Ablaminda sternum kemigi ice gecikti ameliyat oldu icine platin konuldu 3 senede düzeldi sen muayene oldun mu hic
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de araştırdım bizdede plak takıyolar göğüs içine 2 3 yıl sonra çıkartıyorlar ki ben sporcuyum ve şu an kariyerimin en iyi formunda olduğundan ameliyat olup 2 3 yılımı buna yakamam :/
Bilmiyorum ya bazı adamlar 30 lu yaşlarda yaptırıyor bazılarının ailesi ufak yaşlarda yaptırıp kurtarıyor benim zamanımda göğüsü yarıyorlarmış cok kötü ameliyat izi cıktığından ailem istememiş
Hayır fikrimi değiştirecek bir durum değil. Hiçbirimiz mükemmel değiliz ufak tefek kusurlar sevginin önüne geçmez :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya cidden hiç böyle yorumlar beklemiyordum ıyy bune iğrenç mutant ayrılırım tarzı yorumlar bekliyordum tuhaf geldi ve insanlığın nasıl güzel bir varlık olduğunu tekrar anladım sayenizde allah hepinizden razı olsun sizin gibi güzel insanları alan insanlar çok şanslı olucak mutlu oldum akşam akşam ^^
Evet ama tedavisi baya bir etkiliyor insanı ağır şeyler kaldırman yasak falan filan baya işten kesiyor insanı. Ve ben sporcu olduğumdan olamıyorum olmak da istemiyorum
Evet çöküklük, kücükken göründüm ileride nefes sıkıntısı veya ağrı yaparsa hemen gel ameliyat ederiz dedi. Hiç ağrı ve nefes kesintim olmadı sporcuyum hiçbir şeyime engel değil sağlık raporlarında bile önemsiz diyorlar
En İyi Cevaplar