Bence evlenilmez siz ne düşünüyorsunuz evlenir miydiniz eski sevgilisiyle beraber olmuş bir kızla 😁
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu eleştiren kızan kızların çoğu , erkek olsaydım önüme geleni becerirdim diyen tipler... bence kadın temiz olmalı öbür türlü kaç kişiyle sevişmiş kiminle sevişmiş bilemezsin... mesala ben nişanlı bir kızla seviştim ve patlakdı. başkası kuzeniyle sevişir öbürü barda tanıştığı birine tek gecelik çakar geçer. diğeri evli adama verir..
hani kız edebli olmalı önüne gelenle sevişmemeli iffetini korumalı..
1 kızla bu siteden tanıştım bana dediki 2 kişiyle seks yaptım dedi.. birisi 5 yıllık sevgilisi diğeride barda tanıştığı günü birlik biri. adam o günden sonra arayıp sormamış kızı kızda yeni tanıştığı evlenmek istediği bir erkeğe. birkişiyle seviştim oda 5 yıllık sevgilimdi diyecek.. halbuki barda tanışıp yaptığı kişiyi söylemiycek. çünkü kendini kaşar durumuna düşürmemek için...
ben şahsen evlenceğim kızın bakire olmasını isterm çünkü kızlık zarı fren mekanizmasıdır. ama kızlığı yoksa freni patlamış demektir. :D :D :D12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldinle ilgili tek kelime etmedim.. genel anlamda dedim kadın iffetini korumalı diye...
benim kaç kilometre olduğum kimseyi ilgilendirmez benim kiminle evlenceğimde kimseyi ilgilendirmez. ben oraya kendi görüşümü yazdım herkesin görüşü kendine. ben kimseye namus bekçiliği yapmadım. kızlık zarı fren mekanizmasıdır önüne gelene vermeyi engeller dedim kızlığı bozulanın freni patlar. buda duyduğumuz gördüğümüz bir şey ben istediğim kişiyle sevişirim sizde erkek olsaydınız sizde yapardınız bunu... ben birinin bakireliğini bozsam namuslu kızları kandırıp ilişkiye girsem senin söylediklerin doğru.. ama ben hiçbir kızın kızlığını almadım ve hayatımda hiç kızlık zarı bozmadığımdan evlenince bu zevki yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin zoruna gidiyor ki yorum yapma gereği duydun..
erkekler gibi rahat değilsin önüne gelene vermeye oyüzden böyle kızıyorsun..
istersen istediğini yapmak da özgürsün önüne gelene verebilrisin kendine yakıştırıyorsan bunu ama ben hiçbir kıza yakıştırmıyorum bu durumu ha ben önüme gelenle yaparım beni kabullenen varsa kabullenir kabullenen yoksa kabullenmez yolu açık olsun tiye almam evlenmesemde olur kimse beni almasa da olur ama ben kızlık zarı bozmak o duyguyu yaşamak istiyorum hiç kimseyi bozmadım evleninceye bıraktım herseyi.. beni bakireler almazsada kaderime boyun eğerim banane... ki beni alan lar var bu halimde bile söylüyorum bin beşyüz kişiylke birlikde oldum diyorum iyi yaptın bende erkek olsam bende yapardım diyorlar ve benle evlen ben bakireyim beni boz diyorlar.!
Evlilik dediğin farklı bir müessese. Evleneceğin insanın karakterinin sağlam olması gerekir. Bence en son takılman gereken mevzu bakirelik.( kişiden kişiye göre değişir) Ne namuslular gördük, 5 yıllık sevgilisini aldatan, ve sonrasında ise evlenen. Bakire de değildi. Muhtemelen çocukla ilişki yaşamıştır. Çocukta zannetsinki benden öncesi ve sonrası yok. Ben senin yerinde olsam bakire olmasa da sana bunu gözlerinin içine bakarak mertçe söyleyebilecek karakterdeki insanları seçmeye çalışırdım.👍🏻
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece vizyonsuz ve seviyesiz erkekler bakire kız ister. Üstelik cahil ve belirli bir kültür seviyesine sahip değillerdir. Bakire kız isterken hayatlarını sevmedikleri kisilerle evlenir sonrasında evden kaçmak icin yer ararlar. Aldatmaya bas vurur güzelim eşlerini de zora sokarlar. Karşınızdaki insan mı, sizi seviyor mu, evlenirseniz güzel vakit geçirip yıllarca birbirinizin kahrini çekebilir misiniz? Ilk önce bu soruları cevaplayin.
318 Yorumla- +1 yıl
Cahil ve vizyonsuz mu sjsjsjjsj kızım ben iyi bir okul bölümde okuyorum yalnız 😃 Erkekler her zaman eşlerinin ilki olmak isterler. İkinci üçüncü değil. Peki hadi bakire olmayan bir kızla evlendik diyelim. Kıza her sarıldığında başkasıyla sevişmiş olduğu gerçeği aklımıza gelmeyecek mi sanıyorsun? Belki bizimle sevişirken eskisini hayal ediyor. Yani işin özü zar felan değil. Erkek Özel olmak tek olmak ister değer görmek ister bakire olmayan bir kız bunların ne kadarını verebilir bizlere düşünür müsün bir? İlk sevişme ilk birliktelik. Kıza seni seviyorum diyeceksin bunların hepsini daha önce onlarca kez yaşadı zaten sıradan bir şey onun için. Ama ilki her zaman aklında olacak unutamayacak. İşte ilk olmak bu yüzden önemli.
Cevap sahibi+1 yılSenin ilkinse eğer istemen normal ama değilse dediklerine sadece gulerim 😂
Cevap sahibi+1 yılo zaman kardeşim istedigin kadından da eline erkek eli değmemiş olmasını BEK LE YE MEZ SIN. Peygamber torunu musun sen ammkq. Pasamiza bak ya. Yaşa yaşa sonra da yok öyle birileriyle evlenirsem intihar sayılır, yok ben okumuş insanin ama masum kadin isterim, yok onu hayal eder biz seks yaparken :'( saka mısın sen 😂 kendine guvenseydin seks konusunda yeterli hissetseydin zaten kadininin başkasını hayal edecegini asla dusunmezdin.. Ayrıca her kadın ufak tefek şeyler dahi olsa yaşamıştır. Çünkü farkındaysan biz de insanız ve bunlar bizim de ihtiyacımız. Ayrıca yaşasa bulurum demissin buna acayip şekilde güldüm 😂😂 Asla ama asla erkeklerle hiçbir yakınlığı olmamış kadın bulamayacaksin. Kapalı veya açık olsun. Olsa dahi gizli olacak ve gizli olduğunu da asla anlamayacaksin. Şimdi bunun için ağlayıp gelecekteki eşinden şüphe duyabilirsin. Iyi gunlerr ve iyi sanslar
Cevap sahibi+1 yılHa şunu da ekleyeyim. Vizyon, cahiliyet, kültür seviyesi üniversite ve bolumunle belirlenebilecek şeyler değil ama sen o kadar boş birisin ki bunu bile bilmiyorsun 😂 cok eğlendim seninle ya
- +1 yıl
E abi böyle şeyleri gizliyorsunuz sonrasında aldatılınca ağlıyorsunuz ama. Madem böyle şeyleri kocana söylemiyorsun evlendikten sonra nur topu gibi bir metresin olmasına da ses çıkarmayacaksın ilahi adalet denilen bir şey var. Sonuçta siz bizi böyle kandırıyorsunuz biz de sizi aldatıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılAy cok kötü yorum sakın başkalarının yanında söyleme ya cidden, eziklerler seni :(( Ayrıca belirli bir cinsel duyguyu yaşamış kadın emin ol metrese ihtiyaç duyurmaz :)) Sen köyde mi yaşadın bu yaşına kadar?
