• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Çayın 5 tl olduğu mekanda çay içmek ?

cazibeone
cazibeone Takip Et
Xper 6 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
link böyle düşünüyoruz ama mekanlar boş değil ya o nasıl bir iş .?
Çayın 5 tl olduğu mekanda çay içmek ?
İş Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• RoccoSıkıŞeker
    RoccoSıkıŞeker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 103 , eic 65%
    +1 yıl

Bir cafe de arkadaşlarla tavla okey oynadık 4 tane kivi birkaç tane çay 1 salep mi 22 TL ödemiştik bedavaymış o zaman :)) Uludağ da yazan arkadaşlar var eğer mekan size huzur veriyorsa ne bilim atıyorum boğaz manzaralıdır ya da çok sevdiğiniz kişilerle gelip bir şeyler yapmışsınızdır. Yani mekanın sizde manevi bir değeri vardır 5 tl verip gider oturursun 2 çay içer huzura kavuşursun o halde 10 TL'ye değer. Ama bunun dışında belirtildiği gibi enayilik kerizliktir.

Bu şekilde olmasını biz sağlıyoruz adam hesabı getiriyor bakıyorsun getirdiği şey ile karşılığında istediği para yaptığı işten büyük sesimizi çıkarmadan veriyoruz. Ya kolay kolay bir daha gitmiyoruz ya da aman her yerde aynı deyip gitmeye devam ediyoruz. Adama diyeceksin ben bu parayı veririm ama siz insanları dolandırıyorsunuz birkaç dakika konuşup vereceksin. Birkaç kişi böyle yapsın ve sık gitmemeye başlasın görürüm onu hala 5 tl der mi ? Artık her cama asar çay 50 kuruş demeye :D Hadi biraz mekana diye verelim 1 TL.

İş bunla bitmiyor sanki karşısında Alzheimer hastası var bir şey içmeyi unutuyor da gidip gelip bir şey içer misiniz diye soruyor. Arkadaş ben içeceksem söylerim zorla niye bir şey içiriyorsunuz :)) İçesin yoktur içmeyeyim dersin arkadaşın sanki bunun parayla ilgisi varmış gibi ya iç ben ısmarlıyorum der. Israr ısrar baktın içmeden kurtulamıyorsun tamam dersin olay parasızlıkla sonuçlanır.

Dikkat edin enayi olmayın ne kadar çok para kazandığınız önemli değil. Bir şeyin değerinden fazlasına değer vermeyin. Sanırım bunu yapabilmek için de o şeyin değerini bilmek gerek. Adam hayatında ekmek almamış daha ekmeğin fiyatını bilmiyor bu adama ekmek 5 tl dersen çıkartıp verir. O yüzden mantıklı hareket edin para kolay kazanılmıyor savurmayın.

2
    3 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

ya zaten olay parada değil.mekan yer hizmet size bir çok şeyi kaliteli sunuyorsa sorun yok .:d

Yorumla
    • RoccoSıkıŞeker
      RoccoSıkıŞeker
      +1 yıl

Dostum kaliteli neyi sunabilir ? Masa sandalye diyorsan onların parasını senden alıyor :D Kaliteli ne olabilir mesafeli bir garsonla mı ? Şu gördüğün mekan var ya link hani tahta sandalye masa işte dostum bu yeterli bir mekan için :)) Anlatmak istediğim bu yani manevisi bu gerisi hikaye. Böyle yerlerde garsonlar bile içten olur samimi olur. Diğerleri bir kalıbın içindedir öyle hitap eder kendisi gibi davranamaz.

Yorumla
    • RoccoSıkıŞeker
      RoccoSıkıŞeker
      +1 yıl

Birinin bana beyefendi demesine acayip ayar oluyorum. Hiç samimi bulmuyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• 1atalay
    1atalay Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.

Şimdi mekanın yeri, potansiyelidir önemli olan. Kimse sokak arasında yediği kebaba 5 liradan fazla para vermez ama aynı kalitede ki kebabı boğaz, deniz manzaralı, lüks bir semtte ki bir restoran da 20 liraya da yese dokunmaz neden çünkü kapitalizm bunu öğretti insanoğluna. Ben aşçıyım yeme- içme alanlarından örnek vereyim. İstanbul' da 360 restoran, ritz- cralton otel, big chef, midpoint gibi yerlerde de yemek yedim hala yiyorum ama memleketim İskenderun' a gelince de sokak arası dönerciler de de yemek yiyorum. İskenderunun lezzetidir döner zengin, fakir ayrımı olmadan herkesin beğenerek yediği bir yemektir. Ama büyükşehirler' de insanlar yemezler neden çünkü çevre ne der? Birisi görürse hakkımda ne düşünür insanlar kafalarında hep bunları sorgularlar. Gerekmediği zamanlarda gidip karnımı lüks bir restoran da doyurmam param mı yok en kral yerde 50 kişiyi ağarlayacak param var hem de her gün. Ama maksat lezzet değil mi? Yemin ederim çoğu sokak arası diye tabir ettiğimiz yerde ki yemekler çok daha kaliteli ve çok daha leziz. Ama diğerlerinin ismi var. Şimdi popüler bir uygulama var Foursquare diye. Listesinde ekli olan arkadaşlarına hava atmak için orada check- in yapıyorlar uyuz oluyorum. Aslında o tür uygulamalarla istihbarat sistemi kuruyorlar. Bir düşünün neden o tür uygulamaların hepsi amerika menşeeli? Adamlar oturdukları yerden bizi izliyorlar ama kimin umrunda puan kazanmak, arkadaşlarına hava atmak varken. Herkesten özür dilerim.

2
    15 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

çok kaliteli bir açıklama .ama ben şunu anlamyorum sorumda kimseyi iğnelemedm ya da hesap sormadm isteyen istediği şeye dilediği miktarı öder .biz bunu sana ne ulana bile getirebiliyoruz .ya verir adam isterse içmeye fransaya gider beni ne alakadar eder ki.harbiden çok garibiz.

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Ya sorgulamalıyız kendimizi. Özellikle yazımın son kısmına dikkat çekmek istiyorum cazibe bacım. Adamlar oturdukları yerden bizim ( afedersin ama ) tuvalete girdiğimizi dahi biliyorlar. Adamlar kılını kıpırdatmıyor ki ekstra bir para da harcamıyor.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

ve biz hala beyni nereye yoruyoruz .güleriz ağlanacak halimize o zaman

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Aynen öyle ben bunları her ortam' da dile getiriyorum ve bir çok insanı vazgeçirdim. Ne gerek var arkadaşlarım da benim nereye gittiğimi bilmesin ne olacak kıyamet mi kopacak. Beni merak eden arar ya da mesaj atar zaten.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

katılıyorum her sözünüze :)

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Bunlar benim düşüncelerim herkesin düşüncelerine saygı göstermek lazım. :)

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

o noktada çok sıkıntı var .hala gelişemediğimizi bu soruyla bir kere daha anlamış bulunmaktaym :d

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Bak Türkiye' de hala tam bir demokrasi yok ve en üzücü nokta demokrasinin olacağına inancımız da yok. link bak bunu izle sonra da bunu izle link Aramızda ne kadar da fark var ve bu fark asla kapanmayacak bence.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

ooo bu fark kapanmaz asla ya .

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Bak aslında o kadar çok ülkemizde sistem bozukluğu var ki kendi aramızda dertleşiyoruz. Çayın 5 lira olduğundan demokrasinin olmadığı inancına kadar. Ülke de aslında çok bozukluk var. Ama kimse görmüyor neden? Çünkü yöneticiler pislikleri, ufak tozları hep halının altına süpürüyor. Ama ne olacak o küçük tozlar büyüyecek ve halıyı kaldırdığımızda dağ gibi bir toz yığını çıkacak ortaya ama o zaman da şuan ki yöneticiler olmayacak.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bilmiyorum ama temelde sorun var ya bizde ya fikirlerimizde ya da başka bişey .bütün yöneticiler el değiştirerek yönetse bile bizim bakış açımız değişmediği sürece çaydan tuza halıdan kilime her yer herşeyimiz sorun toz ..

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Mesela geçen sene ki gezi parkı olayları muammer güler ne diyor? Başbakanın inadı yüzünden bu olaylar büyüdü link 55. saniyeden sonra izle anlayacaksın. Ateş' e barutla gitti. Yakıp, yıkarız hepsini dedi, terörist dedi. Ama Abdullah gül ne dedi gayet devlet adamı üslubuyla gelin görüşelim ülkemiz zarar görüyor biz büyükler mesajınızı aldık gücünüze, varlığınıza inanıyoruz dedi.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

lin ki açamyorum ama olayları izledim ve okudum . üslub açısından bakınca tabiki birbirinden ayrı .ama işte eğer saygıdan bahsedeceksem bişey diyemyorum insanın elindeki güç insana herşeyi yaptırabilir .çaydan ekonomiye sonra siyasete bile dikey geçiş yaptık .çok teşekkür ederm fikirleriniz için:)

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Rica ederim, eğer bu kadar kolayca dikey geçiş yapabiliyorsak göz ardı edilen büyük sorunlar var demektir.

Yorumla
    • 1atalay
      1atalay
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
  • cyneburga
    cyneburga Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 62%
    +1 yıl

Çayı 7 tl 10tl olduğu yerlerde de içtim. Bunun zenginlikle ilgisi yok. İnsan arkadaşlarıyla keyif alabileceği bir ortam istiyor. Yanındaki insanlar doğruysa 50 kuruşa barakada otururken de aynı keyifi alıyorsun. Eğer ortam sıkıcıysa en lükse mekanda bile telefona bakıyorsun sürekli. Ama diyelim ki o gün arkadaşlarla gitmek için seçilen mekan pahalı, sen zaten görüşmek için yanına para almış bulunuyorsun, uyum sağlıyorsun. Tabi ki her gün yapılması gereken bir durum değil ama insan çaya değil ortama para veriyor aslında.

