kesinlikle Egoist tipler olduğunu düşünüyorum. Ama günümüz de bu Egoist tipler hem erkek hemde kadınlar arasında çok var. Erkeklerde parası varsa malı mülkü varsa havasından geçilmeyen çok var. Kadınlar da ise güzel, alımlı, bakımlı ve biraz da ilgi görüyorsa kimseyi beğenmeyen insanlara erkeklere tepeden bakan kızlar var. Ama kimse beni yanlış anlamasın özellikle kadınlar tepki vermesin herkes böyledir demiyorum. Fakat burada bile kızlar kendini ulaşılmaz hale sokuyorlar. Tabi bir kadınlar için değil genel olarak buradaki guru ya da master seviyesine gelen bir çok üyede böyle bir şey var ve bana anlamsız geliyor. Bu dünya herkes için geçici, herkes için ölümlü ve herkesin gideceği yer aynı ama herkes ölümsüz, dünyaları ben meydana getirdim havasında yaşıyor.
Ben egoist olanlar desem bile mecburdan birisini dedim. Burada şöyle bir ekleme şart oldu. Çok fazla egositler denmeliydi. Bu arada hepsi seçeneği olsa onu derdim. Yalnız zaten herkes azık egoistir diye düşünüyorum.
Cümle öğelerinde devamlı küfür bulunduran egolu düşüncesiz ve bencil saygısız boş konuşan kendisine bakmaksızın devamlı eleştiride bulunan devamlı biri bana çatsada kavga cıkarsam modundaki insan
Egoist bir kişi diğer seçenekleri yapmakta özgür ve ilk sıradadır. Egoist olan bir insan mızmız olur, dediğim dedik olsun, parası varsa hava atar boş havalardan.
Egoist tipleri sevmem Ama kendini beğenmek güzel ve sevmek güzel bişey İnsanların yanında cok yakışıklıyım / güzelim demeye gerek yok Çok itici oluyorlar
Ağzı yüzü dağınık paçoz ukala bakımsız leş gibi kokan edepsiz terbiyesiz dışardan eve girmek bilmeyen o bar senin bu bar benim gezen tipler benim bir km yanımdan geçemez
Ağzı yüzü dağınık paçoz insanların dış görünüşü neden bu kadar önemli senin için. O paçozu sen mi yaratın. İnsan dünyaya gelirken şeklini, rengini, cinsiyetini seçerek mi geldi. Herkes kaderini yaşıyor bu dünyada.
En İyi Cevaplar