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor
Cevap sahibi+1 yılSen su an bekaretten çıkıp aldatma olayına girdin ve bunun normal ve olağan bir şey olduğuna inandırmaya çalışıyorsun. Iste senin basit ve vizyonsuz bir insan olduğunu da böyle kanıtlamış oldum sanırım? Daha fazla konuşma batıyorsun 😂
- +1 yıl
Ama bizleri böyle olmaya itenler sizlersiniz. Ben şu an bakirim cinsel ilişki yaşamadım. Konuştuğum kız bakire değil çok da seviyorum. Ama o geçmişte bir şeyler yaşamış başkalarıyla evlendik diyelim ben bakirim kız bakire değil böyle bir evlilikte sorun çıkmaması mümkün mü? Böyle bir durumda benim de ufak tefek kaçamaklar yapmaya hakkım var her erkeğin var
Cevap sahibi+1 yılHayattaki her sey kısasa kısas değildir. Seni de hayatindaki kadinin seninle beraber olduktan sonra yaptıkları ilgilendirir. Seni seviyorsa, yaptiklarindan zevk aliyorsa sana sadık olur ve emin ol herkesten cok ilgilenir. Sana davranislarindan belli oluyordur bu zaten. Kacamak yapmak da tamamen senin sevgine, bagliligina ve sadakatine kalmış. Seninle olmadan önce yaşadıkları aldatma sayılmaz ama senin onunlayken yapacaklarin düpedüz aldatmadir. Vicdanına da bağlı bu. Ilerde bu kızla evlenmedigin icin pişman da olabilirsin. Ince ele sık doku
Cevap sahibi+1 yılHayır ben ogretirim hem de nasıl ogretirim asla birine ihtiyaç duymaz. Sen karsindakine güven yeter. Ve çok ozguvensizsin bu yüzden bakire kız istediğini düşünüyorum. Hatta Turkiyedeki bakire isteyen erkeklerin %90 inin bakire isteme nedeni de ozguvensiz oluşu.
- +1 yıl
Buna cidden inanıyor musun yani? Erkek özel olmak ister İlk ve tek aşk olmak ister kadınının kalbinin tamamı bir tek kendisine ait olsun ister. Bakire olmayan bir kadın bunları verebilecek mi? Seni geçmişimde ve geleceğimle aldatmadım geçmişimle ve geleceğimle sadece sana aidim diyebilecek mi? Hayır diyemeyecek. Eski seviştiği erkekle kıyaslayacak. Çocuk bakirse belki içten içe ezikleyecek çocuğu performansından ötürü. Bunlar olabilecek şeyler erkeklerin bakire bakire diye diretmesi aslında bu yüzden. Mesele zar değil mesele özel olmak kalbinde ilk ve tek olabilmek. İlk sahip olabilmek ikinci değil. Çünkü ilk göz ağrısı farklıdır kalbinin bir köşesinde hep durur. Hatırlanır.
Cevap sahibi+1 yılNasil kalbinde tek olmak ya? sen sevistigi insanı seninleyken bile kalbinde taşıdığını düşünüyorsan paranoyaktan baska bir sey degilsindir. Gecmisiyle senin olmak zorunda da değil. Sen yetistirmedin, sen buyutmedin. Kocaman insan ve kimse sana geçmişiyle ilgili hesap vermek zorunda değil. Ama sen o kadar sığ fikirli bir insansin ki dediklerimi okuyup anlamamissin bile. Okudugun üniversite falan filan boş. Sen insanları tanimiyorsun daha. Ayrıca evet ozguvensizsin bayağı fazla hemde. Bu konunun altına sığınarak da kamufle olmaya çalışıyorsun. Ama sana artık cevap veremeyeceğim iyi geceler
- +1 yıl
Bana tek şunun cevabını ver eskiden seviştiğin insanları unutabilecek misin? Evlendin, Eşinle ilk gecen aklına gelmeyeceğinin seks yaparken onu hayal etmeyeceğinin garantisini verebilir misin eşine? Ben yetiştirmedim ben büyütmedim evet haklısın. Kimse kimseye geçmişiyle hesap vermek zorunda değil. Biz de hesap istemiyoruz zaten kendi bedeni kendi kararı isterse ayda sevişsin banane. Sadece öyle bir kızla hayatımızı birleştirmeyiz diyoruz Çünkü herkesin çeşitli kıstasları var. Sizler evleneceğim adam şöyle olsun işi olsun kaslı olsun diye isteyince suç yok biz bakire isteyince özgüvensiziz öyle mi? Tekrar söylüyorum bak istersen bütün kalbini yeni sevgiline ada ona tap. Dünyanın en çok seven kadını ol. Erkeğin kafasına lan bu eskiden seviştiği yiyiştiği elemanı hayal ediyorsa ya ya hala ona bir şeyler besliyorsa diye kurt düşerse o iş biter. Anladın mı?
bence cok saçma neden evlenilmesin herkesin bir geçmişi var sonucta kadınları iki bacak arasındaki ıncecik deri parçasından namuslu namussuz diye ayıramazsınız yoldan gecen kızlara bakmayı biliyosunuz evlenmeye gelince ben bakire kadın isterim bakire değilse namussuzdur yok şöyle yok böyle boş yapmayın ya
214 Yorumla- +1 yıl
aynı şey tabi birinin sana karşı namuslu olmasını istiyosan namussuzluk yapmicaksin bu sözüm sana değil genel başka birinin dokunmuş olması diyosun belki o kuz evlenme düzeyine geldi o çocukla bir anlık oldu biseyler sonra sorunları oldu evlenemediler zaman geçti karşısına sen çıktın ben bunda bir hata goremiyorum
- +1 yıl
Buna cidden inanıyor musun yani? Erkek özel olmak ister İlk ve tek aşk olmak ister kadınının kalbinin tamamı bir tek kendisine ait olsun ister. Bakire olmayan bir kadın bunları verebilecek mi? Seni geçmişimde ve geleceğimle aldatmadım geçmişimle ve geleceğimle sadece sana aidim diyebilecek mi? Hayır diyemeyecek. Eski seviştiği erkekle kıyaslayacak. Çocuk bakirse belki içten içe ezikleyecek çocuğu performansından ötürü. Bunlar olabilecek şeyler erkeklerin bakire bakire diye diretmesi aslında bu yüzden. Mesele zar değil mesele özel olmak kalbinde ilk ve tek olabilmek. İlk sahip olabilmek ikinci değil. Çünkü ilk göz ağrısı farklıdır kalbinin bir köşesinde hep durur. Hatırlanır.
- +1 yıl
İlla kız olmasına da gerek yok.. Evlenip boşanmış biriyle de evlenebilirsin.. Eğer kişi ilişki anındaki o mutluluğu ya da hazzı yaşamak yerine, koynuna aldığı kadının eski ilişkisini hayal ediyorsa bunu düşünüyorsa zaten kendisi bozuktur.. Kadınları farklı şekillerde kandırıp yatağa atmak dışında başka amacı olmayan biz erkekler eğer namus kavramına böyle bakıyorsak bu yanlıştır.. Namus kadın ya da erkek farketmez ; birlikteliği varken bir başka erkek ya da kadınla olmayı düşününce ortaya çıkar.. Bunun adı da her iki taraf için NAMUSSUZLUK olur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
12Cevap
+1 yılNeden evlenilmesin böyle düşünenler çok absürt kendileri hiç ilişki yaşamamışmıki böyle düşünüyorlar. Böyle düşünecek erkek kimsenin kızına kadınına dokunmasın hiç ilişki yaşamasın kendi gibi temiz kalabileni beklesin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza göre değişir bu , daha önce birliktelik yaşamış dediğin önüne gelen vermiş bir kızla ben erkek olsam ben de istemezdim ama sevmiş de yaşamış ise durum değişir diycem ama sevip yaşadığını veya zevk için yaşadığını nerden bilip ayırt etceksin zor işte , erkeklere de hak veriyorum şimdi kızlar "artık böyle şeylere takılmayın" diyoruz ama empati yaparsan kimse onun bunun altına yatmış birini eş diye alıp da yanında gezdirmek istemez hak veriyorum o yüzden o zaman genelevdeki kadını da alıp eş diye evlenebilir de diyebilirsin olmaz yani hee bu şu demek diyildir "erkekler yaparsa sorun yok" demiyorum hatta her önüne gelen kızla yatmış erkek de istemiyorum ama bunu kahretsin ki somut bir göstergesi yok
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir. Sevdigi insanla beraber olduysa bunu kinamam. Ha önüne gelenle yatan bir kadin icin ayni seyi diyemem. Ayni sey bir erkek icin de gecerli. Sevdigi kadinla birliktelik yasadiysa bir sey demem ama jigolodan farki olmayan, tek farki bedavaya yatan bir motor erkegi, akli basinda bir kadin es diye istememeli.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu konu hassas bir konu aslında olmaması gerekir mesela ben tacize uğradım ve beni kimse kabul etmez gibime geliyor kimseyi öpmedim bile ama ne diycem adama , sorunca kimseyle olmadım desem hadi oradan der başka biriyle oldum demeye de dilim varmaz bir de kimseyle birşey yaşamamış olmama rağmen, sevdiğin birini bul ve geçmişini boşver ha hayatında çok erkek olmuşsa kabul etme ama yargılamada, sana sadık olduğu sürece güvendiğin sürece önceden yaşadığı birlikteliği çok takma
023 Yorumla- +1 yıl
Taciz mi tecavüz mu
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins aslında dilim varmıyor pek de anla işte
- +1 yıl
:((((( ne oldu o p. ice peki
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins hiçbirşey olmadı aslında kendisini tanımıyorum sadece ismini biliyordum ad soyad bilmiyorum ruh gibi bir çocuktu zaten taşındı gitti ama işte olan bana oldu
- +1 yıl
Keşke şikayet etseydin. Böyleleri hak etmiyor yasamayi
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins böyle birseyi aileme nasıl diyebilirim ki onlar kötü karşılamaz ama ben yediremiyorum kendime
- +1 yıl
Aileye duyurmadan da yapabilirdin. Kaç sene oldu
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins üç sene oldu, ama nasıl yapabilirdim hadi yaptım diyelim çok küçük sayılırdim sen kendini nasıl hissederdin bir düşün yani 16 yaşında birde
- +1 yıl
Haklisin :(
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins haklı olmamda pek birşey ifade etmiyor bu toplumda maalesef
- +1 yıl
Umutsuz olma
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins umutsuz biri değilim atlattım o olayı ama evlilik konusu geçiyor bazen arkadaşlar arasında ya da bakirelik felan kendimi tuhaf hissediyorum beni kimse istemezse sevdiğim biri beni kabul etmezse napcam sıkıntı bu
- +1 yıl
Sıkma canini o da olur. Bakire olmayıp evlenen bir sürü kiz var
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins orası öyle ama ilerde sıkıntı olabilir
- +1 yıl
Zaten belki orası kapanmıştır tekrar
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins sanmıyorum tekrar kapanabilecegini
- +1 yıl
Anlıyorum seni.. sevsen de red edilme korkusu
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins ki ben düzgün birisini istiyorum ki düzgün birini buldum diyelim kaç tane eli yüzü karakteri düzgün ister ki beni aynen öyle reddedilmekten korkmak yani
- +1 yıl
Düzgün derken?
