- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSuyu içmek filan hos değil mide bulantısı işler.. Keyfe keder de yikattirmam asla.. Fakat hastalık olur zor bir durum olur bende eşimin ayaklarını yıkarım oda yıkamali.. Hayat müşterek ve iyi kötü hastalık sağlık her günde birlikteyiz.. Yorgunken veya hastayken çocukla ilgilenir evde ne gerekirse yaparım. . Sonuçta o düzen bozulmamali, birimiz düştüğünde diğeri destek olup kaldırmalı. .
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
hadi yıkamak neysede suyunu içer nedir. ee madem gece adam wc falan kalkmasın işeyi versin karının azına
32 Yorumla- +1 yıl
Hahaha o kadar da değil ya 😂
+1 yılAllah’ım ya sorumu bu. 😂
Yorulmuş yani ayakları ağrımış tabii ki yıkarım. Bende doğum yapıcam lohusa olucam oda ozaman beni hastane kapılarında beklicek, evde yapabildiğince işimi yapıcak, bulaşığımı artığımı yıkıcak.
Bunlar hep karşılıklı. Hastalıkta sağlıkta sözü boşamıydııı? 🤭335 Yorumla- +1 yıl
Yorumlar herkesle evlenilmemesi gerektiğinin bir örneği 😊
- +1 yıl
Bende sizin gibi göz gezdirdim sanırsam öyle..
Yani evlilikten tam olarak gençlerimizin beklentisi ne?
Çözemiyorum.
Allah kaza bela vermesin, insanız, ölmeyiz sürünürüz,
Eşin hadi yatalak kaldı Allah korusun başına bir iş geldi, bu düşüncedekiler boşanıp gidecek ozaman...
Zor ya, uygun hayat arkadaşı bulup güvenmekte zor.. :) - +1 yıl
Allah hayırlısını nasip etsin..
- +1 yıl
Amin Ecmain..
Hepimiz için.. :) - +1 yıl
Hastanenin kapısında da bı zahmet bekleyecek 😂😂abartmissin bacım doğuran sensin onca acıyı çeken sensin misal
Kediyi köpeği koysan kapının önüne oda bekler 😂😂😂
Hayat musterektir evet 😊orada haklisin - +1 yıl
@Tomris__katun22 Niye ki ben doğduğumda babam yokmuş mesela? :)
- +1 yıl
O onun iyi olmamasından kaynaklanıyor yoksa her baba bekler bu normal olması bişey yani
- +1 yıl
@Tomris__katun22 Babamın iyi olup olmadığını nerden biliyorsun? Bu yaptığın ön yargı. Babam kötü biri, vefasız demedim dikkat çekersen. Sadece ben doğarken orda yokmuş. Rusya’daymış. Anneminde doğumu ani olmuş. Vahiy mi gelsin adamada pat diye hastanede bitsin? HasbinAllah..
Neyse hayırlı günler kardeşim. - +1 yıl
Eee ozmn bunu konu ile etmen saçma ozmn ben doğum sancısını çekerken tek başıma idim eşim isindeydi mecburen bu onun kötü biri olduğunu göstermez yani konu edilmez
- +1 yıl
@Tomris__katun22 Bak kendi dediğine kendin düşüyorsun. Rusya’da da benim babam işindeydi. Yanında olmak zorunda demişsin. Bak yokmuş ama demişim. Hemen kötü ilan etmişsin adamı.
Sende sancı çekerken tekmişsin. Ben şimdi tutup sancılı onu bunu olduğunu bilmeden eşinde ne kötüymüş desem hoşuna gider mi? Ne alaka demez misin? Konu etme diyor birde. Gelip yorumuma atlayan sensin. Ben istediğim yorumu eder, görüşüde bildiririm. Bak soran kişiyi rahatsız etmiş miyim? Hayır. Ozaman seni ilgilendiren birşey yok bence. - +1 yıl
Birde ben orda örneklendirme yaptım. Hani benimde doğumda yardıma ihtiyacım olabilir diye. En yakınım o. Sonuçta bu çocuğu tek başıma yapmıyorum değil mi? Bir çok sebeb varken gelip bunu cımbızla çekip gibi, üstelik aynı şeyi sizde tecrübe etmişken konu edilemez demeniz gülünç doğrusu.
