Uzun boylu erkek, kısa kız iliskisine nasil bakiyorsunuz? Erkrk 185, kız 155 diyelim nasil olur?

Erkeklerde uzun boyun çok şık durduğunu biliyoruz ama kadınlar için de boy konusu yıllarca tartışılmıştır kısa boylu kadın güzelliğinden kaybeder mi uzun boylu kadınlar daha zarif mi diye? Bana kalırsa salt 30 cm (ayakkabı topuk faktörü hariç) fark çok kötü duruyor benim boyum 182 flörtüm 169 kadın erkek arası en ideal boy farkı diye düşünüyorum, 180 üstü erkekler 165 üstü kadınlarla, 165 altı kadınlar 180 altı erkeklerle yakışır diye düşünüyorum ama tabi kısa boylu kadınlara da vurulabilir gönül bu sonuçta arkadaş diye konuşmaya başlarsın bir bakmışsın hoşlanıyorsun
garip oluyor bence
ama erkek yakisikli kiz da guzel ise
bide bedenleride orantiliysa iyi duruyor
ama cocuk manken gibi
kiz sisme balon gibi hic olmuyor
Peki damla hanımın onun fotoğrafını kulandığından haberi var mı?
Sorun teskil edicegini sanmiyorum. Profili herkese acik ve kotu bir sey sormadim hakkinda
Cevap
8Cevap
Çokta takmamak lazım boy konusuna kalpler bir olsun
Boy ve yaş sorun değil bence çok insan böyle uzun ve kısa yapacak birsey yok ne hissettiği önemli
Birbirlerini seviyorlarsa sorun yoksa kimse karışamaz haddi değil
Nasıl mı olur. Abi şavkar mısınız şükovski mi... Çiftler birbirini seviyorsa olur
Bunun boyu moyu yok
Biraz anormal ama gonul bu yas boy dinlemiyor
Adile naşit Tarık akan ikilisini aklıma getirir
O kadar degil. Kizin fizigi guzel ve boy farki bshsettigin ikili kadar da degil yahu
Fark etmez abes duruyor
Önemli olan kafa yapısı rakamlara takılmamak lazım
boya neden takıyonuz bu kadar, kafa önemli kafa
Sevgiye hiçbir şey engel olamaz :)
çocuğunu pikniğe götüren dayılar gibi ouyorlar
Olmadı bu seferde %140 oldu
Boya değilde uyuşmak anlaşmak sevmek kapatır
Cok sirinler
Fotodaki sizler misiniz
Genelde ben
Sevimli buluyorum
Çoğu çift Zaten öyle