Benim kız arkadaşım vardı her zaman telefonumun şifresini istiyordu ama vermiyordum bir gün aldatdığımdan şübhe etmiş olucak ki bir gün bize gelip film izleyelim falan dedi ben de tamam dedim içeri geçtik ilk gözünün ısırdığı şey telefonumun ekranı oldu telefonunun ekranı çok pis en son ne zaman temizlendi diyip çantasından ıslak mendil çıkarıp temizlemeye başladı pırıl-pırıl oldu Bir kaç dakika sonra mesaj geldi kilidi açtım önemsiz bir şey olduğunu görüp kurcalamadan kapatıp koltuğun üstüne atdım aşağıya inip bilgisayarı hemen alıp dönüyorum dedim tam yukarı çıkıyordum Yukarıdan patlamış mısır var mı dedim ben de var dedim mutfağa gidip mısırı hazırlamaya başladım 15 dakika falan sürdü geri dòndüğüm zaman baktım kıza bir haller olmuş yüzünde güller açmış tabii ben 3.5 atmadım değil dedim noldu dedim dedi ki hiç abi film boyunca bir sarılmalar bir el tutuşmalar falan ben de artık gınağa gelip Ne oluyor sana durduk yere diye çemkirmeye başladım (kafama s*çıyım) Dedi ki telefonunun şifresini öğrendim ben tabii ikinci şoku geçirince seni çok seviyorum dedi uçuyordum ya neyse peki telefonumun şifresini nasıl öğrendin diye sorduğunda telefonumun üzerindeki izleri gösterip böyle rakamları buldum dedi peki ya sıralamayı nasıl bildin dediğim de de bu rakamlara uygun sadece çıktığımız gün ve ay var demişti bir kaç denemeden sonra bulmuş sherlock telefonumu açtığı zaman da geçen gün bir arkadaşımla onun hakkında konuştuğumuz bir mesajı okumuş (o ara onu çok övmüştüm 😏) o zamandan sonra benimle ilgili hiç bir kıskançlığı olmadı ama ne yazık ki sonu kötü bitti ayrıldık ama konu bu değil bence şüphe eden bir kadın bütün detektiflerden daha iyi iz süre bilir XD.
Kadınlar tehlikeli ve sosyal zekası yüksek varlıklar. Erkekler kadınları anlamak için manipülasyonun ne olduğunu iyi anlamaları lazım. Bu da öyle kolay bir iş değil. Erkekler daha en basit şeyleri bile farkedemiyorlar. Ha bazı erkekler zeki sosyal zeka Eq açısından. Erkekler de uyanık olabiliyor. :D
Helal olsun hemcinsime ne diyeyim bende hemen fark ettim esim benjm arkadasim böyle benim arkadasim bir tane onun gibi yok bende kim diye numarayi aldim gizli numaradan aradim baktim benim kız arkadasim cikti pislikler hicbirsey söylemeden cektim gittim sonrada ikisinin numarasini sahte hesap actim paylastim ikisinide arayan arayana beni aradi eski esim bunu senmi yaptin dedi evet ben yaptim dedim önce bir güzel engeeledim sonrada numarami degistim
Bence kadın, çünkü kadınlar hislerini dedektif olarak kullanabilse polislerden bile çabuk çözerler her şeyi, ama şunu unutmayın bir kadın his eder ama belli etmez. Belli edeceği vakit de diğer kişi için son vakit olur. :)
Tabiki kadınlar. . O kadar hakimlerki en küçük detayı atlamazlar.. Akıllı zeki bir kadının gözünden hiçbiriysey kaçmaz.. Telefonda meşgul iseniz bile kimle ne ne zaman konuştunuz hemen bir resim çizerler kafalarinda. .
ben eşimden şüphelendim. açıkca sordum. resmen dayak yedim :) sen bilirsin dedim. bilgdiğim yollarla aldattıgını ortaya cıkardım yerin dibine girdi ve bir kelime etmeden hayatından cıktım
İyi de ne malummuş o sivilceleri kocasıyla bastığı kadının sıktığı? ;) Ya herif karısını birden fazla kadınla aldatıyorsa... Biz dedektif diyelim en iyisi... :)
En İyi Cevaplar