1
    0 Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Çaykovski'de bile tek kişilik demlik çay 8 TL... Minicik çaya 5 TL vermem...

2
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

sende bizdensin :d

Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      +1 yıl

Evet öyle...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

81

Cevap

• novalgine
    novalgine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 37%
    +1 yıl

mekanın bulunduğu muhite ve mekanın yapısına göre değişir. Mahalle arası Sado Ustanın yerinde dükkan kirası 450 lira ve çay 5 lira ise o adamı ıslak odunla döverim. Ama deniz manzaralı veya ne bileyim şehrin merkezi caddesinde adam 8-10 bin lira kira ödüyorsa tabi ki çayı 5 liraya satacak.

1
    2 Yorumla
    • novalgine
      novalgine
      +1 yıl

Bir de her mekan kendi müşterisine hitap eder.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

mantık aynı . buna katılmamak elde değil zaten :)

Yorumla
  • -Elvis
    -Elvis Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Oturduğun ortama göre değişir bu. Alt tarafı çay diyoruz ancak her yerin kirası bir değil.

Hem güzel, manzaralı bir ortamsa bir de değer. Manzara, çay ve yanında sigara bu keyif 5 lira eder evet. Bunun haricinde normal mekanlarda 5 lira mallıktır. Ancak çay fiyatına bakmadan içtiğin için küfür sonradan oluyor.

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

aynı mantığı yürütüyoruz bencede .

Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

verilen para çaya değil, mekana ve hizmete ve kaliteye ve bir çaya 5 TL veren insanların bulunduğu ortama girmek isteyenler için bir statü etketi olarak niteleyebiliriz. yargılamak veya yadırgamak pek dogru değil. paranız varsa vermekte bir beis görmüyorsanız kime ne..

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bunu zaten eleştirmek değil amacım.haşa .haddime düşmez .

isteyen istediği hizmete paralar savurabilir .

her fikre açık bir sual diyelim ...

Yorumla
    • grixxman
      grixxman
      +1 yıl

öyle diyelim :)

Yorumla
  • Besonen
    Besonen Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

ben böyle şeylerde mantık bulmuyorum ve karsıyım hadi 1-2 lira olursa 5 lira vermem yani

hatta söyle söyleyeyim..bir yerde sınava girecektim yanında da bir cafe vardı hadi dedim ac karnına sınava girmeyeyim dedim yandaki cafeden 1 cay 1 boğaca aldım yedim borcumuz ne kadar dedim 5 lira dedi

hay dedim yemez olaydım 1 cay +boğaca 5 lira bu ne allah askına günah yaaaa

1
    8 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bu durumu en olmadık zamanlarda yaşamak daha bir can sıkıcı ya .yoksa sorudaki amaç neye ne kadar niye verdn değil .bu açıdan bakmadığınız için teşekkürler :)

Yorumla
    • Besonen
      Besonen
      +1 yıl

sorunuzu iyi anladım linke bakmadım bile soruyu dikkate aldım siz olsanız içermisiniz..içinizden geldiği gibi konusun ?

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

içtim ama keyfimden değil cdden .terminalde soğuktan üşüyüp içelim dedk tutar 10 gelince anladık .o ilk ve son oldu :d

Yorumla
    • Besonen
      Besonen
      +1 yıl

tabi haklıısın buna katılıyorum izmirde de var ama içmiyorum neymiş denizin önüymüş ben para basmıyorum arkadaşım alın teri bu alın teri bir yerimizde ter atıyoruz ;D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

kordon da mı mesela :d biz ucuz yerlerde içiyoruz ya sıkıntı yok :)

Yorumla
    • Besonen
      Besonen
      +1 yıl

var öyle yerler olmaz mı 2 yıl önce arkadasımla gittik gece gittik keyif olsun diye ne bileyim. 3 lira diye 3 cay o 3 cay ben üzerimde bzk yoktu verdim 20 lira p.üstü 2 lira verince bir offfffff cektim ;DDDDDDDDDD

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahahh :d

Yorumla
    • Besonen
      Besonen
      +1 yıl

öyle ;)

Yorumla
  • osman26
    osman26 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

yanlış anlamayın bir kızla çıkacaksan 5 tl değil 100 tl verirsn 1000000000 tl veririsin. kız hak eder. Bunun dışında ben bu saate kadar 5 yıldır bir kızla çay içecek param yok ki eskişehirdeyim adalara gidip bir bardak çay içecek durumda değilsem ve hayat bana boşuna birşeyler söylüyor demektir. yani yokluk bo..kluk getiriyor. keşke hiç yaşamasaydım diyorum ama bizim kızlarımız para odluğu için parası ile yatacaksın parası ile kalkacasın. para eşittir türkiyedeki kızlardır.

2
    7 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bu çok sert oldu ama .hayat sizi doğru insanlarla karşşılaştrmadıysa bence genelleme yapmayın .bu teorinizi kıracak insanlar bulmanızı diliyorum .:)

Yorumla
    • osman26
      osman26
      +1 yıl

teşekkür ederim evet insan hayatta ezile ezile artık her şeyi tek pencerden bakıyor o da para oluyor. inandırmassınız.niçin mi? şöyle düşün yanında yokluğunu hissettiğin bir şey olunca nasıl ararsan işte ben de böyle dnemde krizler geçirerek aradım .yani anlayaağınız para= ülkemiz kızları benim için çünkü göremiyroum. bu arada 5.üniversitemi okuyorumher şey para.

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

yok inandıramam çünkü bazı kesin yargılara varmışsınız ve bu benim tek cümlemle kırılacak kadar saydam değil .eşitliği bozacak bir değişim yaşamalısınız önce :)

Yorumla
    • osman26
      osman26
      +1 yıl

27 gün aldım 28 yaşına giriyorum inan ki yaşadım evsiz kaldım, parasız kaldım, karda kaldım el ayak öptüm hamallık yaptım öğretmenlik yaptım o kadar üniversite okudum ben ateşler içinde kız diye yanarken bizim kızlarımız sadece parası olanın yanına gittiğini gördüm sadece ve sadece parsınız bunu unutmaycağım. canım yandı aynısını yaşatacağım.sakın erkekler kötü demeyin anısını yaşatmak için yaşıyoroum sadece. ben de bir gün göreve atanacağım ben de istediği kızl a yatacağım başucuna para bırakı

Yorumla
    • osman26
      osman26
      +1 yıl

gideceğim. aynı mendil gibi değer vereceğim. siz bunu hak ediyorsunuz. aldatılmayı da hak ediyorsunuz. size hep art niyetli insan lazım inana bana sadece art niyetli düzenbaz , onula bununla yatan bir erkek lazım. Allah eksik etmesin Türk toplumundan böyle erkekleri. .

Yorumla
    • Bamboley
      Bamboley
      +1 yıl

Bir yerde haklısın diyeceğim ama her yerde haklısın. Toplum sadece para peşinde koşar olmuş. 3-5 kuruş için milletin yalamadığı g*t kalmıyor. Ama nadir olan insanlar da var. Paradan başka şeylerin peşinde koşan insanlar gördüm. Tabi anlattığın şeyler unutulacak gibi şeylere benzemiyor. Sen bunları yaşarken kimse sana el uzatmamışsa,istediğini yapabilirsin,bu da sana hayatın verdiği bir misyon ve vizyon. Her şey gönlünce olsun.

Yorumla
    • osman26
      osman26
      +1 yıl

teşekkür ederim. senin de gönlünce olsun. mezarı da satsalar bizlere Allahı satamıyorlar her nedense? Satabilirler mi? sevgiler.

Yorumla
  • AyazAtes
    AyazAtes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Arkadaş adamlar bir bardak cahveye 50 lira falan veriyor. Adamlar bollukta parayı neye harcıcaklarını şaşırmışlar :) Ben 5 liralık gömlek giyiyiyom lan :D Çay iççeme gömlek alırdım.

2
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:))

Yorumla
    • AyazAtes
      AyazAtes
      +1 yıl

Bi kere kızı götürmüştüm. Bak işte bu kadar tipsizim öğrenciyim al kızı böyle bir yere götür. Kerizim. Bilmiyodum çayın o kadar olduğunu pasta yedik o bir bardak ben 2 bardak çay içtim hesap bir geldi 40 lira. ALLAH one be:) gitti haftalık ALLAH cezamı versin. Dedim kıza burada ayrılıyoruz artık ben seni doyuramam sen kendine denk birini bul dedim bıraktım haftalığı aylık akbilimi bastım geldim metrobüsle. Dedim ulan o ikinci çayı niye içersin:D

Yorumla
  • Kokainyok
    Kokainyok Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Termusa çay doldurur götürür masa altında çay 50 kuruştan satarım :D

Sorunun asıl cevabına gelirsek zengin bebeleri kızları alışık olmadıkları mekanlara götürüp kendilerine bağlamak için

2
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahah.iyi fikir bak :d

Yorumla
    • Kokainyok
      Kokainyok
      +1 yıl

:D aynı şekil bardak kullanıcan ama :D yoksa dava çakılır :D ya da bir masaya oturucan milleti masana çağırcan :D davayı çaktılar mı termusu filan bırak paraları cebine attığın birlik kaç :D

Yorumla
  • gungor2055
    gungor2055 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

sabiha gökçen havaalanında bir çaya 9 lira 50 kuruş verip ve karton bardağa sıcak su yanında çaykur poşet çay (açılmamış) bir adet paket halinde şeker ve birde tahta çay kaşığına verdiğim o paradan sonra 5 lira çok koymaz sanırım *-*

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahah .kuruşu kuruşuna ezberlemek bu olsa gerek .hepimizde bir çaya verdiğimiz acı kalmış sanırım :d

Yorumla
  • Lazyy61
    Lazyy61 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

bu espiriyi kimse yaptımı bilmiyom ama mekana arkadaşla gidip 1 çay yanında da pipet isteriz oney öyle yaa bir çayada 5 tl yuh yani :D ama ginede gidiliyor ne kadar yuhda desek :D

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahah:d yok kmse yapmadı .

Yorumla
    • Lazyy61
      Lazyy61
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

cay bardagimi fincandami veriliyor cay ve nasil caymis öyle:))

ben cay ve kahve icmeye genelde uygun yerlere gidiyorum sonucta sokaktan süpürmüyoruz parayi:)

1
    3 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

süpürsende pahalı ya :d

Yorumla
    • Affedilmeyen
      Affedilmeyen
      +1 yıl

en fazla caya 3 lira verdim bir kafede icime oturdu bir daha oraya gitmiyorum:)

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

gitme :d bende gitmcem oraya :)

Yorumla
  • grandcannon41
    grandcannon41 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Sen suyun 7 lira olduğu yeri görmemişsin o zaman :)

Bodrum kemer.

Sırt çantamda damacanayla geziyordum. Su , katma değeri o kadar yüksek bir ürün değil.

Mekanlar boş olmaz. Para nasıl kazanılırsa öyle harcanır genelde.

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

7 mi lira :d yok artık

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Çay içince en azından elimize geçen bir şey var.. Allahın yolunun kenarına park etmek için 5-6 TL veriyoruz, asıl soygun burada..

2
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

evet bide o var

Yorumla
  • Fizikci2
    Fizikci2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.

Büyütülecek bir olay değil aslında yanında kız varsa verilir yanında mahalleden arkadaşların varsa doğru kaveye gidip batak atılır...Not: kavede bile 1 lira oldu çay oyun atınca...

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

yoo sadece yoruma açık bir durum verene saygım var hiç vermiyor değilizki zaten .:)

Yorumla
  • frenkestayn
    frenkestayn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

sımdı serserı den uzak cok nezıh cok lux bıryerde normal olabılır cayın 5 tl olması hanı yanındakı kıza kımse bakmaz senı kımse rahatsız etmez se vb bunun gıbı bır mekansa normal ama deılse salaklıktan baska bısey deıl

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

aynen katılıyorum :d

Yorumla
    • yapamiyorumyine
      yapamiyorumyine
      +1 yıl

ben soruyom :)

Yorumla
  • Nicomedia41
    Nicomedia41 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

5 Liraya gider marketten 1 paket çay alır 1 ay içerim.

Annem 5 liraya çay içtiğimi duysa öldürür beni.

2
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:)) haklı olabilir :d

Yorumla
    • SilentAngell
      SilentAngell
      +1 yıl

profil fotona ölünür be kardeş

Arya Reyizzz :))

Yorumla
  • CreedMG
    CreedMG Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

50kuruş burada çay bir 50 kuruşa da simit 1 tlye kahvaltı :)

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bedava :d

Yorumla
  • BlackSwan8
    BlackSwan8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Deniz kenarındaki kafelerde bu hep böyledir, allahtan allah beni böyle bir yanlışa düşürmedi. Annemin elinden çay içmek gibisi yok :)

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

öpüyoruz anne ellerini :)

Yorumla
    • BlackSwan8
      BlackSwan8
      +1 yıl

Kesinlikle:)

Yorumla
  • türkü81
    türkü81 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

kanalboyu'nda mado dondurma yeyip içinin serinlememesi gibi bişey. (y)akıyor:))

1
    3 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

mekana oturma parası oya :d

Yorumla
    • türkü81
      türkü81
      +1 yıl

kanalboyu(malatya) dondurma-cafelerin olduğu "yürüyüş yeri"dir oturmadan da külahta alsan aynı ücreti ödüyorsun:)

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

malatya ne ara o kadar pahalandın ya :d bende sahil mekanı sandm :)

Yorumla
  • Entropiii
    Entropiii Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Daha çok borçlanarak finanse olan insanlar dolduruyor bu mekanları..

*Zengin hala nereye ne hesap ödeyeceğini bilen kesim..

2
    4 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

geçen otogarda bunu yaşadım .küçücük bir bardak çay 5 lira ya .neyse sakinim :d

Yorumla
    • Entropiii
      Entropiii
      +1 yıl

Bizim memlekette 5 liraya yemeğini yer tatlını yer çayını içersin..sakin ol..

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:d sizin memlekete taşncam sakinim ya :)

Yorumla
    • Entropiii
      Entropiii
      +1 yıl

Taşın valla, insanı da yaşamı da güzel..Eğlence yok ama:((

Yorumla
  • Axies
    Axies Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

50 kuruşluk nescafeyi starbucks'da 7 liraya içmekle aynı şey .

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

kesinlikle .

Yorumla
  • baythomasanderson
    baythomasanderson Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

ortaokul son sınıftaydım galiba veya lise 1 tam hatırlamıyorum, ankarada eski otogarda gece kafeteryada komilik yapıyordum,

çay 4 tl idi, yıllar önce buğünün 4 tl si, her içen itiraz ediyrdu

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

otogarlar sosyetik mekanlardan daha pahalı ya .

aynı şeyi bizde burada yaşadık .:)

Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.

ulan bir 5 lira daha ekler 1 kilo çay alırım one ya

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

katılıyorum :)

Yorumla
    • benbircezveyim
      benbircezveyim
      +1 yıl

onu da geçtim o parayı veren adamın ben zekasından şüphe ederim

Yorumla
  • beyazorkide
    beyazorkide Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Yerine gore sana o atmosferde cay icme imkanini sagliyor...

misal: kordon ;))

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

kordon başka hemşerim :d

Yorumla
  • noyan999
    noyan999 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

parası olan için normal bişey çünkü onlarn yaşadııgı semtlerde mekanların hepsi öyle

3
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

e tabi onların geliri yanında lafı olmaz o paranın onlarda versinler :d çok acımasızım :d

Yorumla
  • kedimi7mm
    kedimi7mm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

gel ben sana demlerim evde cay

yanına da kek yaparım

2
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahah.hayır demem valla :d

Yorumla
    • yapamiyorumyine
      yapamiyorumyine
      +1 yıl

bir dişi kuş daha :D

Yorumla
  • scirocco
    scirocco Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Çayın 5 TL olduğu yerde çay içmenin amacı kahvedeki okey oynayan adamla senin arandaki farktır bukadar basit,iyi ozaman adam Cihangir'de aylık 25.000 euro kira versin sonra 50 krş çay satsın, sonrada organize sanayiden çıkan orda soluğu alsın, yok öyle dünya. Herkez yaşam standardına göre yere gidecek arkadaş dert yakınmıyacaksın,

1
    0 Yorumla
  • LilyPad-
    LilyPad- Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Çaya bile 5 tl veriyorum gerisini sen düşün ! deme çabaları...

2
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

çok zenginiz çook .

Yorumla
  • izafi-
    izafi- Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    +1 yıl

Asuman o üçüncü bardağı içmeyecektik.. Ben kimliği bırakayım hafız şimdilik sadhs

2
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:))) bu iyidi .

Yorumla
  • Attalos
    Attalos Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Lavazzada 3.95 aldılar bugün neden 4 değil diye sorasım geldi vazcaydım

1
    3 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

vazcaymasaymışın keşke d

Yorumla
    • Attalos
      Attalos
      +1 yıl

Sonradan neden vazcaydıysam diye söylendim kendi kendime

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

vazcaymamak lazım :d

Yorumla
  • Bscosd
    Bscosd Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

4 tl vermiştim, 2 gün depresyona girdim bir çaya o kadar para verdim lan Allah cezamı vermesin.

2
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahah:d çok doğal bir tepki

Yorumla
  • Bendiss
    Bendiss Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Çay sevmeyen bir insan olarak çok şanslıyım içmem :D

1
    20 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

ordan atlayabilirsn hiç mani oolmıcam :d

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

Çok mu yüksek atlıcağım yer ona göre fikrim değişebilir :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

resmindeki yer olabilir ya .çok uzaklarda arama :D bak kolaylıkda sağlıyoruzz :D

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

Ben bir bardak çay alıyım parası mühim değil :D :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:D ben kötü değiliim . link

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

Sen bu çay muhabbetine çok takılı kalmışsın :D :D

dünden beri hep çay hep çay :D :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

aklıma onlarsız bişey hiç gelmiyor :d çok acınacak bir durumdaym

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

link

ahahah senin durumun bu gibi :D :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hahah.:d abim benm ya doğru demiş :)

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

İsmail abi ne derse doğrudur zaten :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

çayı bedava getirdin bak yine :d sana filmimde rol vericem :))

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

ahaha çok koly oldu sağol :D: D Çaycı rolümü :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

hayır :d damdan atlayan adam :))

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

Niyee bana o sahne düştü ki adalet mi bu :(

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:) psikolojik film bu damdan atlamazsan başrol nasıl ölecek :)

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

Başrolde ben miyim yanii :D

Hadi başrol bensem ben niye ölüyorum ya kız ölsün daha üzücü olur :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

kızı zaten sen öldürdün :d sonunda ölmek :)

ooo senaryoyu afişe ettn he :d

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

Hadi bee niye öldürdümm çok heyecanlı bak :D O saatten sonra ölmek yerine yaşasamm söyle kutuplarda küçük bir evim 12 ayın karlı geçtiği bir yerde :D :D

kimse okumaz merak etme :D :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

tam karar veremedm olayı şizofrene bağlıcam sanırım :d

Yorumla
    • Bendiss
      Bendiss
      +1 yıl

eheheh :D:D

Filmi çektikten sonra bağla daha çok sükse yapar film :D

Yorumla
  • lordlizard
    lordlizard Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

