Biseksuel ya da lezbiyen olanlar soruma bakabilir mi?

universte 1. sinif ogrencisiyim. Senenin basinda guzelligiyle dikkatimi ceken bir kiz olmustu ayni sinifa dusmustuk nedenini bilmiyorum ama ilk baslarda hic isinmamistim ona (arkadas olarak). oda soguktu ama gozleri surekli userimdeydi bunu farkedebiliyordum. Daha sonra o yanima geldi ve "cok guzelsin sana bakmaya doyamiyorum" "keske erkek olsaydim seninle evlenirdim" 3 4 gun sonra da " erkek olsaydim sennnbenimle olurmuydun", senenin basindan beri seni begeniyorum ama ilk baslarda soylememistim benden korkarsin diye bu cumleyi soylediginde sasirmistim neden korkayim ki birisi guzelsin diye soylese korkmam mi gerekir... daha sonralari derslerde defalrca bana bakarken de yakaladim. bana sarilmayida cok sever. cok yakin arkadasta degiliz. bir keresinde kolumu isirmisti ve bunlari herkein icinde yapiyor cogunlukla yani bir yandan da bana karsi hisleri olsa herkesin icinde yapmaz diye dusunuyorum. ve sevgiliside var ama ccok nadir beraberler arkads gibiler biraz kiskaniyorum bunu da kendime itiraf etmem gerek:\.. ve lezbiyen de degilim yani suana kadar hic bir kadina asik olmadim dusunmedimde ama bu kizin hareketleri guzelligi davranislsri ne bileyim beni ona cekiyor kafam allak bullak.. ben mi fesat dusunuyorum. dha bir cok sey var bu konuyla ilgili sormak isteedigim ama buraya bu kadar ozet gecebildim, lexbiyen ya da biseksuel arkadasim yok bu yuzden size sormak istedim. ne yapmam ne dusunmem gerektigini kendimde bilmiyorum. sizce bana karsi hisleri olabilirmi yoksa sadece hayranliktan mi ibaret? bunu nasil anlayabilirim?
Biseksuel ya da lezbiyen olanlar soruma bakabilir mi?