SEVGİLİ DEĞİLİZ TRİP ATIYOR ARKADAŞ OLALIM DİYOR?

s. a cuma günü gezerken ilk okul arkadaşımla karşılaştım instalarımız aldık çok güzel olmuş kaynattık falan kız akşam canlı açtı girdim işte sonra nasılsın iyim sen falan dlerken canlı kapattı özele geçtik kaynattık falan dedimki konu aç oda dedi sen aç tm dedim ilk görüşte aşka inanırmısın yok dedi ondan sonra tamam dedim bende sonra bana dediki sen beni ilk gördüğünde ne hissettin dedi 4 yıl oldu çünkü görüşmeyeli bende şaşırdım dedim neyse sewinden ayrılmış 3 yıllık ilişki bu arada 13 yaşındayız ikimizde dediki üzdü beni ama unutuyorum dedi en iyisi dedim destekledim felan sonra kızla yakınlaşmaya başladım dedim sizi bizi kaldıralım senli benli konuşalım dedim nasıl dedi bende dedimki neyse boşver istedigin gibi konuş dedim oda yaaa gıcıkmısın sen dedi evet dedim falan böyle kaynattık işin sonucuna gelirsek bu ikide bir geç cevap veriyor yazdımki biri sana gelse sen direk kestirip atarmısın yoksa tanışalım felanmı dersin dedim ikisinide yaparım dedi bende dedimki o zaman soruyorum tanışalımmı dedim zaten tanışıyoruz dedi bende dedimki ozamn çocuktuk dediki beni önemsemezdin çocukken ne oldu dedi :D böyle yaptı bende senden etkilendim dedim sonra cevap vermedi bende neyse sana iyi geceler dedim görüldü attı allam çıldıracam 20 dk sonra iyi geceler yazınca görüldü attı sanada iyi geceler bb dedi konuşalımmı diyorum bb senin uykun vardır iyi geceler diyor konuşmadan bir yere varamayız diyorum varmayalım o zaman diyor bende hade yol al o zaman hadddeee dedim buna küstü konuşma sürdü böyle sonra ikide bir hadeee dedim ss atıyor kır parçala sonra özür dile oldu dedi bende özür dilerim kırdığım gibi tamir ederim dedim yok beni başka kızlarla karıştırma dedi sonrabende dedim sen kibarca reddediyon galiba oda dedi arkadaş olmak istiyorsan gel buyur dedi bende yok hadi o zaman dedim takipten çıktım olay bu abilerim ablalarım kardeşlerim yardıma görüşe açığım iyi geceler :D
SEVGİLİ DEĞİLİZ TRİP ATIYOR ARKADAŞ OLALIM DİYOR?