5 TL ye bizim burada 10 bardak çay içiyorum

zenginseniz koymayacaktır. değilseniz bir yarım tavuk yanına da ayran 5 liraya hiç değilse karnım doyar

1
    3 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bizde lord değiliz yahu :d

Yorumla
    • lordlizard
      lordlizard
      +1 yıl

neyse 5 yıldız vereyim bari .d

cazibeone

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

teşekkürler sayın lord :d

Yorumla
  • AliAtaBaak
    AliAtaBaak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Aslında o çayın fiyatı değil masayı kiralamanın fiyatı, çayda müessesenin ikramı :)

3
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:d öyle ama burada hala bir çayla özgürlük diye ahkam kesenleri gördükçe irite oluyorum .yok arkadaş beni aşıyor bu durumlar.

Yorumla
    • AliAtaBaak
      AliAtaBaak
      +1 yıl

İrite ne demek bilmiyorum affola :) İsteyen istediği yerde çay içme özgürlüğüne sahipse bizde burada bunu tartışma konusu yapmaya özgürüz. Bu tartışma kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor sırf burada yazılanlardan dolayı o çaydan vazgeçiyorsa demek ki bir şeyler dokundu demektir yani kuyruğuna basmışızdır aslında teşekkür etmeli. İnsanlar bir dilim ekmeğe muhtaçken bir çaya 5 lira vermekte koyar adama.

Yorumla
  • ErtuğrulGazi
    ErtuğrulGazi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Ben ne giderim öyle yere nede içerim çay ocakları var mis

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

çinde bir çaya 240 yuan (80 tl) verdikten sonra çok da umursamadığım olaydır.

çin ulan çin =)

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

80 liraya sana 20 demlik çay yapabilirdm çok yazık ettn :d

Yorumla
    • majestetuncay
      majestetuncay
      +1 yıl

yapacak bir şey yok gidip de yapmadım demektense ;)

ayrıca bu zarif teklifinizi en kısa zamanda değerlendiricem =)

Yorumla
  • Iamnotsure
    Iamnotsure Takip Et
    +1 yıl

fiyat çaya değil oturduğun mekana ayrıca 5 tl sana abartı geliyorsa daha görmedğin çok şey var demektir.

1
    4 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

yoo bizde veryoruz burada fikirlere saygım var vermem demedm hem ben :d

Yorumla
    • Iamnotsure
      Iamnotsure
      +1 yıl

hemen savunma psikolojisi bizde veriyoz vermem demedim hem falan :) sana abartılı geldiğini düşündüm bir an ondan öyle söyledim yoksa illa vermişsindir 5 tl sende hemen panikleme :D

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

paniklemedm genç .sakin :d

Yorumla
    • Iamnotsure
      Iamnotsure
      +1 yıl

sakin sakin iç 5 tl verdin dökersen mazallah yazık olur :)

Yorumla
  • efefor
    efefor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

alaçatıda 3 say 1 33lük küçük su 72 lira verdim çay 20 su 12 tl

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

ovvv çok fena ya o ne .

Yorumla
  • muglafb
    muglafb Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

kazık yemek enayilik diye düşünürüm ama 5 tl verince tadı güzelleşiyo mecburiyetten :D

2
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:d saoğuk duşun dayanılmaz hafifliği

Yorumla
    • muglafb
      muglafb
      +1 yıl

kesinlikle :D

Yorumla
  • sucukluyumurta1
    sucukluyumurta1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

1 değilk 2 değil 3 değil tam 5 lira yok ebesinin ki

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:d ahah

Yorumla
  • vergagrande
    vergagrande Takip Et
    +1 yıl

Pier lotide 4 caya 20 lira odeyip ustune bahsis veren adami alkisliyom

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

bende :d

Yorumla
    • vergagrande
      vergagrande
      +1 yıl

Ama cenazeyide 20 tl ye ykiyolar adaletmi lan bu

Yorumla
  • zerdüşt
    zerdüşt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

çayı gerçekten güzel olan yerler var özsüt gibi sir winston tea gibi ama bunlarda da 3 tl çay

2
    0 Yorumla
  • lenova2
    lenova2 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

ne kadar pahalıysa ürünler o kadar kalite insanlar var diye düşünüyoruz

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

maalesef .

Yorumla
  • tuncc34
    tuncc34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

bide cay cay olsa sabahtan yapilmis cayi ver gtsin :D

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:d doğru

Yorumla
    • tuncc34
      tuncc34
      +1 yıl

evden haric disarda ictim caylar hep aci ya zehir gbi soguk geldigi haric :D

Yorumla
  • icelord
    icelord Takip Et
    +1 yıl

dersanedeyken ayak uydurmak için vermişimdir ama çokda önemli değil ha 2 ha 5 ne fark eder

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

üç ,III ,3 :D keyif senin ya verebilirsn yani lafmz olmaz :)

Yorumla
    • icelord
      icelord
      +1 yıl

eyw dediğim gibi 3 -5 bakmam :P eninde sonunda o para gidicek hep durucak değil

Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Gider o mekanda içmek yerine o paraya pasta börek yapılır + çay içilir

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

aynen :d

Yorumla
  • tripsavar
    tripsavar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Haftasonu sevgılımle oturduk oyle bı yere konak pier dıyeyım bilen bilir.

çay 5 liraydı.koydu mu tabı kı hayır.ona feda olsun ..

1
    4 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

pier pahalı ya :d

Yorumla
    • tripsavar
      tripsavar
      +1 yıl

öyle de hatun hiç girmemişti oraya bende oturalım denizin kokusunu çekelim içimize diye..diğer türlü şoparlardan kurtulamıyoruz en iyisi elit takılmak

Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

onlardan kurtulanını grmedm daha :d

Yorumla
    • tripsavar
      tripsavar
      +1 yıl

güzel izmirim ne hald e

Yorumla
  • serap3535
    serap3535 Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.

Çay pek sevmem, mekan içinse gitmişliğim vardır çay için değil.

1
    0 Yorumla
  • skyline1517
    skyline1517 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.

3kışı dondurma yedık 50tl hesap ödedik kalkarken kultablası masa örtüsü ve peçeteliği çarptım sırt çantam olmadan gezmem

1
    0 Yorumla
  • EdiyleBüdü
    EdiyleBüdü Takip Et
    Xper 2 Yaş: 109 , eic 36%
    +1 yıl

Seçimlerimizden kaynaklanıyor. Nekadar pahalı olursa olsun eğer hakediyorsa verebilirim o parayı sıkıntı değil. Fakat pek tercih ettiğim bir şey değil.

0
    0 Yorumla
  • yapamiyorumyine
    yapamiyorumyine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

galiba şöyle öğrenciyken banada çok koyuyordu ama şuanda 5 tl nin hiçbir önemi yokmuş gibi

akşam yemeğine 100 tl ödeyip ohh be hesap çok gelmedi diyeceğin günler gelecek seninde :)

1
    2 Yorumla
    • benaslındayokum
      benaslındayokum
      +1 yıl

evet boş zamanlarımda hep dişi kuşluk yaparım

Yorumla
    • yapamiyorumyine
      yapamiyorumyine
      +1 yıl

:)) hangi kuş

Yorumla
  • Ares-
    Ares- Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Maksat ortam olsun, sosyalleşelim.Karı kızla vakit öldürüp sevgili yapalım vs..

1
    0 Yorumla
  • ozzzi
    ozzzi Takip Et
    +1 yıl

o mekanlar kaç para kira ödüyor biliyormusunuz peki? Rant sonuçta.

1
    0 Yorumla
  • faaty60
    faaty60 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Biz oyle mekana gidince 1cay soyleyip 13 pipetle cay icerdik NE gunlerdi be :):)

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

bunlar hep egodan :)

1
    2 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

batsın egomuz :d

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

asigff

Yorumla
  • sizofrenkarinca
    sizofrenkarinca Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Bir bardak çaya 5tl vereceğime Kahve Dünyası'na gider bir türk kahvesine 4tl veririm. Tabi zamlanmadıysa.

0
    0 Yorumla
  • Bkztrk
    Bkztrk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Çaydan çaya değişir ? Bi çay var bir de çay yani

Ayrıca millette para bok merak etme 5tl ye içse koymaz 25 e de

0
    0 Yorumla
  • 35onur35
    35onur35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kazık sokmakla kalmıyorlar adamı kazığa oturtuyorlar resmen :).

1
    0 Yorumla
  • myyesildas
    myyesildas Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Gitmiyorum öyle yerlere :D Gidersem kaz gibi yolunduğu mu hissediyorum -.-

1
    0 Yorumla
  • hsyn34
    hsyn34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Gösteriş meraklisi herkes face de paylaş inst. Paylaş 5 TL vermem çaya

1
    0 Yorumla
  • Merd0
    Merd0 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Lipton paketi 5 tl gerek yok bence :D

1
    1 Yorumla
    • cazibeone
      cazibeone
      +1 yıl

:d benm içinde

Yorumla
  • Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çayın 5 tl olduğu mekanda çay içmek ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Beşi bir yerde çayı? 4 cevap verildi
Beş çayının olmazsa olmazı nedir? 45 cevap verildi
Bir bardak çay 25 TL olur mu ya? 72 cevap verildi
Bir bardak çaya 50 tl verir misiniz? 10 cevap verildi
Bir bardak çayın 12 TL olması normal mi sizce? 11 cevap verildi
Kağıda çay sarıp içmek? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