Daha fazla konuşmayacağım. Yorum benim yorumum. Kirletmenizi istemiyorum. Görüş bildirme hakkınız var. Kendinize özgü düşünce ve tarzınızı görüş hakkınızı kullanarak belirtebilirsiniz! İyi günler.. - +1 yıl
@Tomris__katun22 ben dogum yaparken eşim yanı başımdaydı sancilar çekerken sakinlesmem icin destek veriyordu sahsinamunasir'a katiliyorum guzel orneklendirme iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta diyoruz
- +1 yıl
@Bayanguapo Aşkımmmm sağol❤️
- +1 yıl
Dogruyu bagdatta olsa bulacaksin şeker ne demek haklisin sen 😍
- +1 yıl
@Bayanguapo yaaa yiğcemmm😍
- +1 yıl
@Bayguapo Böyle ters köşe olmaazzz 😂
- +1 yıl
@Bayguapo Bence de yapar :)
- +1 yıl
@Bayguapo @SahsinaMünhasir1 yıkarım elbet yorgunluğunu almak benim işim üzerinede bol köpüklü bir türk kahvesi oh mis 🍮😊
- +1 yıl
@Bayanguapo ohaaaa kahve seven kanki yapmışlar 😂 sende mi çok seviyorsun😂
- +1 yıl
Kahvekolik bir kankan var 😘 gunde en az 4 fincan icerim fal bakanim yok oyle kanka yapmamislar heralde 😂
- +1 yıl
@Bayanguapo Biz Allah yolundayız kanki :D bizde fal ommaj :d
- +1 yıl
Biz konya yolundayız sanki 🤣 maksat sohbet olsun tatlım 😘
- +1 yıl
@Bayanguapo ben açıkken baktırmıştım kanka bende stabil belliydi, sana dua eden bir kadın var sgscGsvsvsbvv
- +1 yıl
Ahahaha ne güldüm ya 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Bayguapo yeterki iste canım 😂😍
- +1 yıl
@Bayguapo olur bayılır oda bu teklifimize @SahsinaMünhasir1 kanka kocadan izin çıktı gel karşılıklı kahve içelim sütlü ama senden 😂😍
- +1 yıl
@Bayanguapo Kanka bendensin :D bol köpüklü yaparım misler gibi içeriz ohhh :D
- +1 yıl
Yav yeter artık özele geçin kaarşim
- +1 yıl
Özür dileriz haklısınız 👐
+1 yılAyaklarını da yıkarım, operim de adam gibi adam olsun yeter... Bazı insanlar vardır, onlar içi ne yapsan azdır..
52 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir kralsın 🖤
- +1 yıl
özel bir kadınım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ben yıkarım aga sonuçta sevdiğim kadın lan karım o benim ben onunla bir ömrümü paylaşıcam önce ayaklarını yıkar sonra da dudaklarının tadına bakardım. Şimdi diceksiniz ayak yıkayan erkek de erkek mi olur ne alaka mk erkek dediğin sevdiği kadın için her şeyi yapar kardeşim.
10 Yorumla
+1 yılevlilik herseyi kabullenmeyi gerektirir bir kisiyi seviyorsan herseye katlanmalisin buradan basit bir ornek cikarayim esinin rli ayagi tutmamaya basladi onu sen yikicaksin ama zamane kadinlari bunu cag disi oldugunu dusunur bunu anlayacak kadar iyi olmadiklari kesin
10 Yorumla
+1 yılEvet yıkarım. Aşkım da benimkini yıkar. @Ashabihatun 'um ❤️
34 YorumlaTabiki de aşkım benim ❤️
- +1 yıl
Sana ne yıkar ayak yıkamak da ne var
En tırt retro olgulardan biri de bu olsa gerek. Eş futbolcu falan olsa sene de 5 10m euro kazandırsa o ayaklar belki eş " o ayakları yıkarım be " şeklinde gaza gelip yıkayabilir ama gerisi hikaye bence.
30 Yorumlaevet her gece ilik suyun icinde ayaklarini oksayarak ovarak yikardim mum isiginda aydinlanmis odamizda, sonra geri kalan her yerinede masaj yapardim.. erkegimi iyi etmek benide iyi ederdi :(
50 YorumlaOnu duşa sokar keselerim sıcak suyla duş aldırırm. Duştan sonra masajda yaparım. Ama görseldeki gibi ayak yıkama yapmam. Adam olduktan sonra insan brbrine el ayak olmalı.
