Eşimle veya sevgilimle değilde kedilerimle uyuyorum çift kişilik yatağın %10unda ben geri kalan kısmında onlar uyuyor çizgiyi geçince de uykunun en güzel yerinde kafana pati yiyorsun ama onlar canı istediği zaman gelip kafamın üstünde de uyuyabiliyorlar😏
Hiç uyumadım ama uyursak birimiz kesinlikle düşeriz yataktan ben kendim deli uyuduğum gibi yanımdakini de iterim😂 erkek kardeşimi küçükken düşürmüştüm😄
Eski sevgilim ile başta resimdeki gibi yatardık, ama sabah uyandığımızda ikimiz de sırt üstü yattığımız için yan yana uyuduğumuzu anlardım. Bazen de üstümde uyurdu. Keşke yan dönüp de uyuyabilsem ama uyuyamam yani o şekilde
İtiraf etmem gerekirse daha önce hiçbir erkek arkadaşımla uyumadım ama bir balık kadını olmama rağmen çok uykum varsa romantizmi rafa kaldırıp gaffur pijamalarımı kuşanıp direk uykuya dalardım herhalde. Kendimi tanıyorum.
Başı omuzuma, eli göğüsüme, bacağının birini üzerime atacak... Benim de elimin biri onun altında onu saracak, bir elimle de saçlarını okşarım... Sabaha kadar uyurum böyle... :)
Uykuya hazırlanınca sarmaş dolaş, ama uyurken belki bacak atar o kadar. Ve yatak küçük olmalı uzağa gitmek yok hem taklalar atarsa da olsun kabus görüyordur diye sarılırım canım acımaz
@srkn61 Yaşım küçük olabilir ancak tecrubem büyük demek istedim örnek vermenin sebebi buydu. Sahte davranmayı sevmem cevremde bulunanlara karşı da burada olduğum gibi doğal davranıyorum. Ön yargılı olmamanizi öneririm zira sizin yaşınıza yakışan olgun davranmaktır.
Tsk ederim güzel düşüncelerin için tabi ki yaşın pek önemi yok önemli olan yaşadıklarımız tecrübe için.. anladim söylemek istediğini bende.. takip edebilirmisin sohbet etmek isterim seninle.. ne dersin..
Kolunu başımın altına koyuyo omzuna yatıyorum belimden sarılıyo o şekilde uyuyoruz sabah kalktığımızda birbirimize girmiş şekilde kalkıyoruz yorgan bir tarafta biz başka taraf :))
En İyi Cevaplar