Sizce öğretmenim beni neden kıskanıyor?

Çok detaya girmicem liseye yeni geçtim benden +10 yaş büyük bir hocam var ona ilgim olduğunu biliyor iki yıldır bizim okulda bu sene çok daha samimi olduk birbirimizle rahatça aşk hakkında konuşuyoruz her şeyi anlatıyoruz bana aşkla ilgili öğütler veriyor ve aşk hayatımın nasıl ilerlediğini merak ediyor, soruyor. Ve başka hiçbir öğrencisiyle böyle aşk hakkında konuşmuyor sadece benimle. Onu çok sevdiğimi ve kıskandığımı biliyor ve beni sürekli kıskandırıyor arkadaşlarıma okulun en yakışıklı çocuğuyla mezuniyete geleceğimi söyleyince bana sinirli sinirli bakıp önündeki sandalyeyi ittirdi sonra başka bir sınıftaki dersine girdim. O ana kadar hep kuruntu yaptığımı düşünüyordum ama dersin sonunda sınıftaki tüm arkadaşlarım sen varsın diye çok garip davrandı dediler bir sonraki dersin çıkışında arkadaşım yanıma gelip kesin seni kıskanıyor dedi neden diye sordum derste sen soru çözerken sana bakıyordu dedi çok şaşırdım bana neden baksın ki derste de çok garip davranıyormuş, ben yokken hiç böyle değilmiş öyle söylediler. Ve dersin sonunda yanlış yaptığım bir soruyu anlatmak için yanıma eğildi ama normal değildi yani çok yakındık olmaması gereken kadar o anlatırken ikimiz de soruya bakıyorduk sonra bir anda birbirimize baktık ve bu sefer aramızda neredeyse hiç mesafe yoktu yok denecek kadar az. Hani dizilerde tam öpüşeceklerkenki halleri olur ya o kadar yakındık ve tüm bunların sebebi sizce ne bana aşık olması değildir onu biliyorum ama neden yapıyor tüm bunları
Sizce öğretmenim beni neden kıskanıyor?