Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak ve sürekli rüyada onu görmek?

Rüyamda sürekli tanımadığım bir erkek görüyorum. Aramızda çok değişik bir bağ var. Aşk gibi sevgi gibi. Neredeyse 10-15 defaya yakın üst üste rüyamda gördüm. Vucudunu görüyorum, ya da kiyafetlerini falan ama asla yuzunu gormedim. Sadece arkasi dönükken tam olarak görebiliyorum. Ruyada bolca konusuyoruz, surekli farkli farkli yerlere gidip cok guzel vakit geciriyoruz. Ailemin içinde olduğu çok fazla rüyada gördüm. Rüyada çok gülüyorum, inanılmaz mutlu ve güvende hissediyorum. Konusuyoruz dedim sesi var gibi ama asla sesini duymuyorum ses tonu nasıl bilmiyorum. Görüntüsünü hatırlayabiliyorum uyandıgımda sadece. Uyanasım gelmiyor elimden gelse akşama kadar hiç uyanmadan uyurum. Bu yüzden evden çıkamaz oldum sürekli uyumak istiyorum kimseyle görüşesim gelmiyor. Bundan çok uzun bir zaman önce yine aynı kişiyi gördüm. Hafif uzun boylu bugday tenli saçları ne koyu ne açık kahve tonlarında vuducudu yapılı. 5 sene önce okudugum okulun bahçesindeydik bana sarılıp öptükten sonra beni lütfen bekle dedi gitti. O zamanda çok ağlamıştım rüyamda ve sonrasında da uzunca bir süre etkisinden çıkamamıştım. Aylar geçti üzerinden ve şimdi de bu tarz şeyler görüyorum. Sizce bu ne anlama geliyor ya da sebebi nedir
Rüyada tanımadığın bir erkekle sevgili olmak ve sürekli rüyada onu görmek?