link böyle düşünüyoruz ama mekanlar boş değil ya o nasıl bir iş .?
Cevabın nedir?
+1 yılBir cafe de arkadaşlarla tavla okey oynadık 4 tane kivi birkaç tane çay 1 salep mi 22 TL ödemiştik bedavaymış o zaman :)) Uludağ da yazan arkadaşlar var eğer mekan size huzur veriyorsa ne bilim atıyorum boğaz manzaralıdır ya da çok sevdiğiniz kişilerle gelip bir şeyler yapmışsınızdır. Yani mekanın sizde manevi bir değeri vardır 5 tl verip gider oturursun 2 çay içer huzura kavuşursun o halde 10 TL'ye değer. Ama bunun dışında belirtildiği gibi enayilik kerizliktir.
Bu şekilde olmasını biz sağlıyoruz adam hesabı getiriyor bakıyorsun getirdiği şey ile karşılığında istediği para yaptığı işten büyük sesimizi çıkarmadan veriyoruz. Ya kolay kolay bir daha gitmiyoruz ya da aman her yerde aynı deyip gitmeye devam ediyoruz. Adama diyeceksin ben bu parayı veririm ama siz insanları dolandırıyorsunuz birkaç dakika konuşup vereceksin. Birkaç kişi böyle yapsın ve sık gitmemeye başlasın görürüm onu hala 5 tl der mi ? Artık her cama asar çay 50 kuruş demeye :D Hadi biraz mekana diye verelim 1 TL.
İş bunla bitmiyor sanki karşısında Alzheimer hastası var bir şey içmeyi unutuyor da gidip gelip bir şey içer misiniz diye soruyor. Arkadaş ben içeceksem söylerim zorla niye bir şey içiriyorsunuz :)) İçesin yoktur içmeyeyim dersin arkadaşın sanki bunun parayla ilgisi varmış gibi ya iç ben ısmarlıyorum der. Israr ısrar baktın içmeden kurtulamıyorsun tamam dersin olay parasızlıkla sonuçlanır.
Dikkat edin enayi olmayın ne kadar çok para kazandığınız önemli değil. Bir şeyin değerinden fazlasına değer vermeyin. Sanırım bunu yapabilmek için de o şeyin değerini bilmek gerek. Adam hayatında ekmek almamış daha ekmeğin fiyatını bilmiyor bu adama ekmek 5 tl dersen çıkartıp verir. O yüzden mantıklı hareket edin para kolay kazanılmıyor savurmayın.23 Yorumla- +1 yıl
Dostum kaliteli neyi sunabilir ? Masa sandalye diyorsan onların parasını senden alıyor :D Kaliteli ne olabilir mesafeli bir garsonla mı ? Şu gördüğün mekan var ya link hani tahta sandalye masa işte dostum bu yeterli bir mekan için :)) Anlatmak istediğim bu yani manevisi bu gerisi hikaye. Böyle yerlerde garsonlar bile içten olur samimi olur. Diğerleri bir kalıbın içindedir öyle hitap eder kendisi gibi davranamaz.
- +1 yıl
Birinin bana beyefendi demesine acayip ayar oluyorum. Hiç samimi bulmuyorum.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Şimdi mekanın yeri, potansiyelidir önemli olan. Kimse sokak arasında yediği kebaba 5 liradan fazla para vermez ama aynı kalitede ki kebabı boğaz, deniz manzaralı, lüks bir semtte ki bir restoran da 20 liraya da yese dokunmaz neden çünkü kapitalizm bunu öğretti insanoğluna. Ben aşçıyım yeme- içme alanlarından örnek vereyim. İstanbul' da 360 restoran, ritz- cralton otel, big chef, midpoint gibi yerlerde de yemek yedim hala yiyorum ama memleketim İskenderun' a gelince de sokak arası dönerciler de de yemek yiyorum. İskenderunun lezzetidir döner zengin, fakir ayrımı olmadan herkesin beğenerek yediği bir yemektir. Ama büyükşehirler' de insanlar yemezler neden çünkü çevre ne der? Birisi görürse hakkımda ne düşünür insanlar kafalarında hep bunları sorgularlar. Gerekmediği zamanlarda gidip karnımı lüks bir restoran da doyurmam param mı yok en kral yerde 50 kişiyi ağarlayacak param var hem de her gün. Ama maksat lezzet değil mi? Yemin ederim çoğu sokak arası diye tabir ettiğimiz yerde ki yemekler çok daha kaliteli ve çok daha leziz. Ama diğerlerinin ismi var. Şimdi popüler bir uygulama var Foursquare diye. Listesinde ekli olan arkadaşlarına hava atmak için orada check- in yapıyorlar uyuz oluyorum. Aslında o tür uygulamalarla istihbarat sistemi kuruyorlar. Bir düşünün neden o tür uygulamaların hepsi amerika menşeeli? Adamlar oturdukları yerden bizi izliyorlar ama kimin umrunda puan kazanmak, arkadaşlarına hava atmak varken. Herkesten özür dilerim.
