Sevgilim bunu paylasmis ama bir turlu anlayamadim ne demek?
‘’Birlikte her seyi yenip, birbirimize yenilmişiz. Bu kazanmak degilde azalmak gibi.’’
‘’Birlikte her seyi yenip, birbirimize yenilmişiz. Bu kazanmak degilde azalmak gibi.’’
Off ne söz ya bunu anlayamadin mi ciddimisin ya Iq seviyen kaç çok anlamlı bir söz. herseye kanat gerdik demis sonra da bir tek hatalarimiza kanat germesik demis bu çok orjinal bir söz o yüzden açıklamam zor anlaman lazım artik bunu anlamayanda ne biliyim
Valla ben sizin gibi turkiyede dogum buyumedm bilmiyorm bukadar turkeceyi
Demekki sözel hafızan düşük biraz. gorsel hafizan kuvvetli demek ki. erkeklerde her ikiside fazla bu yüzden devletleri erkekler yönetiyor :) demiski şair seninle birlikteyken mutluydum ama mutsuzlugumuzu kendimiz getirdik. birbirimizin hatalarini one çıkarttık bu yuzden sonumuz geldi ayrılmak istiyor olabilir cok yakinda ayrılık gelecek kokusu geldi burnuma
Anladim tesekkur ederim
Anladın mi cidden ayrilacaksiniz yakında dikkat et
Ailelerimizin haberi var yakinda da sozlencektik yani biraz sok oldum Şu an
Muhtemelen artık zevk almıyor senden. buyuk ihtimal ile de baskasina aşık olmuş dediklerinden bu çıkar. yakin zamanda ayrilalim derse şaşırma
Cidden bunu beklemezdim hic sonumuz boyle olmasini
Sen nerelisin türk degilsin galiba
Turkum ama turkiyede yasamiyorm
:D boşver sen daha çok erkek bulursun
Yani herseyin üstesinden geldik ama birbirimizin ustesinden gelemedik, anlasamadiklari noktlarinin oldugunu söylüyor. Kisaca sitem etmis.
Beni sevmiyo mu artik?
Sevgisi bitiyor yavaş yavas.
Anladim
Cevap
1Cevap
Yazik sevgilisiymis babanin haberi var mı
Var
Bak en yakin zamanda evlen evlenmek iatemiyorsa yol ver
off fena
Derken?
yani demişki fazla uzatmayalım
Ama o bana cok aşıkti bende ayni ona