- +1 yıl
Nasıl tam olarak
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins karakteri huyu düzgün birsi işte ailesi düzgün karakteri düzgün demek istedim yani
- +1 yıl
Olur inşallah.. Umutsuz olma
Cevap sahibi+1 yıl@SaveTheDolphins inşallah
+1 yılOnca kızla beraber olmuş bir erkekle evlenirmiydiniz peki kızlar? Bence siz erkekler kendinizi düşünmekten başka hiçbirşey yapmıyorsunuz. Biz kadınlar tabi birşey yaşıyamaz çünkü sokaklarda ayıp yapmışız gibi muamele görürüz. Anca bu kadar. Bir ilişki yaşamak böyle mi olucak biz bayanlar için gerçekten mi yani? Boşsunuz böyle düşünen beyler
30 Yorumla
+1 yılya hala böyle şeyleri takıyor musunuz cidden? baksanıza insanlar ne kadar kötü kalpli ve karaktersiz. siz karakterli iyi kalpli ve sadık birini bulun boşverin sizden önce kiminle ne yaptığını.
14 Yorumla- +1 yıl
erkek yapınca sorun olmuyor ama?
- +1 yıl
a*mk beyinsizi bu nasil cümle ya kizlar sorun etmiyor erkekler ediyor. Beynin var mı senin
+1 yılEğer gerçekten seviyorsan ve o bunun bir hata olduğunu düşünüp onunla değilde seninle hayatında devam etmek istiyorsa ve sen ona güveniyorsan olur. Ama güvenmiyorsan bu senin sorunun
14 Yorumla- +1 yıl
İlki olmak değil önemli olan. Önemli olan teki olmak. Belki ilkelerini seninle yaşayamadı ama bu onu kötü yapmaz. Sen onun hayatındaki tek erkek olabilirsin. Ama ona onu istemediğini gösterir ve bir şekilde destek olmazsan bu kızı psikolojik olarak yıpratır ve kötü biri olmasa bile olabilir. Eğer istemiyorsan ona bunu uygun bir dille söyle. Eğer o kişide takılı kalmamış ise onu zaten silmiştir. Ama sen o kişide takılı kalıyorsan bu SENİN sorunun. Güvenmiyorsan ayrılırsın
- +1 yıl
Bakmaya kıyamıyorsan şu lanet gururunu bir kenara bırak ve onu olduğu gibi kabul et
- Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruya hep şu şekilde cevap veririm.
Bu soruyu soran kişi daha önce birliktelik yaşadı mı? yaşadı ise bunu karşısındaki kişiden de isteyemez.
Fakat yaşamadı ise evleneceği kişiden de bunu isteme hakkı vardır.00 Yorumla
+1 yılEVLENİLMEZ ABİ KİM NE DERSE DESİN DİYELİİM KİM EVLENDİN İLİŞKİYE GİRDİĞİNDE KİZ DÜŞÜNCEK LAN MEHMETTİN ÖPÜSÜ İYİDİ BUNDAN ZEVK ALMIYOM VEYA MEHMET'İN FANTEZİSİ DAHA GÜZELDİ DİYE DÜŞÜNCEK VE SEN ONUN BUNU DÜŞÜNDÜGÜNÜ TAHMİN EDECKSİN BU DA SENİN PSİKOLOJİNİ BOZACK O YÜZDEN SEN TEMİZSEN KARİSNDSKİ DE TEMİZ OLCAK HELAL SÜT EMİŞ OLCAK ALLAH HERKESE NASİP ETSİN helal sütü emiş kızları. seviyorsan herkes vazgeçilmez değildir fazla alışmıssndr
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir niye evlenmesin ki senden öncesi değil senden sonrasi önemli
13 Yorumla- +1 yıl
Senin ilkinse önemli olabilir ama ilkin değilse onu yargilayamazsin bende ilkimin ilki olan kisiyle isterim ama seviyorsam evlenirim ama 1 kerelikse
+1 yılEvet onem verene saygı duyarım ama her bakıre temız değil ne sorular gordum burda her haltı yapan bakıre olan dıkkat et sana denk gelmesın
02 Yorumla- +1 yıl
O hıc bellı olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire kız aradığınız sürece kızlar önünü koruyup arkayı tünele çevirecek 😂
31 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmasi hoş degil ama birliktelik yasamis kizla da evlenilmez dusuncesi cok sacma erkkler de evlenmeden arayisa girmesin o zmn.
30 Yorumla
+1 yılRuhu temiz olsun, önce ona bak. Ruhu temiz olan bedenini de temiz tutar
10 YorumlaEvlenirdim, sonuçta sen böyle biriyle beraber olmak istemiyorsun fakat önceden sende başkasıyla birlikte miydin, eğer bakir degilsen bakire bir kız istemek absürt olur
10 Yorumla
+1 yılErkekler her boku yapıyor namuslu kız istiyor sen ne kadar temizsen okadar temiz kız isteyeceksin
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl(erkek olsam) sevmiştir 1 kişiyle birlikte olmuştur anlarım ama her önüne gelenle yatan kişiyle evlenmezdim
31 Yorumla- +1 yıl
Aynnnenn bu kafadayim tebrikler arkadaşım
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılDaha once evlenmeden seks yapmış bir kız ise evlenirim
00 Yorumla Karakterini biliyor ve hale emin değilsen de ne bileyim
00 YorumlaOnu anlaman zor kardesim 😀 anca kendini avutturursun Dürüst insana denk gelirsen ne âlâ
10 Yorumla
+1 yılİşin gerçeği kimse evlenmez
Niye başkasının zevkine alet olmuş birini alayım ki
Ben telefon bile alırken ikinci el almam
Sıfır alıyorum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde birlikteliklerim olduğu için, benden önce yaşadıklarını yargılamam
10 Yorumla
+1 yılSen sevgilinle beraber olduysan böyle düşünmeye hakkın yok yalnız
20 Yorumla
+1 yılErkeklede evlenilmez o zaman büyük konuşmayın .
22 Yorumla- +1 yıl
Niye kızlar sizi kabul ediyor ama ona bakarsan tüm erkekler evde kalıyor ;)
+1 yılBir de biz kapalilara yobaz derler 😒
20 Yorumla
+1 yılSacma bir dusunce yapisi.
03 Yorumla- +1 yıl
Bana gore oyle cunku bu zamanda ilk konustugunla evlenmek zor. Insanlar tanisip vakit gecirip lafalari uyusmuyorsa yollari ayiriyolar. Bu demek degil ki o kiz veya erkek kirli. Cinsel anlamda da biseyler yasamis olabilirler. Bu da anormal degil. Namus bacak arasinda degil. Tabi herkesle gonul de eglendirilmez. Senin de karsindakinin de niyeti ciddidir ama bir sure sonra uyusmadiginizi anlar ayrilirsiniz. Bu gayet normal.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantığa bakın sanırsınız kendileri cok namuslu
31 Yorumla
+1 yılArkadaş bile olunmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenılmez tabıkı ole fahıseyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Büyük konusma
112 Yorumla- +1 yıl
onlar da seni bekliyor xjxkdkdk
- +1 yıl
Sen sadece bos egolu kendi kendini sisirmis bir balonsun kxkdjdjx bu yüzden bakire isterim havalarina girmissin ama o kadar kotusun ki karın baskasiyla seks yapmış senin yetersizligini fark edecek biri olsun istemiyorsun. ayrica avripadakiler bakire mi? haaaaaa bir de unutma ki en güzel kızlara guzelsin demezler en yakışıklı erkeklere de yakışıklısın
- +1 yıl
uzuldum senin adına
- +1 yıl
Kendinden üstün kız istemiyorsun bos balooon xjdknd
- +1 yıl
Eski sevgilim kezbandı ve ayrı şehirlerde okuyorduk napabilirdim. Tabi bunda yurtta kalmamın etkisi de vardı. Ayrıca karı kız peşinde koşan birisi değilim çok fazla... Alakası bile yok tamamen kendime duyduğum saygıdan ötürü bakire olmayan kız istemiyorum. 😄 Üstünlükle alakası bile yok
+1 yılKızdan kıza değişir
02 Yorumla- +1 yıl
İşte değişir bende bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmem
00 YorumlaAsla evlenmem
00 Yorumla
+1 yılOlabilir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmem
00 Yorumla