor güven ile alakası yok kavga ediyoruz millet yüzünden onun için ortak kullanalim dedim
- +1 yıl
Milletin de mk sen onla da alakalı soru açmamış mıydın sjdjsjd kızı gördüm o kadar feno olmuş falan arada hesabına bakarsın ne yapıyor diye luzüm yok kapatmaya da neyse sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Zeynep beni az çok bilirsin sence umrumda mı? Canı cehenneme
- +1 yıl
Allahın delisi ya :D sjdjajf
- +1 yıl
Sus kız 😂
+1 yılNeden kapatsın? Sevgilisi olunca sahibi olmuyorsun.
33 Yorumla- +1 yıl
Çünkü sürekli laf söz edenler var. Onlar yüzünden kavga ediyoruz. Birbirimizi üzülüyoruz. Bunlara bir son verebilmek için. Eğer ki kapatırsa hesabını bu tarz şeyler çok olmaz. Şimdi insanlar kıskanıyor çekemiyor. Ayrıca ben öyle istiyorum bu ve buna benzer şeylerden dolayı. Hayır sahibi oluyorum çünkü o benim sahibim oluyor her şeyim oluyor.
- +1 yıl
Sende kapatır miydin?
- +1 yıl
Ben dedim kapatayım diye o istemedi tabi kapatırım ne önemi var ki sevdiğim dediğimi kırmaya üzmeye değer mi
+1 yılİlişkinizi de ayrılığınızı da fazla göz önünde yaşıyorsunuz bence. Özel hayatınız özel kalmalı.
21 Yorumla- +1 yıl
Özelde herkes sevgili sorularda mesafeli onlar gibi olmak istemiyorum.
Sevgi hesap kapatıp açmakla bir alakası yok ama yine de bir yerde Senin de sözün geçmesi lazım
21 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim tabiki mesele söz dinlememek burda başçavuşun eşşeği yok
iliskinizi neden surekli gozler onunde yaşiyorsunuz buraya taşimaya gerrk varmi?
24 Yorumla- +1 yıl
İlişki diye bir şey kalmadı zaten bizden rahatsız oluyorsan bas engeli bizi de görmessin olur biter, engel tuşuna basmak zor değil.
- +1 yıl
İlişkimiz burda başladı biliyor musun burda herkes özelde sevgili ama sorularda yabancı 😂
Ben açık açık yaşıyorum işte burda tanıştık özel bir şey yapmadım sadece yaptığım şeyleri söyledim sorulara cevap verdim soruda aşkımı soruyor ne yapayım - +1 yıl
Bizden rahatsız olduğuna göre mantık olarak senin engellemen gerekiyor.
+1 yılYapmak sevgi belirtisi olmayabilir. Ondan dolayi kapatmamakta sevgisizlik belirtisi olmaz.
25 Yorumla- +1 yıl
Haklısın olabilir de olmayabilir de fakat insan sevdiğinin sözünü dinler dinlemeli
- +1 yıl
Yani tartışmaya açık bir konu o zaman herkes birbirinin sözünü dinlemek zorunda kalır yani sek ona bunu yap oda tamam diyecekse o zaman oda sana şunu yap diyince yapacaksın yani biraz duruma göre değişen bir durum ama sosyal medya kapatmak bence sevgi belirtisi olmayabilir de.
- +1 yıl
Karşılıklı tabiki söz dinlemeli ki zaten ben söz dinliyorum. Sosyal medyaya karşıyım!
- +1 yıl
Öte tarafı beni aşar yani ama şahsi fikrim isteyen açık bırakır yani
- +1 yıl
EyvAllah Feride
Bunu bile yapmayandan Sen acaba daha ne. Bekliyorsun
14 Yorumla- +1 yıl
Dimi küçücük basit bir şey oysa
- +1 yıl
Aynen öyle hayırlısı zaten kız çok
+1 yılSevmiş olamaz sosyal medyası varsa benim önemsemiyorsa sevmemiştir
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede de öyle kesinlikle katılıyorum
+1 yılSevmiştir neden buna bagladın anlamadım.. Icınde ki uçarılık buna engel oluyodur
33 Yorumla- +1 yıl
Bizde böyle bir sevgi anlayışı yok!
- +1 yıl
Bencillik yaptığın bro. Bana dusmez ama iyi dusun. Bu devirde seven bulmak zor
- +1 yıl
Ama sürekli kavga ediyoruz bunun yüzünden iftiralar atanlar oluyor aramız bozuluyor
Herkes kendi yaşamını seçer. Ve seçtiği yaşamın bedelini öder. ALLAH hakkınız'da herşeyin hayırlısını versin. Bence tekrar sakin sakin konuşun derim bunlar çözülecek problemler. ✌
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim sorun yok ki çözülsün herkes kararını verdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurayı kapatmasını bende istedim kapatmamıştı emek verdim mod oldum diye
11 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah yok ya böyle şey mi olur ben kapatamam istedim o istemedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkadar yapmacık sinki soner sen git önce adam ol ama bünyene ağır gelir kendin hesap açıp kendine yavsayan rezil ne hikmetse seninle birlikte olan her kız resimsiz komiksin oğlum
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen her önüne gelen kıza yürüyen psikolojik rahatsızlıkları olan zavallısın
İki gün sonra sevgili yapicam diye nasıl konuşursun madem sevdin nasıl direk başkasıyla olabiliyorsun
Senin baban rahat bile yatamaz mezarında senin gibi evladı olduğu icin hic babana çekmemişsin
Kastamonudan senin gibi soysuzun çıkması ilginç
Cevap sahibi+1 yılBen sana sağdece şunu soylicem
Beni kabul etmedin diye bir şey yok senin kız kardeşini çok iyi tanıyorum bende evliyim ! Ve senin sülalenden tut akrabalarına kadar bıliyorum
Cevap sahibi+1 yılDemekki sende bozukluk varki evli kadınlar bile geliyor sana
Senin tedavi olman şart cekirdek ailen de birtek sen rezilsin
Ahlâk bekçisi gibi dolaniyorsun ortalıkta yok haramdan uzak durmalıyız bilmem ne ama her kıza ümit verecek kadar kötüsün
Sosyal medyayla sevgi mi ölçülür ya
59 Yorumla- +1 yıl
Hayır ölçülmez de sevgi fedakarlık ister lafta olmaz söz dinleyecek
- +1 yıl
İllaki her söz değil. Şifreler en başında alınır zaten. Verilir de. Engel oluyorsun da yüzlerce engel olan var hangi birine kosayım
- +1 yıl
Karakter meselesi kardeşim bizde böyle güven ila özgüven ile alakası yok bizim zamanımızda özgüven diye bir şey yoktu
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim iyi geceler evet ayrıldık. Zaten o zamanda yaşıyorum.
- +1 yıl
@Summkk Allah daim etsin iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama ben seni haklı görmüyorum.
47 Yorumla- +1 yıl
Canın sağolsun peki neden
- +1 yıl
Sen ilişkiye başlamadan bitirmeye meyillisin zaten. Fake hesapları sürekli göz hapsine alıp ilk yorum atanda uzatanda sensin. Bilmiyorum o kadar boş vaktin var mı ama okurken fake hesabın sen olduğunu bile düşündüm bir an. Madem bu kadar çok çekemeyen olduğunu ve güzel bir ilişkin olduğunu belirttin o doğrultuda devam et, kızın gözüne gözüne sokuyorsun yorumları resmen. Ayrıca zaten ilişkinizi sorulara yansıtmanız saçmaydı. 1 altın meselesi ordan gönderme yaptın, 2 hesap kapatmadı diye sevmedi olarak gösteriyorsun. Birşeylerden kaçmak için yeni bir şeyler çıkarıyorsun sürekli. Ben profilini inceledim biraz görünen çok açık. Aslında haklı haksız meselesi olmasa da sen yanlış yaptın diye düşünüyorum. Dediklerimin de arkasındayım.
- +1 yıl
Hiç kimse vazgeçilmez değildir her daim söylerim. Ben herkese yorum yapıyorum. Fakat sataşma varsa ilk onlara yapıyorum genelde ya da kısa olanlara. Kimseye özel değil. Herkese yorum yaptığımı bilirsin. Bitirmeye meyilli değilim fakat hak ettiği kadar değer sonrası folloş eder.
Boş vaktim motorlu kuryelik yapıyorum. Motor kullanırken bile telefon kullanabilirim. Düşünebilirsin olabilir eee bir sürü kız hesap açıp birşeyler yapıyor normal değil bu! Soner kimde böyle şeyler oluyor diyebilirsin fazlası da oldu olacaktır da. Devam ediyorum da kimseye soktuğum yok! Biri bana laf ederse susmam. Altın meselesi ile Eylül'ün alâkalısı yok zaten ilişkiye başlamadan sordum ona isteklerini. Gönderme yapmadım. Hesap kapatmayan sevmiyordur bizde böyle. Görünen açık evet. Teşekkür ederim. - +1 yıl
Hesap kapatmakla sevmenin alakası yok 🙄 Sosyal medya kullanmayacaksın ki sana gelende kullanmasın.
Sürekli kimse vazgeçilmez değildir, bana kız mı yok? diyen biri için o kız neden o hesabı kapatsın? Lafa gelince tek "1" hatada siliyorsun ama istediğin şey 10 küsür tane. - +1 yıl
Benim için var. Sözümü dinleyecek. Ben zaten kapatmak istedim o kapatmadı. Evlenince kapatmayı düşünüyorum onun haricinde çünkü sanal tanışma ya da görücü usulü düşünüyorum. Evet bunu herkese söylüyorum. Kendim için değil. Bana kız ona da erkek çok olur. Allah Allah ya sen detayı biliyor musun? O iftira atanlar yüzünden ben 10 saat dil döktüm boğazım dilim damağım kurudu kaç paket içtim. Ona elimden gelen herşeyi yapıyorum fazlası ile ak ile kara istemiyorum ortak kullanalım diyorum. Zaten inanmasam kabul etmezdim. Sözümü dinlemeyen biri ile işim olamaz. Ya beni dinler ya da gider keyfi bilir!
- +1 yıl
Tamam o zaman sen hesabını sil birdahaki ilişkinde, kızla ortak kullanın bir problem kalmaz.
- +1 yıl
Silmek istedim o istemedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, sewgiyi bunlrla olcmemek lazım
31 Yorumla- +1 yıl
Sevgi fedakarlık ister bunun gibi bir şeyi yapamayan birine ömür verilmez
+1 yılArtık sevgiyi sosyal Medya'da arar olduk..
42 Yorumla- +1 yıl
Aramıyorum
- +1 yıl
Peki.
+1 yılAkıl yaşta değil başta hakkaten ya🤔
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle küçüğüm
+1 yılSoner abi gecmis olsun. 👌
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sosyal medyasini kapatmasini istemem
22 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi 😀
+1 yılsende kapatıyorsan, evet kapatmalı..
21 Yorumla- +1 yıl
Ben kapatmak istedim abi teklif sundum kalsın dedi
+1 yılSevmiş olabilir. Sevdi diye her şeyden vazgeçmesi gerekmez o onun özeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapatmayabilir herkesin kendi tercihidir
10 Yorumla Ya hikaye kardeşim.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani derken sevmemiş dimi
- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılSon fenomen hesabım uzak durmalı kankam 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılEe yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOzeliniz de kalmamış sizin mk
00 Yorumla
+1 yılyok.
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem