Koç burcu erkeği en çok hangi burçtan etkilenir ?
Bence bunun burçla alakası falan yok. Hani koç burcu şu burçla daha iyi ilişki içinde olur desen tamam ama etkilenme kişiye göre değişir bence.
öyle de olabilir tBİ
Koç burcunun stratejiik zekası ve egosu yüksektir.. Bire bir onunla başa çıkabilecek birinden etkilenir..
başa çıkabilecek derken?her türlü olumsuzluguna ragmen onu seveck biri mi?
hmm.teşekkürler
Egosu çok yüksek değil ama doğru kendiyle baş edebilcek biri gerekse krımadan gerekse kırarak ve jiddi olmalı ağır başlı olmalı bende bir koçum koç olarak diyeyim kıskanç olmıcak ağır başlı olcak jiddi olcak gerekse sert çıkışmaısnı gerekse yavaş çıkışmasını bilcek bana ihtiyacı olmadanda rahat olabilcek ben şahsen kıskanç olmayan ağır başlı oyle 1 den fazla güzel kız bulamadım :) o kızıda köpek gibi seviyordum taşındığı için ayrılmak zorunda kalmıştık üstüne bir kaç ilişki yapmaya çalıştım 1 tanesi 2 senelikti ama kıskançlıktan bitti ben bitirdim işte hususlar bunlar önemli değerler bunlar bir bayan bunları yapsın gelsin önünde diz çökerim onun yani egomuz öyle yüksek değil orta dercede belki
Bir koç olarak yengeç diyorum. Eaki sevgililerim, flörtlerim hepsi yengeçti:) tabii anlaşamadık ayrıldık
Emin olmamakla birlikte sanırım Keçi ve Öküz burçlarından ...! asdghjhda
ahaha:)
Cevap
10Cevap
Koç burcuyum genellikle orta boy ve hafif baliketli kızlar ilgimi çeker
burç olarak soruyorum
:)
yo hayır.bana aşık bir koç var da:)yanılıyor da olabilirim diye:)
yok ilerisi olamaz:)
ben koç burcuyum. bende çok merak ediyom hangisinden etkileniyoz acaba :)
Peki bir koç erkeğine nasıl davranmalı nasıl davranmamalı ne seni soğutur ve ne seni karşı tarafa bağlar
bir koç olarak , terazilerden ilk görüşte elektirik alırım ama yürütemedim hiç
koç burcuyum burçları bilmem burca göre seçim yapmam :)
bir koç erkeğine nasıl davranmalı nasıl davranmamalı neyden hoslanmiyorsunuz ne sizi soğutur ve ne sizi karşı tarafa bağlar?
Balık Balık gibi olmalı
Balık burcu mu?
Hangi burç olduğu önemli değil kız balık gibi olmalı :)
Başka nasıl olmalı nasıl davranmalı nasıl davranmamalı neyden hoslanmiyorsunuz ne sizi soğutur ve ne sizi karşı tarafa bağlar?
uzun boylu beyaz tenli mavi gözlü iri gögüslü cıkık kalcalı derin dekolteli bir sarışından etkilenir diye düşünüyorum :D
aklınız başka bişeye çalışmaz zaten!
yok valla binbir türlü şey var çalıştığı. :) bu sadece 1 tanesi :)))
Koç burcu erkeğiyim ama anlamam burçlardan falan
Peki bir koç erkeğine nasıl davranmalı nasıl davranmamalı neyden hoslanmiyorsunuz ne sizi soğutur ve ne sizi kkarşı tarafa bağlar
ben aslanlardan etkileniyorum bir koç olaak
koc boga ii anlaşır heralde :D
Bir koç olarak , Aslan kadınları ayrı bir çekici.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar