Sevgilimin bana zamanı yok. Ne yapmalıyım?

Şimdi gençler size sorum olacak. Benim yaklaşık 11 aydır sevgilim var. Herşey iyiydi başında, oda okula gidiyordu benim gibi. Sonradan yeni bir işe başladı. Ama işi gerçekden tehlikeli bir iş. Binevi inşaat işcisi gibi birşey. Onun öyle bir iş yapmasını istemesemde, o bana "Ben hep zor iş yapmak istemişimdir." diyip konuyu kapatmışdır. Gelelim asıl meseleye. Pazartesi uyanıyor sabah 7'den 5'e kadar çalışıyor. Sonra eve gidene kadar 6 oluyor saat, yemek şu bu derken, sporuna gidiyor. Kendisi kikboxcu. O sporu gece 10'a kadar sürüyor ve 11 gibilerinde evde oluyor. Bu haftanın 2 günü böyle. Hafta içininde birde 2 günü ise benle pek ilgilenmiyor, arada arıyor konuşuyoruz, aramızda gayet iyi hani beni nekadar sevdiğini hep söylüyor, asla bırakmıycağını felan ben ona kendimde çok güveniyorum. Sonra birde Cuma günümüz var. Orda kendiside erken çıkıyor. 13:30'da. Bende onunla buluşuyorum. Geziyoruz felan filan ama benden 30km uzakda oturduğu için pek fazla duramıyorum yanında. 16:00 gibi eve dönmek zorunda kalıyorum. Cumartesi hep ailesiyle oluyor. Ya geziyorlar, ya da piknik yapıyorlar. Pazar günleri ise arada yanıma geliyor. Ama çoğu zaman arkadaşlarıyla oluyor ve saatlerce geziyor. Anlıycağınız sevgilim bana zaman ayıramıyor. Elinde olmayan birşey tabikide, ama ben bu duruma çok üzülüyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz, hatta evlenmeye karar verdik, ailelerimiz biliyorlar bizi, anlıycağınız ciddiyiz. Ona nezaman desem, benimle zaman geçirmiyorsun diye, geleceğimiz için yapıyorum sevgilim diyor. Gerçekden ne yapacağımı bilmiyorum, ondan birazda olsa 2-3 saatlik bir ilgiyi hak etmiyormuyum? Oda haklı ama bana neden yer ayıramıyor hayatında? Bir günün 24 saati var ama bana neden 1 saat ayıramıyor. Bu konu yüzünden çok kavga ediyoruz son zamanlarda. Ama yinede benim gönlümü almayı beceriyor şapşik. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilimin bana zamanı yok. Ne yapmalıyım?