215 Yorumla- +1 yıl
çok kaliteli bir açıklama .ama ben şunu anlamyorum sorumda kimseyi iğnelemedm ya da hesap sormadm isteyen istediği şeye dilediği miktarı öder .biz bunu sana ne ulana bile getirebiliyoruz .ya verir adam isterse içmeye fransaya gider beni ne alakadar eder ki.harbiden çok garibiz.
- +1 yıl
Bak aslında o kadar çok ülkemizde sistem bozukluğu var ki kendi aramızda dertleşiyoruz. Çayın 5 lira olduğundan demokrasinin olmadığı inancına kadar. Ülke de aslında çok bozukluk var. Ama kimse görmüyor neden? Çünkü yöneticiler pislikleri, ufak tozları hep halının altına süpürüyor. Ama ne olacak o küçük tozlar büyüyecek ve halıyı kaldırdığımızda dağ gibi bir toz yığını çıkacak ortaya ama o zaman da şuan ki yöneticiler olmayacak.
- +1 yıl
Mesela geçen sene ki gezi parkı olayları muammer güler ne diyor? Başbakanın inadı yüzünden bu olaylar büyüdü link 55. saniyeden sonra izle anlayacaksın. Ateş' e barutla gitti. Yakıp, yıkarız hepsini dedi, terörist dedi. Ama Abdullah gül ne dedi gayet devlet adamı üslubuyla gelin görüşelim ülkemiz zarar görüyor biz büyükler mesajınızı aldık gücünüze, varlığınıza inanıyoruz dedi.
- +1 yıl
lin ki açamyorum ama olayları izledim ve okudum . üslub açısından bakınca tabiki birbirinden ayrı .ama işte eğer saygıdan bahsedeceksem bişey diyemyorum insanın elindeki güç insana herşeyi yaptırabilir .çaydan ekonomiye sonra siyasete bile dikey geçiş yaptık .çok teşekkür ederm fikirleriniz için:)
Çayı 7 tl 10tl olduğu yerlerde de içtim. Bunun zenginlikle ilgisi yok. İnsan arkadaşlarıyla keyif alabileceği bir ortam istiyor. Yanındaki insanlar doğruysa 50 kuruşa barakada otururken de aynı keyifi alıyorsun. Eğer ortam sıkıcıysa en lükse mekanda bile telefona bakıyorsun sürekli. Ama diyelim ki o gün arkadaşlarla gitmek için seçilen mekan pahalı, sen zaten görüşmek için yanına para almış bulunuyorsun, uyum sağlıyorsun. Tabi ki her gün yapılması gereken bir durum değil ama insan çaya değil ortama para veriyor aslında.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇaykovski'de bile tek kişilik demlik çay 8 TL... Minicik çaya 5 TL vermem...
22 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
81Cevap
mekanın bulunduğu muhite ve mekanın yapısına göre değişir. Mahalle arası Sado Ustanın yerinde dükkan kirası 450 lira ve çay 5 lira ise o adamı ıslak odunla döverim. Ama deniz manzaralı veya ne bileyim şehrin merkezi caddesinde adam 8-10 bin lira kira ödüyorsa tabi ki çayı 5 liraya satacak.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oturduğun ortama göre değişir bu. Alt tarafı çay diyoruz ancak her yerin kirası bir değil.
Hem güzel, manzaralı bir ortamsa bir de değer. Manzara, çay ve yanında sigara bu keyif 5 lira eder evet. Bunun haricinde normal mekanlarda 5 lira mallıktır. Ancak çay fiyatına bakmadan içtiğin için küfür sonradan oluyor.11 Yorumlaverilen para çaya değil, mekana ve hizmete ve kaliteye ve bir çaya 5 TL veren insanların bulunduğu ortama girmek isteyenler için bir statü etketi olarak niteleyebiliriz. yargılamak veya yadırgamak pek dogru değil. paranız varsa vermekte bir beis görmüyorsanız kime ne..
12 Yorumlaben böyle şeylerde mantık bulmuyorum ve karsıyım hadi 1-2 lira olursa 5 lira vermem yani
hatta söyle söyleyeyim..bir yerde sınava girecektim yanında da bir cafe vardı hadi dedim ac karnına sınava girmeyeyim dedim yandaki cafeden 1 cay 1 boğaca aldım yedim borcumuz ne kadar dedim 5 lira dedi
hay dedim yemez olaydım 1 cay +boğaca 5 lira bu ne allah askına günah yaaaa18 Yorumlayanlış anlamayın bir kızla çıkacaksan 5 tl değil 100 tl verirsn 1000000000 tl veririsin. kız hak eder. Bunun dışında ben bu saate kadar 5 yıldır bir kızla çay içecek param yok ki eskişehirdeyim adalara gidip bir bardak çay içecek durumda değilsem ve hayat bana boşuna birşeyler söylüyor demektir. yani yokluk bo..kluk getiriyor. keşke hiç yaşamasaydım diyorum ama bizim kızlarımız para odluğu için parası ile yatacaksın parası ile kalkacasın. para eşittir türkiyedeki kızlardır.
27 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim evet insan hayatta ezile ezile artık her şeyi tek pencerden bakıyor o da para oluyor. inandırmassınız.niçin mi? şöyle düşün yanında yokluğunu hissettiğin bir şey olunca nasıl ararsan işte ben de böyle dnemde krizler geçirerek aradım .yani anlayaağınız para= ülkemiz kızları benim için çünkü göremiyroum. bu arada 5.üniversitemi okuyorumher şey para.
- +1 yıl
27 gün aldım 28 yaşına giriyorum inan ki yaşadım evsiz kaldım, parasız kaldım, karda kaldım el ayak öptüm hamallık yaptım öğretmenlik yaptım o kadar üniversite okudum ben ateşler içinde kız diye yanarken bizim kızlarımız sadece parası olanın yanına gittiğini gördüm sadece ve sadece parsınız bunu unutmaycağım. canım yandı aynısını yaşatacağım.sakın erkekler kötü demeyin anısını yaşatmak için yaşıyoroum sadece. ben de bir gün göreve atanacağım ben de istediği kızl a yatacağım başucuna para bırakı
- +1 yıl
Bir yerde haklısın diyeceğim ama her yerde haklısın. Toplum sadece para peşinde koşar olmuş. 3-5 kuruş için milletin yalamadığı g*t kalmıyor. Ama nadir olan insanlar da var. Paradan başka şeylerin peşinde koşan insanlar gördüm. Tabi anlattığın şeyler unutulacak gibi şeylere benzemiyor. Sen bunları yaşarken kimse sana el uzatmamışsa,istediğini yapabilirsin,bu da sana hayatın verdiği bir misyon ve vizyon. Her şey gönlünce olsun.
Arkadaş adamlar bir bardak cahveye 50 lira falan veriyor. Adamlar bollukta parayı neye harcıcaklarını şaşırmışlar :) Ben 5 liralık gömlek giyiyiyom lan :D Çay iççeme gömlek alırdım.
22 Yorumla- +1 yıl
Bi kere kızı götürmüştüm. Bak işte bu kadar tipsizim öğrenciyim al kızı böyle bir yere götür. Kerizim. Bilmiyodum çayın o kadar olduğunu pasta yedik o bir bardak ben 2 bardak çay içtim hesap bir geldi 40 lira. ALLAH one be:) gitti haftalık ALLAH cezamı versin. Dedim kıza burada ayrılıyoruz artık ben seni doyuramam sen kendine denk birini bul dedim bıraktım haftalığı aylık akbilimi bastım geldim metrobüsle. Dedim ulan o ikinci çayı niye içersin:D
Termusa çay doldurur götürür masa altında çay 50 kuruştan satarım :D
Sorunun asıl cevabına gelirsek zengin bebeleri kızları alışık olmadıkları mekanlara götürüp kendilerine bağlamak için22 Yorumla
+1 yılsabiha gökçen havaalanında bir çaya 9 lira 50 kuruş verip ve karton bardağa sıcak su yanında çaykur poşet çay (açılmamış) bir adet paket halinde şeker ve birde tahta çay kaşığına verdiğim o paradan sonra 5 lira çok koymaz sanırım *-*
11 Yorumlabu espiriyi kimse yaptımı bilmiyom ama mekana arkadaşla gidip 1 çay yanında da pipet isteriz oney öyle yaa bir çayada 5 tl yuh yani :D ama ginede gidiliyor ne kadar yuhda desek :D
12 Yorumla
+1 yılcay bardagimi fincandami veriliyor cay ve nasil caymis öyle:))
ben cay ve kahve icmeye genelde uygun yerlere gidiyorum sonucta sokaktan süpürmüyoruz parayi:)13 Yorumla- +1 yıl
en fazla caya 3 lira verdim bir kafede icime oturdu bir daha oraya gitmiyorum:)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen suyun 7 lira olduğu yeri görmemişsin o zaman :)
Bodrum kemer.
Sırt çantamda damacanayla geziyordum. Su , katma değeri o kadar yüksek bir ürün değil.
Mekanlar boş olmaz. Para nasıl kazanılırsa öyle harcanır genelde.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çay içince en azından elimize geçen bir şey var.. Allahın yolunun kenarına park etmek için 5-6 TL veriyoruz, asıl soygun burada..
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Büyütülecek bir olay değil aslında yanında kız varsa verilir yanında mahalleden arkadaşların varsa doğru kaveye gidip batak atılır...Not: kavede bile 1 lira oldu çay oyun atınca...
11 Yorumla
+1 yılsımdı serserı den uzak cok nezıh cok lux bıryerde normal olabılır cayın 5 tl olması hanı yanındakı kıza kımse bakmaz senı kımse rahatsız etmez se vb bunun gıbı bır mekansa normal ama deılse salaklıktan baska bısey deıl
12 Yorumla- +1 yıl
ben soruyom :)
+1 yıl5 Liraya gider marketten 1 paket çay alır 1 ay içerim.
Annem 5 liraya çay içtiğimi duysa öldürür beni.22 Yorumla- +1 yıl
profil fotona ölünür be kardeş
Arya Reyizzz :))
50kuruş burada çay bir 50 kuruşa da simit 1 tlye kahvaltı :)
11 Yorumla
+1 yılDeniz kenarındaki kafelerde bu hep böyledir, allahtan allah beni böyle bir yanlışa düşürmedi. Annemin elinden çay içmek gibisi yok :)
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle:)
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. kanalboyu'nda mado dondurma yeyip içinin serinlememesi gibi bişey. (y)akıyor:))
13 YorumlaDaha çok borçlanarak finanse olan insanlar dolduruyor bu mekanları..
*Zengin hala nereye ne hesap ödeyeceğini bilen kesim..24 Yorumla50 kuruşluk nescafeyi starbucks'da 7 liraya içmekle aynı şey .
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılortaokul son sınıftaydım galiba veya lise 1 tam hatırlamıyorum, ankarada eski otogarda gece kafeteryada komilik yapıyordum,
çay 4 tl idi, yıllar önce buğünün 4 tl si, her içen itiraz ediyrdu11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılulan bir 5 lira daha ekler 1 kilo çay alırım one ya
12 Yorumla- +1 yıl
onu da geçtim o parayı veren adamın ben zekasından şüphe ederim
+1 yılYerine gore sana o atmosferde cay icme imkanini sagliyor...
misal: kordon ;))11 Yorumlaparası olan için normal bişey çünkü onlarn yaşadııgı semtlerde mekanların hepsi öyle
31 Yorumlagel ben sana demlerim evde cay
yanına da kek yaparım22 Yorumla- +1 yıl
bir dişi kuş daha :D
Çayın 5 TL olduğu yerde çay içmenin amacı kahvedeki okey oynayan adamla senin arandaki farktır bukadar basit,iyi ozaman adam Cihangir'de aylık 25.000 euro kira versin sonra 50 krş çay satsın, sonrada organize sanayiden çıkan orda soluğu alsın, yok öyle dünya. Herkez yaşam standardına göre yere gidecek arkadaş dert yakınmıyacaksın,
10 YorumlaÇaya bile 5 tl veriyorum gerisini sen düşün ! deme çabaları...
21 YorumlaAsuman o üçüncü bardağı içmeyecektik.. Ben kimliği bırakayım hafız şimdilik sadhs
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Lavazzada 3.95 aldılar bugün neden 4 değil diye sorasım geldi vazcaydım
13 Yorumla4 tl vermiştim, 2 gün depresyona girdim bir çaya o kadar para verdim lan Allah cezamı vermesin.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çay sevmeyen bir insan olarak çok şanslıyım içmem :D
120 Yorumla
+1 yıl5 TL ye bizim burada 10 bardak çay içiyorum
zenginseniz koymayacaktır. değilseniz bir yarım tavuk yanına da ayran 5 liraya hiç değilse karnım doyar13 Yorumla- +1 yıl
neyse 5 yıldız vereyim bari .d
cazibeone
+1 yılAslında o çayın fiyatı değil masayı kiralamanın fiyatı, çayda müessesenin ikramı :)
32 Yorumla- +1 yıl
İrite ne demek bilmiyorum affola :) İsteyen istediği yerde çay içme özgürlüğüne sahipse bizde burada bunu tartışma konusu yapmaya özgürüz. Bu tartışma kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor sırf burada yazılanlardan dolayı o çaydan vazgeçiyorsa demek ki bir şeyler dokundu demektir yani kuyruğuna basmışızdır aslında teşekkür etmeli. İnsanlar bir dilim ekmeğe muhtaçken bir çaya 5 lira vermekte koyar adama.
+1 yılBen ne giderim öyle yere nede içerim çay ocakları var mis
11 Yorumla
+1 yılçinde bir çaya 240 yuan (80 tl) verdikten sonra çok da umursamadığım olaydır.
çin ulan çin =)12 Yorumla- +1 yıl
yapacak bir şey yok gidip de yapmadım demektense ;)
ayrıca bu zarif teklifinizi en kısa zamanda değerlendiricem =)
+1 yılfiyat çaya değil oturduğun mekana ayrıca 5 tl sana abartı geliyorsa daha görmedğin çok şey var demektir.
14 Yorumla- +1 yıl
hemen savunma psikolojisi bizde veriyoz vermem demedim hem falan :) sana abartılı geldiğini düşündüm bir an ondan öyle söyledim yoksa illa vermişsindir 5 tl sende hemen panikleme :D
- +1 yıl
sakin sakin iç 5 tl verdin dökersen mazallah yazık olur :)
alaçatıda 3 say 1 33lük küçük su 72 lira verdim çay 20 su 12 tl
11 Yorumlakazık yemek enayilik diye düşünürüm ama 5 tl verince tadı güzelleşiyo mecburiyetten :D
22 Yorumla
+1 yıl1 değilk 2 değil 3 değil tam 5 lira yok ebesinin ki
11 Yorumla
+1 yılPier lotide 4 caya 20 lira odeyip ustune bahsis veren adami alkisliyom
12 Yorumla- +1 yıl
Ama cenazeyide 20 tl ye ykiyolar adaletmi lan bu
çayı gerçekten güzel olan yerler var özsüt gibi sir winston tea gibi ama bunlarda da 3 tl çay
20 Yorumlane kadar pahalıysa ürünler o kadar kalite insanlar var diye düşünüyoruz
11 Yorumlabide cay cay olsa sabahtan yapilmis cayi ver gtsin :D
12 Yorumladersanedeyken ayak uydurmak için vermişimdir ama çokda önemli değil ha 2 ha 5 ne fark eder
12 YorumlaGider o mekanda içmek yerine o paraya pasta börek yapılır + çay içilir
11 YorumlaHaftasonu sevgılımle oturduk oyle bı yere konak pier dıyeyım bilen bilir.
çay 5 liraydı.koydu mu tabı kı hayır.ona feda olsun ..14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Çay pek sevmem, mekan içinse gitmişliğim vardır çay için değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yıl3kışı dondurma yedık 50tl hesap ödedik kalkarken kultablası masa örtüsü ve peçeteliği çarptım sırt çantam olmadan gezmem
10 Yorumla
+1 yılSeçimlerimizden kaynaklanıyor. Nekadar pahalı olursa olsun eğer hakediyorsa verebilirim o parayı sıkıntı değil. Fakat pek tercih ettiğim bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılgaliba şöyle öğrenciyken banada çok koyuyordu ama şuanda 5 tl nin hiçbir önemi yokmuş gibi
akşam yemeğine 100 tl ödeyip ohh be hesap çok gelmedi diyeceğin günler gelecek seninde :)12 Yorumla- +1 yıl
evet boş zamanlarımda hep dişi kuşluk yaparım
- +1 yıl
:)) hangi kuş
Maksat ortam olsun, sosyalleşelim.Karı kızla vakit öldürüp sevgili yapalım vs..
10 Yorumlao mekanlar kaç para kira ödüyor biliyormusunuz peki? Rant sonuçta.
10 YorumlaBiz oyle mekana gidince 1cay soyleyip 13 pipetle cay icerdik NE gunlerdi be :):)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. bunlar hep egodan :)
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir bardak çaya 5tl vereceğime Kahve Dünyası'na gider bir türk kahvesine 4tl veririm. Tabi zamlanmadıysa.
00 Yorumla Çaydan çaya değişir ? Bi çay var bir de çay yani
Ayrıca millette para bok merak etme 5tl ye içse koymaz 25 e de00 YorumlaKazık sokmakla kalmıyorlar adamı kazığa oturtuyorlar resmen :).
10 Yorumla
+1 yılGitmiyorum öyle yerlere :D Gidersem kaz gibi yolunduğu mu hissediyorum -.-
10 YorumlaGösteriş meraklisi herkes face de paylaş inst. Paylaş 5 TL vermem çaya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Lipton paketi 5 tl gerek yok bence :D
11 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem