Sevgilim gönül almayı bilmiyor?

Merhaba arkadaslar. 3 aylık bir iliskim var. Birbirimizi seviyoruz ama erkek arkadasımın bu zamana kadar bana karsı birkaç hatası oldu. Hatta bir tanesi ayrılmamıza neden olmustu. Kuzenleri ve arkadaslarıyla olan bir erkek wp grubunda kuzeni onun icin biz birlikteyken pompada mısın demis ve o da ayynen tarzı bir cevap vermis. Ben bunları gördügümde iliskimizi bitirmistim ama sonrasında sevgisine ve pisman olduguna inandıgım icin bir hafta sürmeden barıştık. Erkek arkadasımın bu sürecte gösterdigi tek çaba karşımda ağlaması ve beni kapımda beklemesi oldu, yine de sevdigim icin barıstım.. Bu olayı tamamen unutamasam da onunla birlikteyken hatırlamıyordum. Daha geçenlerde anlatamayacagım bir hata daha yaptı bunun kadar etkilemese de basitce öküzlük diyelim.. Ve gönlümü almak icin pek bir sey yine yapmadı. Kendisi gönül almayı bilmedigini ve benim icin ögrenecegini söylüyor. Samimiyetine ve sevgisine inanıyorum ama bazen kendime olan saygım da azalıyor.. Siz olsanız nasıl davranırdınız benim yerimde tüm yapılanları unutup devam edebilir miydiniz?
Sevgilim gönül almayı bilmiyor?