Evlenen erkekler neden annesini çok sık arar?

Eşimle 8 aydır evliyiz. Eşim askeri okulda okuyordu. Oradan ayrılıp bir üniversitede akademisyen oldu. Eşimin ailesi ve bizim yaşadığımız şehirler birbirine çok yakın. Sürekli gelirler giderler. Biz gelir gideriz. Bu arada 4 kardeşler. Hepsi erkek ve evliler. Diğerleri bizden çok uzak yerlerde yaşıyor ancak biri onlarla aynı şehirde yaşıyor, oralarda. Eşimi 15 yaşından beri tanıyorum. uzun bir ilişkimiz oldu. Ancak aileye falan aşırı bir düşkünlüğü yoktu. Ben de karakter olarak aileme aşırı düşkün biri değilim. En azından babam o şekilde kendi ayaklarım üzerinde durur biçimde yetiştirdi. Lakin evlendik evleneli adam hergün annesini arıyor. Bu öyle yaptıkca annesi geliyor gidiyor ağlıyor. Benim yanımda sarılıyor oğluna ağlıyor. Onlara gidiyoruz döneceğiz biz dönerken ağlıyor. Eşimle, annesini bu kadar sık aramasının bunu tetiklediğini konuştum. Biraz dikkat ediyor artık. Ama bazende bakıyorum yine aynı. abileri hiç böyle değil. Üstelik biri bizden sonra evlendi. Ve Türkiyenin bir ucunda yaşıyor. Kayınvalidem bu şekilde davrandıkça benimde canım sıkılıyor artık. ve ister istemez soğuyorum. Sanki ben kötü biriyimde oğluna birşey yapacağım gibi ya da oğlunu ondan alacağım gibi hareketler. yaşadığımız şehirlerin arası 1 saat bu arada. yani aramızda 1 saatlik mesafe var. Eşimide sıkıştırmak istemiyorum. Sanki ailesini istemiyormuş izlenimi vermemek adına. Ama çok bunaldım artık. Benim ailemde Türkiyenin bir ucunda ve bir kız çocugu olarak ne ben hergün ailemi aradım ne de annem gidip geldikçe ağladı.''Allah sağlık versin sen mutlu ol o yeter kızım.'' der hep annem. Sizce ne yapmalıyım bu durumlara?
Evlenen erkekler neden annesini çok sık arar?