merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak ...benn 22 yaşında yakışıklı denilebilecek baby face bir tipi olan bir erkeğim vucut yapıma gelince fiziğim pek yok yani boyum uzun 1.86 ama zayıfım 62 kilo boya göre baya zayıf kas niyetine hiçbirşey yok :( saçlarım 6 7 cm uzunluğunda ela gözlü falan birisiyim ama ne yazıkki bu yaşta olmama rağmen haylen kızlarla ilişkilerimde sıkıntı yaşıyorum samimi dostlarım beni çok sever ama sevgili pahasında paslanmış demir gibiyim..sorum şu işe nereden başlamalıyım..
kısa saçmı uzun saçmı,kilo almalımıyım,abartmamak kaydıyla vucut çalışsam kızların dikkatini çekermiyim? giyim tarzı olarak nasıl erkekler sizi etkiler erkek aksesuarlarından hangilerini bir erkek mutlaka takmalıdır..ne tür parfüm kokularından hoşlanırsınız.. :)) biraz sorgu odası gibi oldu ama bir yerden adım atmam gerek :)
kısa saçmı uzun saçmı,kilo almalımıyım,abartmamak kaydıyla vucut çalışsam kızların dikkatini çekermiyim? giyim tarzı olarak nasıl erkekler sizi etkiler erkek aksesuarlarından hangilerini bir erkek mutlaka takmalıdır..ne tür parfüm kokularından hoşlanırsınız.. :)) biraz sorgu odası gibi oldu ama bir yerden adım atmam gerek :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer