Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Empoze edilmiş hayatlar ve bize giydirilmiş görevlerimizin olduğu bir toplumda yaşıyoruz. İnsanların dekolte giyen eşini doğal bulan kişileri "gavat" diye nitelendirmesini yadırgamıyorum. Bizler yaşadığımız çevrenin bize biçtiği rolle yetişiyoruz. Çok az insan kabuğunu kırıp önyargısız olmayı başarıyor. İnsan başkaları ne düşünür diye yaşamamalı. Kendisi için yaşamalı. Benim eşimle yaşadıklarım beni ve eşimi ilgilendirir. Başkalarının ne düşündüğü pek umrumda olmaz. Ben dekolteyi başka kadınlarda değil, kendi karımda görüp, beğenmek isterim. Bunu benimle olduğu her yerde yapabilir. Bu içerde veya dışarda olabilir. Hiç umrumda olmaz. Önemli olan benim ne düşündüğümdür. Kimseyi ilgilendirmez.
34 Yorumla
En İyi Cevaplar
İslam toplumda namus ve huzuru tesis edebilmek için kadına örtünmeyi, erkeğe de örtmeyi emretmiştir. Yani kadın şimdiki gibi moda için değil de islamın emrettiği gibi örtünmeli namusunu muhafaza etmeli erkekte her ne kadar herkez allahın emrine uyup kapansa da tesadüf eseri helali olmayan bir kadında allahın yasaklamış olduğu bir yer görürse gözlerini kapamasını emretmiştir.
Merak eden ahzap 59. Ayet ve nur 30. Ayetlere bakabilirler81 Yorumla- +1 yıl
iyi dedin
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Kadın olarak zaten ilk ben kendim rahatsız olurum bedenimi yabancı gözlere sergilemekten. Eyerki o dekolteyi giyiyorsanız, rahatsız olmuş gibi yapıp oranızı buranızı cekiştirmiyeceksiniz!!!
Ne erkek eşini sergilemekten hoşlsnmalı nede kadın kendini sergileyerek bir yerlere gelmeli.
Sokakta başkalarına değil evde eşinize dekolte gösterinki aldatmalar azalsın!!!101 Yorumla- +1 yıl
Dekolte giyen kendini sergilemiş mi oluyor orspu
Kimine göre çatalın gözükmesi aşırı dekolte iken kimine göre çatal gözükmese bile bir miktar açık gerdan dekolte sayılır. Ölçülü olan dekolteye kimse karışmamalı bence.
81 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum... Ben resmi baz almıştım...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İş kendi karşına/kızına gelince kıyamet koparırlar. Giyenleri de öküz gibi süzerler ama...😂
31 YorumlaDisarda minileri, dekoltelileri gordugunde agzi sulanan beylerimiz, evlendikleri kadina birsey giydirmez olurlar. Hic su acidan baktiniz mi, o baktiginiz kadinlar da birinin esi, sevgilisi, kizi veya kardesi. Az edepli olun.
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe eşimde nede başka bir kadında görmek isterdim. Herkesin görüşüne saygım var fakat kadınların bu şekilde kendini sergiler gibi giyinmesini anlamsız ve manasiz buluyorum. Yani bir kıyafet yakisabilir tamam ama bu şekilde mi? Herşey bitti zeka bitti akıl bitti olgunluk zerafet bitti? Hadi böyle on plana çıkayım mi demeli? Kaldı ki bizim gibi bir ülkede? Bir kadının eksik taraflarını kapatabilecegi yer burası mi? Komik ve basit geliyor
30 Yorumla
+1 yılDekolteden hoslandigimiz icin esimiz sevilimiz giymesin istiyoruz zaten. Başkalarının da hosuna gittiginiz bildigimiz icin. Bu da bizim iki yüzlülüğümuz iste
90 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kadınını kendi gözünden bile sakınmalı. Bunu başaran erkeklere Allahım onlar gibi güzel düşünen kadınlar nasip etsin :) Kendini geliştirmemiş insanlar hep şu tuzağa düşüyorlar “beni seviyordur, ya aşkım benimsin sen açsan ne olur ki...” gibi gibi ama sonuç bitkisel hayat 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sonunda aklı başında birine denk geldik
- +1 yıl
Kız dediğin böyle olacak
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şunu belirteyim öncelikle ben dekolte sevmiyorum, dolayısıyla sevgili ya da eşimin giymesini istemem👌
Dekolte bir kadının dış görünüş yani fiziğiyle var olma çabası veya tamamlayıcı unsur olarak kullanmasıdır.
Bana son derece itici geldiği için baskalarinin dusunceleri çokta önemli değil benim için 😏10 Yorumla
+1 yılGüzel çizmiş valla ahahaha.
Ve karışmazdım. Haa, baldırlarını filan gösterip frikik verme arayışındaysa, o zaman tokat manyağı yaparım onu oracıkta.
Sonra, polis gelecek, diyecek, noldu?
Eşim dekoltesini açıp başkalarına frikik veriyor, amirim.
Diye diyaloglar. Polis "... ktir lan!" ı çekecek...
Çok zor iş bunlar. Bu jenerasyonun g*tü yemez :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin dekolte giymesinden hoşnut olan erkek gavattır
1515 Yorumla- +1 yıl
Gavatlar dislike atıyor
- +1 yıl
Ben attım disllike ı yorumun itici geldi, gerçi dekolte anlayışın ve kavrama şeklin yaşına biraz büyü geleceği için anlatamayacağım sana. Evlendikten sonra eşin şunu böyle giyme falan demesini çok isterim kısıtlanıp körpe ve monoton bir hayat yaşamanı. Evet Müslümanız eyw ama şunuda unutma Müslümanlıkta herkes kendinden sorumludur eğer eşim açık olursa ki bunu bilemiyorum bir ihtimal bu onun tercihidir ve buna saygı duyarım. Ama sen insanların görüş açısını gavatlıkla taçlandıracak kadar düşüksen orası farklı, bende sana bişeyler yakıştırırdım ama, benim midem almaz.
- +1 yıl
@Whattheheal hayat kadınına nasıl hayat kadını deniyorsa eşini segileyerek bundan gurur duyan insanlara güzel kardeşim demek aynı şeydir. Bunun kısıtalamakla ne alakası var. Eş, aile vs her şeyi geçtim benim kendime saygım var. Göğüs dekoltemle değil aklıma bir yerlere gelmeyi tercih ederim. Bunun kısıtlanmayla bir alakası yok. Tam tersine bazılarının güzel kardeşim olmasıyla alakası var. Eşine “açıl, saçıl” diyen insanlar biliyorum. Kalkıp “kısıtlama, özgürlük” derseniz böyle şeylere çok farklı yerlere gider. İşinize gelmeyen her konuda insanlara bu yaftayı yapıştıramazsınız. Böyle bir şey sizin gözünüzde ‘özgürlüğün kısıtlanması’ysa kısıtlansın. Benim için özgürlüğün tanımı dekolte giymek değil çünkü. Bunu da beyninizin bir tarafına teperek sokun çünkü ne kadar anlatsak da anlamıyorsunuz
- +1 yıl
Ya sen konuyu alıp nerelere götürmüşsün eşini sergilemek falan 😁😁, kusura bakmada bakış aşılarımız o kadar farklıki 😂😂İnanılmaz ya yazdıklarına güldüm bayağı e yani eğitim seviyesi işte. Eminimki sen özgüveni olmayan, basit bir insansın ve modern ve bakımlı olan kadınlara karşıda bakış açın hayat kadını falan 😁😁 o yüzden pp foton bile fake.. Neyse 😆😆
- +1 yıl
@Whattheheal modernizm mi.. papucumun modernizmi. Hadi abi işine bak devam bu kafayla
- +1 yıl
Tamam sen haklısın süpersin boşver ben boş konuşuyom 🤣🤣
- +1 yıl
@Whattheheal lütfen tartışmaya o kadar gerek yok ki.. sizin için dekolte modernlik benim için değil.. Bunu anlamak çok zor olmamalı sanırım bir kez de saygı duymayı deneyip insanları aşağıladığınızı sanarak konuşmaktan vazgeçin. “Umarım körpe ve kısıtlanmış bir hayat yaşarsın” demenizle öyle bir hayat yaşamıyoruz 🤷♀️
- +1 yıl
Bak güzelim burda anlatmaya çalışılan konuyu anlamamışsın ben diyorum ki eşim bana o güveni verdiki eşim oldu elbette ki onu bu konularda kısıtlamam misalki açık sa. Kapalıysa ve onu sevdiysem de o yanına saygı duyarım. Kimse sana açılınca modern oluyorsun falan demiyor. Konuyu lastik ettin bari üste çıkmaya çalışma. Belki benim eşim kapalı olacak bilemem.
- +1 yıl
@Whattheheal benim yazdığım yorumla ne alakası var bu konunun. güzelim falan demekle laubalileşmeye gerek yok. Gereksiz duyar kasmışsınız benim yazdığımı saptırmışsınız bir de bana
- +1 yıl
konuyu saptırmışsınız diyorsunuz. Ne diyebilirim ki bayılıyorsunuz demekki maydanoz olmaya
- +1 yıl
Tamam kusura bakma, ben saptırdım iyi geceler size.
- +1 yıl
Biz Gavatız
- +1 yıl
@Whattheheal 🤷♀️🤷♀️
- +1 yıl
@Whattheheal bir insana beyinsiz olduğunu anlatabilseydin eğer beyinsiz insan kalmazdı.. Boşa dil dökmüşsün
+1 yılbaktim ki herkes güzel kardeşim demis ya da izin vermem demis bende sizler gibi dusunuyorum lakin şöyle bir durum var biz oyle bir ülkeyiz ki her çeşit milletten bireyler var onlarin yasayis tarzi oyle oldugu icin izin verebilirler.
o yuzden lütfen görüşleriniz de detayli düşünün ve oyle yazin10 Yorumla
+1 yılEşinin dekolte giymesinden hoşnut olan erkek hem gevşek hem gavattır
145 Yorumla- +1 yıl
Vayy Bee.
- +1 yıl
Niye öyle dedin?
- +1 yıl
bir sebebi yok guzel bir yorum.
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Helal be
Giyiniyorum. Yanımdaysa karışmıyor. Yanımda olmayacaksa karışıyor ama dinlemiyorum.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin dekolte giyinmesinden bir mutlu olan erkekte yani ne bileyim
71 Yorumla- +1 yıl
İzmirlidir
ben benim olanı paylasmam, buna karımın memeleri de dahil. kimse kusura bakmasın evde istediğini giyebilir ama dısarda giyemez. özgürlük falan diye ağlayan da evlenmesin tek basına yasasın kimse de ona karısmaz böylece.
00 YorumlaSorun çok guzel tam yerinde bir soru olmuş ben dekolte giymem ama erkekler iki yuzlu ve ahlaksiz
40 Yorumla
+1 yılYani bir erkek başka erkeklerin eşine bakıp tahrik olmasindan memnunsa hem kadını hem erkeği sorgularim:)
20 Yorumla
+1 yılAdam seviyorsa evde ikisi var iken giyinebilir.
Dışarıda ne halt etmeye giyinecek511 Yorumla- +1 yıl
Herhalde yani khepri
- +1 yıl
Sor
- +1 yıl
Hahaha sebep?
- +1 yıl
Yok be hacı ne dalga gececem.
- +1 yıl
Ben bilmiyorum herkese de şaka yapmam
- +1 yıl
Sevinecek bişi yok
+1 yılBurada hayır diyenler, yolda gördüklerinin içine düşüyor
30 Yorumla
+1 yılGüven problemini aşarsam, ki eşim olmuş ki aşmış giyebilir, kendine bakması benim hoşuma gider.
34 Yorumla- +1 yıl
@Nobodyis yazdığım yazıyı yanlış okudun galiba kendine bakması benide mutlu eder, tabikide giyinip süslenmesi güzel bişey, ki kısıtlamamda.
- +1 yıl
@Nobodyis sorun değil
+1 yılİstediğim gibi giyiniyorum giyinirimde kimse karışamaz. Nasıl ben ona karışmıyorsam onun içinde geçerli.
11 Yorumla
+1 yılGiyerim. Sevgilim olursada giysin. Kiskanc degilimdir
66 Yorumla- +1 yıl
Sor
- +1 yıl
Nasil yani
+1 yılIzin vermezdim ne o oyle catal gosterme filan🤣🤣🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılEvde benim için giyebilir sadece. Elalemin bakışlarına sunamam kadınımı. Ayrıca da bu yüzden cehennemde yanamam
00 Yorumla
+1 yılDekolte severim valla. Giyerimde. Ama dozunda ve yerinde. En çok bacak ve sırt. Karşanda pek olmaz.
10 Yorumla
+1 yılValla ben şey değilim... Usturuplu bir şeyler giysin, yoksa dışarıyı unutur... Ben mağara adamıyım...
00 YorumlaHe oldu açsın memeleri sonra karılsr gelsin katil olam
10 YorumlaErkekler tepki verir eşlerine giydirmezler. Ama dışarıdaki kizlar giyince dipleri düşer
😉00 Yorumla
+1 yılSadece domuz eşini kıskanmazmış.
Böylece eşini kıskanmayana ne deniyor hep birlikte öğrendik.00 Yorumla
+1 yılOlmaz öyle şey yoksa rüya mi tam giydim derken yersin dayağı 🤣😂🤣dayağa karşıyız lakin melek subaşı dövülür
20 Yorumla
+1 yılSınırı bilene karışmam, karışılması gereken ile birlikte olmam zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hoşlanmam eşim olsun ya da başka birinde olsun. Hoşlananlar cevao verin bakalım..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Boyle meme uclari acik dekolteden mi bahsediyoruz 😄
00 Yorumlaburda hayır diyen çoğunun hoşuna gidiyordur kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılPrenses mis bundan Sindirellanin kaybettiği ayakkabı bile olmaz gelmiş laf yapio
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyı erkek diye tag mı açılır? Sende erkek düşmanlığı var bence.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de seni fenomen yapmışlar. Fenomen olmanın ilk koşulu feminist olmak işte. Maskülistleri fenomen yapmazlar.
Erkek demesin o kendine bence
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hoşuma gider mutlu olurum dekolte severim
32 Yorumla
+1 yılHoşlarına giderdi elbette.
42 Yorumla- +1 yıl
Evet profilin hoşuma gitti :D
+1 yılErkeklerde popo dekolteki şeyler giyinsin :D
10 Yorumlakıskanırlar doğal olarak
20 Yorumla
+1 yılOzaman evlenmeyeceksin
00 YorumlaGiydirmem hiçbir zaman
00 Yorumla
+1 yılKarışmaya gerek yok herkes yarı çıplak zaten.
00 YorumlaGiymesi hoşuma gider fiziği uygunsa
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılresime seslı guldum :D
00 Yorumla
+1 yılEşim dekolteme karışırsa;o evliliği bitiririm.
28 Yorumla- +1 yıl
Ya ne kadar kolay değil mi evlenmek bosanmak
- +1 yıl
Evet ben özgürlüğüme düşkünüm.
Bu ciddi bir konu. - +1 yıl
Sanki ayağından prangaliyor herif. Hayvan gibi çıplak gezin bari medeni olun azcik
- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Size ne istediğim gibi giyinirim. Yorumuma salça olmayın.
- +1 yıl
Salça olcak bişey yok bizde görüşümüzü yazabilelim diye yorum soruyu soranla sana verilmiş bir hak değil. Sen özgürsün biz mahkummuyuz. Batı batı diye ne hale düştünüz be. M. akif inde dediği gibi medeni olmak acmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni satırlarını hatirlattim ben.
- +1 yıl
Hayvanlık davranişlarla olur. Giyimle değil
Sen oy verdiğin partinin insanlarının davranıslarına bak.
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İlgi alanım değil. Bakmıyorum. Eşim de giyemez.
10 Yorumla
+1 yılNe ben nede öyle biri benle evlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin dekoltesi kıllı gtü mü
20 Yorumla
+1 yılNe cevap geldi yobazlardan kesin doldular buraya
10 Yorumla
+1 yılzor soru dekolte sevmeyen bir eş adayı mı arasak
00 Yorumla
+1 yılNamus davası oluyo evde giysin
20 Yorumla
+1 yılKimse bana karışamaz
50 Yorumlaizin vermem giyenede bakarım minnoşş
01 Yorumla- +1 yıl
Giyene bakıyorsan sevgiline niye giydirmiyorsun ayrıca bir gün senin karına kızınada bakan olur sadece sen mi bakacaksın :D
sıkıntı yaratmam karışmam
10 Yorumla
+1 yılDekolte bizi bozar
20 YorumlaGiyebilir.
20 Yorumla
+1 yılDışarıda giymediği sürece problem yok hocam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınırını bilir bende ses etmem
00 Yorumla
+1 yılİzin vermezdim
10 YorumlaDekolte giyiyor ve giyebilir sorun olmaz
01 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dekolteden hoşlanan erkekler; eşiniz dekolte giyinse tepkiniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler