Yeter artık sıkıldım
Tecrübeli olanlar görüşleri paylasabilirler mi
Tecrübeli olanlar görüşleri paylasabilirler mi
Zaafi ne , gucsuz kirilgan tarafini bulursan bu is olur ancak. Bir film dusun kusursuz islenmis suclar.. ve herkesi delirten o basrol oyuncusu yakalanamayan falan. sonra bir kirilma noktasi bulur biri ve o taht birden sallanir yerler degisir kral soytari olur..
Güçsüz ve kırılgan tarafını biliyorum. Tam oradan vurursam ya beni affetmezse?
Benim istediğim şey şu; bu adam 1 ay öncesine kadar iyiydi, konuşuyordu, vakit ayırıp değer veriyordu, mutlu ediyordu ama şu an hiçbiri yok. Gece çalışıyor ve yaptığı şey oyun oynamak. Kazık kadar adam sabaha kadar oyun oynuyor. 1 yıldır anında geri dönüş yapan adam yarım saat, 1 saat sonra geri dönüyor. Ve ben çok çok sıkıldım, çok seviyorum ama çok sıkıldım. Hicbir şekilde dikkatini çekemedim. Eskisi gibi değil ama sevgisi var onu biliyorum. Önümüzdeki ay ayrılmak zorunda kalacağız zaten. Biraz özlesin, biraz önem versin istiyorum. Onu hassas noktasından vurursam beni asla affetmez. Ben daha ne yapacağımı bilmiyorum.
Muhtelemen sana eskisi gibi heyecan duymuyor. bir lnsan eskisi gibi hizli cevap vermiyorsa heyecani kaybettigi icindir. supriz bir kutu geldi ve onu hemen acip gormek istersin ama biri sana her gun ayni hediyeyi gonderdiginde yani heyecan kayboldugunda artik umursamaz ve o hediyeye karsi hissizlesirsin. bence sendeki problem ona kendini fazla acmis olman ve onun artik sende kesfedebilecek bir ozellik bulamamasi
Ona kendimi pek açmadım. Stabil yaklaşmışımdır her zaman. Buna hep dikkat etmeme rağmen heyecanı kaybolmuş. Yani bu, bu kadar basit de değil ki. Ne emekler verdik. Peki biraz beni umursaması için yapabilecegim hiçbir şey yok mu
Evet biraz sıkıcıyım itiraf ediyorum. Ama bu sevgiye engel mi?
Hayir. aslinda onu yeniden heyecandirabilirsin de. Şu an sen onun icin evlilik gibisib rutinsin yani yemek yemek gibi bir seysin sen ona senin onun sevgilisi oldugunu hatirlatmalisin. Eldeki kus degil daldaki kus gibi. bir erkeginde bir kadina ilgisinin tazelenmesinin en kisa ve net yolu ortama baska bir erkek girmesi ve sevilen kadina yonelmesidir
Sonunu tam olarak anlayamadım ama, onu kıskandırayım mı yani
Ufak bir kiskanclik hatta o keske tesadufen cevrende senden etkilenen erkekler oldugunu ogrense. Sey yapma erkeklere yakin davraniyor gibi yaparsan ya da erkeklerin sana yazdigini surekli ima edersen bu onu senden sogutabilir bazi erkekler kiskandirilmayj sevmiyor kas yaparken goz cikarmayalim. Kastettigim o bir sekilde caktirmadan sezdirmeden senin begenilen istenen bir kadin oldugunu anlasin
Yaaa bu çok mantıklı. İyi de benim çevremde erkek yok ki. Bu ortamı nasıl yaratacağım?
Bu yuzden adam senin icin savasmayi birakmis iste diyor ki zaten tekim zaten elim de ne ugrasacagim. Illa da bir erkek olmasina gerek yok ki ayrica. sen kadinsin guzel olan sensin. Sen ilgi istemeceksin o verecek. ortak arkadas varsa onda yardim al ama guvenilir biri olmali onunla konusurken laf arasinda agzindan kacirir gibi yapsin mesela iste bizim busenin de sevgilisi var ama masallah kiz pesinden hala kosturuyor gibi sonra afallasin boyle agzindan kacirmis gibi senin sevgilin bunu duyunca dumur olacak nasil yani benim buse mi yani busenin pesinde birileri mi var gibi kiz elden mi gidiyor gibi kaybetme korkusu sarsin
bendenmi bahsedıyosun. tanıman lazım. mesela ben çok umursamazım. iki şeyde çıldırıom sadece bir kıskanınca birde biri bana yalan söylerse. onun dışında pek umursamam yanı dünya yansa gıkım çıkmaz dalgama bakarım. ama kıskanırsam içimdeki çocuk kötüleşiyo
Nasıl kıskandırmak gerekiyor mesela
mesela bı normal erkek arkadaş edın vakıt geçır fotograf felan çekıl onun görecegi şekilde paylaş felan hıc bı erkek bı rakıpi olsun ıstemez. rakıpı görünce ufff gör ozaman :D
E o zaman benden soğumaz mı
zaten sogmuş sogmuş şeyi yeniden alevlendirmek degılmı amacın. yanı senı umursamayan bırı sence sana sıcakmı gelıyor :D
Umursamamasından iyi aslında evet. Birilerini devreye sokmam lazım ama kimse yok ki
kadınların bu konuda zorluk çekıcegını dusunmuyom bı selam yazsan bır suru arkadaşın olmak ısteyen çıkar elbet aralarından efendı temız bı kısıyı seç ol arkadaş ama. fazlada abartma sevgılı olma normal arkadaş biraz konus felan hem senı umursamayan erkegı bıraz ıhmal et hem kıskandır
Önce onu tanımalısın. Bence sen onu detaylı tanımıyorsun. Tanısaydın neye çıldırıp neye sakin kaldığını bilirdin
Hayır biliyorum, her şeyi denedim ama olmuyor. Nefes alıyor ama adam ölü gibi
Cevap
17Cevap
Çıldırtman zor olur ama ince noktaları yakalarsan delirir yine de belli etmez ama içinde kıyamet kopar, aynı şekilde davran
saydır saydır sonra tehdit :D işe yarar diye düşünüyorum
Nasıl tehdit etmem gerekiyor kii
Senı umursamıyorsa bosuna kendini parçalama kıcını da yırtsan bos.. Seninki tek taraflı bir ilişki gibi vaz gec bu işten..
Sen ondan daha öte umursamaz olarak.
İlgini kesince fark edecektir.
Sende onu umursamaya başla. Bir süre sonra kendi gelir. Hep öyle oluyo denedim sonuç verdi😂
Umursamaz bir insanla basa çıkmak çok zor 😞 onun umrunda olmak için ne yapmak lazım bende merak ediyorum doğrusu
Hicbisi. Tek yol ondan daha umursamaz olman. Ama sabır 🤷
Kendini geri çek hemen cevap verme umursamazmış sen umursama önce
Sende onu umursama 😂
Amağn sende onu umursama mk sjdjajdk
Sen umursama bak bakalım nasıl dibinde bitiveriyor
Karşılıklı fikir beyan edelim mi
Oluur
Benimde sorum var. Önce sizinkini cevaplayalım
Soru mu sorayım yani
Hayır. Müsait olduğunda 5 dk konuşur ikimizinde cevaplarız
çıldırtmak ne anlamda nasıl
Umursamazim çok zor cildirtman
Bana karşı umursamaz değildi, beni seviyor. 1 yıl sonra böyle oldu. Ya vardır bir fikrin
Kavga et ve tam hararetli yerinde cevap yazma açma hiçbir şekilde
Ya çok kavga ettik. Ben 1 ay sonra şehir değiştiriyorum, ayrılmak zorundayız hiç umrunda değil. Ben napıcam bununla böyle
Demek ki sevmiyor seni
Daha önce de gitme ihtimalim vardı. Bunu duyduğunda çok üstüme titredi, engel oldu ama şu an tık yok. Onun kanına giremez miyim
Neden uğraşıyorsun sende umursamaz ol olacağı varsa olur zaten akışına bırak
Kendime engel olamıyorum ki :(
Aldat o halde haketmis zaten o zaman nasıl dönüyor sana senden tepki alamayinca
Valla dünya yıkılsa zor balım
Önce yavşa sonra kaç oda desin noldu buna 🤣
Bir sey yapamazsin
sen çıldırırsın
Çıldırtamazsın
kuyruguna bas
Hiç uğraşma.
Umursama o çıldırsın
Çıldırır mı cidden