30 YorumlaYıkarım da, masaj da yaparım. Bu benden bir şey almaz, aksine bir olabildiğimizi gösterir.
71 Yorumla- +1 yıl
Yakışır abla 😅
+1 yılahahaha süper bir maledom konu :D Normalde böyle şeyleri yaptırmam, pek sevmem ama feminist kadınları bu şekilde köle yapmak hoşuma gider. Bütün erkek düşmanı feminist kadınlar böyle erkeklerin önünde diz çöküp köle yapılmalı. 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılYıkarım tabi. Bunun feminizmle ne ilgisi var o kadar güzel bir insan bulduktan sonra onu mutlu etmek için her şeyi yaparım.
40 YorumlaErkek olan biri adam olan biri bunu eşine yaptırmaz zaten ney diyor allah resulü kadınlar size allahın emanetidir.
51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılYuh yani suyunu da mı icsin. Görsel abartmis biraz. Hatta baya baya 🙄
Bilmiyorum onu ne kadar sevdiğime bağlı çok seversem belki yikarim30 Yorumla
+1 yılAy evlenme teklifi ederken karşimda diz çökecek diyen kizlarin gelip burada yikamam demeleri kadar saçma bir şey yok. Ne bir kizin önünde evlenme teklifi ederım ne de ayaklarimi yikasin isterim. Karşisinda diz çökeceğim tek Kadin annemdir.
10 Yorumla
+1 yılÇok seviyorsam ve hak ediyorsa yaparım yani neden olmasın ki
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO fotoğraf ne ya 😂
Ben boşanırım bu ne? Ayağını yıkadığım yetmiyor birde içicem. Yok anam babam daha neler 😂
Ben o suyu ona bir içiririm görür. 😂 Yıkamamda içmemde. Aklı başında bir insanım. Aşk meşk bir yere kadar koçum. 😂20 YorumlaBüyük konusmak istemem ama. asla yikamam bana ne yahu isten geldiyse girsin dusunu falan alsin amaa ayaklarini yikamam !!
20 Yorumlabakıyorum da herkes iğrenerek cevap vermiş , ama soru bence 2 taraflı sorulmalıydı , seven hayat arkadaşının ayağını yıkar bunda problem göremiyorım
10 Yorumla
+1 yılDaha önce de sorulmuştu. "Suyunu bile içerim." demiştim. Geçen sürede fikrimde en ufak bir değişiklik olmadı. :)
10 Yorumla
+1 yılOnu da yıkarım ayaklarını da?
Bir yerim eskimez de eksilmez de..
Bunu yapmayacaklar sakın evlenmeyi bile düşünmesin!!
#Vesselam20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yıkamam evlenmem düşünmüyorum zaten iyice soguttunuz
50 Yorumla
+1 yılO benimkine masaj yapmismi ki ben onunkine masaj yapacam
20 YorumlaYapamam midem bulanır ne olursa olsun o ayak heryere gidiyor
20 YorumlaYıkarım ama keyif alsin diye değil çok yorgun bitkindir oyle 😂
20 Yorumla
+1 yılValla reis çalıştırmam ben eşimi :) onun yorgun olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Misal öyle bir durum oldu diyelim 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılYapmam benim hayatımda olacak kişi de yaptırmaz zaten
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyaklarını banyoya kadar gidip yıkaması bu kadar zormu? sorunun cevabına gelince hayır yapmam.. ayaklarını yıkamamı isteyen bir eşlede evli kalmam..
20 Yorumla
+1 yılEger evlenmeyi dusunursem bu kisiayaklarini yikamaktan gocunmayacagim biri olurdu zaten.
10 Yorumla
+1 yılEger ayaklarıyla ilgili bir rahatsızlık var ve kendi yapamıyorsa evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de işten gelmiş olacağım calismasam kendi yikayabiliyorken yikamam
10 Yorumla
+1 yılKibar veya eşine iyi bakan eş bundan onu istemez diye düşünüyorum... Abimden biliyorum annemin benim ayagımı bile zorla yıkadı asla yıkatmaz bencede böyle olmalı. Ama ben yıkasam da sorun olmaz benim için
00 Yorumla
+1 yılO ben hastayken ayaklarımı sıcak suya koymuş masaj da yapmıştı. Yıkamak ayrı bir şeydir tabiki yıkamam ama bende rahatlasın diye sıcak suya koyar kremle ovarım...
20 YorumlaNiye yıkayayım ayağını girsin işten gelince duşa :) ancak ayağında bir problem olur ya da saglik problemi yıkamam gerekir masaj yapmam gerekir o da binde bir yani başka türlü imkansız ne alaka yani :)
00 YorumlaSöz konusu bile olamaz.
31 Yorumla
+1 yılDaha neler eli ayağı tutuyor gidip kendi yıkasın
30 Yorumla
+1 yılSağlıkla ilgili bir problemi varsa, egilemiyorsa ne bileyim kendisinin yapmasına engel bir durum varsa tabi ki yaparim.. onun haricinde eli ayagi tutuyorsa yapsin kendisi 😂
00 Yorumla
+1 yılYıkarım tabi be akşama kadar kim için uğraştı çalıştı canım kocacığım benim
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar tembel bir kişiyle evlenmem söz konusu bile değil
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl45 yaşında olsaydım burda ne işim vardı acaba 😂
- +1 yıl
burası senin gözünde ne acaba , o. pu ların şer efsizlerin oldugu bir yer ise sende aynı onlar gibisin , burası derken senin gözünde burası ne ifade ediyor çok merak ediyorum ben burayı misal bir vitiligo hastasına yorum yapmak için üye oldum , sonra bir kolon kanserine moral vermek için , bir gencin iş konusunda yapması gereknleri yazmak için, senin için nasıl bir yer ve sen nesin yukardakılerden
Cevap sahibi+1 yıl45 yaşımda olmadığımı belirtmek için kurduğum bir cümleydi sadece 😂 bu kadar linçi haketmedim
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya kullanmayı tercih etmezdim tamamen kişisel bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılOlabilir neden olmasın
Cevap sahibi+1 yıl22..
- +1 yıl
22 deyince şu gelir aklıma hep, bitmiştir belki okul hayatı , gerçekler başlar iş bulma hikayeleri , evde huzursuz oturma , anne birşey der baba başka birşey , evleneyimmi, yoksa daha erkenmi ya da evdemi kalıyorum düşünceleri , hayatın belki tam orta yerindesin çocuklugun sonu gençliğin başı gibi sende öylesin bence
Seviyosam eğer yıkarım adam keyfine çalışmıyor ya bizim için çalışıyor sonuçta 💁♀️
20 YorumlaRica ettiği zaman düşünebilirim. Pek olumlu gelmiyor bana ama çok sevdiğim insan için neden olmasın ki? Ne kaybederim? :)
00 YorumlaHasta olsa ilgilenirim de. Böyle bir rutin muammeleye gerek yok, çok saçma. Kendi ayağını yıkayabilir :D
00 YorumlaEli ayağı tutan adamın ayağını niye yikiyorum ya?
Bunun ne sevgiyle ne de evlilikle ilgisi yok.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bokunu da pasta diye yiyek mi mesela 😀
31 Yorumla- +1 yıl
Abartma kaarşim
+1 yılErkek yıkasın o suyu erkek içsin
Kadın kimsenin kölesi değildir00 Yorumla
+1 yılBen de çalışıyor olucam benim ayaklarımı da o yıkarsa olabilir
00 Yorumla
+1 yılYıkamam da masaj yaparım sonuçta o da bana yapar bu durum karşılıklı yani
10 Yorumla
+1 yılben yıkatmak isterim yıkayacak bir kadınla evlenirim baştan söylerim yani 😂
10 Yorumla
+1 yılAsla yıkatmam ben yıkarım kulu kölesi olurum ama onu ayağıma eğdirmem
10 Yorumla
+1 yılTabiki yikamam ben onun kokmus ayaklarini yikamak icin evlenmedim ya
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂bu görüşü sevdim
- +1 yıl
Aynen 😂😂
+1 yılMasaj yaparım ama yıkamam eli yok mu
Hasta filan olsa yıkarım00 Yorumla
+1 yılAksine eşim yıkar ayaklarımi
51 Yorumla- +1 yıl
O yıkayınca sen de jest olarak yıkamaz mısın
O benim gini yikasin. Bende calisicağim
15 Yorumla- +1 yıl
İyi saçmaladın 😂 mizah anlayınız bile yok ben napim 🤷♂️
- +1 yıl
Konuyu saptırma basit bir soru
+1 yılYıkarım ama yıkatmam.
40 YorumlaŞu klişeye hala gülen var mı?
20 Yorumla
+1 yılyapmam elleri bitarafina mi girdi
20 Yorumla🤣🤣 soruya gel ya.. ruyamda belki
10 Yorumla
+1 yılMasaj yaparım ama yıkamam
10 Yorumla
+1 yılsuyunu niye içiyor ya 😩
10 YorumlaHayır yıkamam
10 YorumlaBen eşimin ayaklarını yıkayabilirim...
10 Yorumla
+1 yılBen yıkarım onu bilmem
10 Yorumla
+1 yılYıkasın valla ohh 😂😂
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası