Konuşmayı seven her konuda konusabilecek dili gevşek insanlar sanslı. Tipimle bir çok kızı kendime baktırabiliyorum arada tanısabilirmiyiz diyenler de oluyor tabi bu Türkiye gibi biryer de nadir olur. Gevsek laf canbazı olmadıgım ıcın hiçbir kızı ayarlamadım oda ayrı bir konu. Kızlara nasıl davrancagımı bılmedıgım ıcın davranmıyorum. Bu da yakısıklı olsan dahi büyük sıkıntı sevgili edinirken.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tiplere göre değişir ama eğer sevgililik olarak bakarsak kadınların talibi daha çok ama evlenme aşamasında erkekler daha şanslı çünkü malum devirdeyiz erkekler aradığı kadını bulamıyor pek ve tam aksine seçici taraf erkek olmaya başladı evlenirken. Yani sevgililikde kadın evlilik de erkek daha seçici durumda oluyor günümüzde.
Kadınların talibinin çok olmasının sebebi erkeklerin sevgili bahanesi ile onları kullanıp sonra bir şey olmamış gibi yüz üstü bırakıp çekip gitmesinden dolayı kaynaklanıyor adam bir sarılsa öpse onu bile kâr zannediyor çünkü durum böyle olunca talip çok olur ama evlenmeye talip olanların sayısı çok az neden acaba?
@OBELISK777 doğru söylüyorsun dediğin gibi kullanmak amacıyla ama şu da var bak sen ben gibi adamlar defalarca kendinizi kullandırmayın diyor her yerde söyleniyor ama buna rağmen bu hataları yapıyorsa kadında kusura bakmasınlar ama ağlamayacaklar sonra bir başkası onlarla evlenmek istemediğinde. Erkeklerin çoğu evlenmek istemiyor çünkü bu devirde erkekler genelleme yaparsak daha masum kalıyor kadınlara göre ve temiz kadın göremiyor çoğu kişi. Etrafda görüyoruz kaç kişi hayatına giriyor çıkıyor kadınların sayamıyoruz dahi
Bence erkeklerin çünkü bu hayatta şahsen erkek ön planda kadını hep arka planda tutarlar örneğin bir erkek doğduğunda daha çok sevinirler kıza nazaran hatta kız doğdu diye çocuklarını istemeyen bile var. İş sektöründede aynı
Coğrafyaya göre değişir diyenlerdenim.. rusya da sıradan bir türk er kişisi türkiye deki standartlara sahip olup 10 üzerinden 7-10 arası bir sevdicek bulabiliyor.. Ancak aynı er kişi anavatanında aynı standartlarda 10 üzerinden 3-6 arası bir sevdicek bulabiliyor.. aynı paraya yurt dışında mercedes mi yoksa türkiye de renault mu? Diyeceklerim bu kadar hakim bey...
Bence kadınlar densede erkekler daha avantajlı. 2019 yılında olmamıza rağmen bir takım durumları halen aşmış değiliz maalesef. Yani erkeğin daha özgür olduğunu düşünüyorum ben. Her şeye özgür olmaları şanslı olmaları anlamına gelmiyor çünkü erkek kadına teklif ediyor. :)
Valla geneli bilmem bn şanssızım onu biliom çünki balık burcuyum hatun dedinmi günü birlik değil ömürlük oluyo ama o gözle bakmaynca sıkıntı uçuyo bea bn hatunuma bağlanıp dışarda eşi koruyucusu evde kölesi olan bir tipim bunuda değiştiremem ki zaten değişmek istemiom ama ne hikmetse tam böyle buldum dediğin hatunlar hep günü birlik çıkıo ya da nerde böyle işsizgüçsüz elinde tesbihli tipler varsa onları bulup sonrada bni dövdü onu yaptı bunu yaptı dıe sızlanıo
Onu bunu bilmem ama, ben kendi eşimi buldum. Gayet tatlı ve içten bir kız. Onu çok seviyorum.
Ve, böyle ayrımcılık yapmak bence ÇOK YANLIŞ. Allah illaki hepimize bir melek verecek. Ve o melek, doğru kişi olsun, yanlış kişi olsun farketmez. Sizi sadece sınıyordur. Ama yeri ve günü gelir, sizin için EN DOĞRU insanı gönderir size. ;)
Tabi ki de kizlar. benim ömrü hayatimda bulabildiğim hatun sayısını kız bir ayda bulup kullanıp attı.. biz hatun bulcaz diye iğne ile maden kazıyoruz ama kizlar öyle degil. kadın olmakla erkek olmak ne kadar birbirinden farkli seyler en kolay burdan anlaşılır bence
Ülkemizde kadınlar şanslı bu konuda her önüne gelen kadına asılan erkekler olduğu sürece bu böyle olacak. Ama buldukları kişi sandıkları kişi mi orası şüpheli işte
Kadınlar daha şanslı ama sevgili bulma konusunda şanslılar evlenme husunda öyle değiller. Zaten kimse evlenmek istemiyor ki bu devirde sevgili olursanda herseyi yapıyorsun zaten evliliğe gerek kalmıyor ki.
Tabiki erkekler. Erkekler birini beğenir ona yazar. Kızlar birini beğenir bekler. Çünkü ilk adımı atarsa ya erkeği çok seven bir ezik olur ya da kaşar.
Valla güzel ve yakışıklı kategorisini saymıyorum. Ama çirkin bir erkekle güzel bir kizin birlikte olma ihtimali, yakışıklı bir erkekle çirkin bir kızın birlikte olma ihtimalinden daha fazla olduğundan dolayı ben erkekler daha şanslı diyorum. Bu arada benim beyin error.
kadınlar şanslı ama sonra ağlamayı ayrılmayı mutsuzluğu göze alabılırseler tabı ;) % 80 i evlenmeyı matah bısey sandıkları ıcın laf olsun dıye evlenıyorlar cunku. Evlenmemıs olanları bide kucumsemelerı yok mu :D
Erkekler tabiki erkek icabında gidip Begendigi kızı istetir yahut annesi benim oğluma kız bul der birilerine ama kız erkeği istetemez , anne kızıma koca bulun diyemez
Insanlarda bencillil var yani soyle herkese bakar umit verir hangisi olursa mantiginda olan okadr erkqk ve kiz varki gercelten Allah hidayet versin ayniso benimde basima geldi kiz sadecebana Bakiyor sandim a ohoo megerse gorustugude vais brnden basla baktiklarida var yani Allah serlqrinden uzak etsin
ben hiç görmedim erkekten buluşma kapmaya çalışan kız kadınlar daha şanslı erkek uğraşsın dursun kızın gönlü olsun da teklifi kabul etsin bir çay içelim
Erkekler istediğini seçip ona açılabiiykt. Ama kızlar erkeklerin gelmesini bekliyor. O yüzden kızlar tam istediği erkeğin gelme ihtimali daha az erkekler bence
Bu ülkede kadınlar en vasatı bile sevgili buluyorlar ama koca değil sevgiliden öteye gidemezler hele hele bu zamanda erkekler kaçıyor artık eş olayından...
Kadınlar, tabiki seç beğen hangisi hoşuna gidiyorsa anlamıyorum kızlar neden aşk teklifi etmez ki, hep erkekler çabalar koşar korur kollar, ne güzel İstanbul be!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkekler daha sansli. Bizim icin biraz daha zor cunku senimi seviyor vucut hatlarinimi sadece yakindan gormek istiyor bilemiyorsun
Şöyle ki bir arkadaş ortamı olmadan dışarıda cafede sokakta otobüste her neresi olursa olsun bir kız bir erkekle tanışmak istese tanışır ama bunu erkek denese sapık olur dilenci bile sanarlar 😂
En İyi Cevaplar