Arkadaşımın sorusu rica etsek bakar mısınız? 😊
Beyler tesettürlü eşiniz evde böyle dolaşsa?
Arkadaşımın sorusu rica etsek bakar mısınız? 😊
bence sen dogrusunu dusunuyosun.. ama erkekelr konu eslerı olunca bıraz garıp davranabılır.. cogu erkek dısarda yapmak ısteıdgı fantezıelrı esıne yakıstırmaz esı ıstese bıle o esını oyle gormek ıtemez.. turk erkegı boyle ıstee
Ama içinde uhte kalmış az anlayış göstersin ki mevzu fantaxi değil giymek istediği için giyiyor. Dışarıda gşyemeyeceği için eşine giymiş
dıyorum ya o kadın yerden goge haklı ne guzel esıyle payalasıcalk cok ozel bır sey bu... * aturk erkegı ıste dısarda herseyı yapar.. esını o halde gormek ıstemez.. mesela evlı bır arkdasım demıstı asla evde oral seks yapmam esıme yaksıtırmam dıye...
Sacma tabi bole seyler insan oldugu gibi guzeldir gerisi gelip gecici yatakta olcaksiniz die okadar zahmete negerek var ki? Illa guzel gorunucem diyosaniz oldugunuz gibi gorurnun daha guzel olursunuz bunuda herkes anlamaz
Mevzu yatak değil tesettürlü olduğumuz için giyemediğimiz seyler in uhtesi var içimizde bunu yaşamak istiyoruz sadece
Adam sen var ya benim bu hayattaki ruh eşim olabilirsin lan aynı kafadayım senle. Bana da tam da senin gibi bir adam lazım.
Aynen benim de bir tanidigim var olumsuz tepki alan. bazi erkeklere yapmacik geliyor sanirim. ama hergun o sekilde olup ozel bir sey icin hazirlanilmamis gibi olursa ters tepki olusturmaz bence
tesettürlülerin evde tesettürlü olduğunu kim söyledi. evde niye kapanıcaz anlamadım kimden kaçıyoruz eşimizden mi. hiç kimse yok öyle evde kapalı olan
Demek istediğim o değil eşi için süslenen bir tanıdığım var adam olumsuz tepki vermiş. Üzüldüm yani
ya orda bir yanlışlık var. hangi erkek olursa olsun karşı duramaz. aksine çok hoşuna gider. öyle yapmış olsa bile o tek örnek sayılmaz
Cevap
64Cevap
olması gerekende o zaten kadın kısmı dısarda namuslu evde o... pu olmalıdır... benım cevremde kapalı bayanlar cok var evlı olanları evın ıcınde nasıl gıyınıyor kocasna anlatamam ev hallerı acık olan bayan o denlı gıyınemez dusun helal olsun oyle kadınlara kocasına asıl hanımlık yapan oylelerıdır
Aslında mantıklı bir düşünce gibi geliyor “kendimi eşime saklıyorum” düşüncesi. Ama büyük çoğunlukla kapalı gördüğün insan bir anda direk dansçısına dönüşünce afallar bence erkek. Ben olsam ne yapardım bilemedim
Eviniz sizin özeliniz istediğiniz gibi takılabilirsiniz sorun yoksa
Bence değil. Yani bu konuda bir bilgim yok ama eşine açık olmakta serbestsin diye biliyorum. E sonuçta sen de bir kadınsın neden yapamayasın ki?
Evli kadın lar eşlerine istediği gibi giyinebilir. Eşler arasında tesettürlü olsanız da kadın istediği gibi eşinin yanında evinde giyinebilir
adam sığırmış ne yapsın kadın. kocama güzel gözükeyim demiş hazırlanmış hiç değilse güzel bir söz söyle gülümse
Niye makjaj yapıp giyindiğinde farklımı olması lazım birseylerin
Ters tepki veren erkekler var böyle bir eşim olmasını istemem. İçimde kalan tüm uhteleri özgürce yaşamak istiyorum
Bence burada sorulacak soru var bence evvde boylebir manzara ile karsılastığımı varsayıyorum öncelikle kendimde hata ararım eşim benim dikkatimimi cekmeye calısıyor diye haaa demekki ben eşimi ihamal etmisim diye düşünür üzülürdum muhtemelen o aksamda benim icin poh gibi gecerdi
Ama sebep bu olmayabikir işte. Mesela kadın sadece istediği için giymiştir. Heves ettiği için
Bir ihtimal olabilir ama olayın nasıl anlaşıldığı onemli dahacok
O zaman açık sormak gerekli
Yoo sormazdım ilerleşine bakardım
Ama kardesim benim hatunumun kendini kasmasını istemezdim açıkcası hertürlü sevdiğim için np
Bence çok mantıklı. Hatta değişik değişik fanteziler ilişki seyri açısından çok da mantıklı. Sonuçta ev karı kocaya özel bence
hayır tabiki helalın neticede yapabilirsin gayet dogal monotanlaşmaz ilişkinizde
Bende sevmem böyle şeyleri.
Evde giyinmenin bir edebi âdâbı vardır.
Ortada edepsiz birşey yok karşındaki eşin, herhalini görmüş olduğun biri senin helalin. Ne olmuş yani makyaj yapıp mini etek giydiyse?
İnsanların dışında biz Müslümanlar cinlerin ve meleklerin varlıklarına da imân etmişiz.
Belki evin içinde başka insanlar olmayabilir, lâkin başka varlıkların olmadiğı anlamına gelmez.
Ayrıca, dinimizde cinsel birliktelikte bile eşlerin ilişki esnasında üstlerini örtmesini söyler. Yani yatak odasında kimse yokken bile çarşafın altında yapılmalı ilişki.
Dediğin şey doğru ama o da bir istek ve eşler arasında. Senin dediğin takvanın uç kısmı. Herkes kaldıramaz bunu. Bildigin ilimler herkese verilmez
@AyasofyaKızı ben zaten kimseyi yargılamadım. Bildiklerimi söyledim. Açıkcası eşimin öyle şeylere özenmesi bile beni üzer.
Saçma değil dinimiz kadının kocası için erkeğin de hanımı için süslenmesini hoş görüyor zaten...
Benim için dolaşırsan sıkıntı yok birlikte
İçindeki ukteyi yaşarız mahremimizde
Kocasına süslenen kadının erkeği tarafından azarlanması çok saçma.. böyle erkek aldatılmayı hak ediyor..
doğrusu evde öyle olmak zaten eşine karşı. bence malmış arkadaş.
Malın önde gideni hemde. İnsallah benim kocam öyle olmaz
sen neler yapmak isterdin
Bu sizi ilgilendirmez
Hoşluğundan ziyade iki insanda eş olduktan sonra nasıl rahat ediyorsa öyle takılmalı evin içinde sorun teşkil etmemeli. İçinde uhte kalmasın bir şey. Takıl kafana göre
her kadın bakımlı ve renkli olmalı cinsel hayatı renklendirmek önemlidir destekliyorum...
yoo gayet saçma değil. hatta tesettürlü eski sevgilim vardı. özenirdi böyle mini etek falan.. biz senede 1 hafta kaçamak yapardık onula
ben olsam çok hoşuma gşderdi arkadaşının kocası kütükmüş
Kütük hafif kalır. İnşallah benim kocam öyle olmaz ya çok üzülürüm
Yazık tabi
Öyle eşleri harcıyorlar ya var mı gerçekten öylesi hemen evlendirme dairesine gidelim
Başörtülü olmak dini bütün olmak cinsel hayatını engellemez kocası saçmalamış
yoo saçma değil. eşi sonuçta olması gerekeni yapmış. ama adam demekki fazla dar görüşlü
tamada sahsen ben ısterım amma hep ısterım oyle bunu gec vew zı esınızı tanımıyormusunuz azcok tanırsınız huylarını neye kızacagını gıbı
Eşin sonuçta en doğal hakkın bence her insan aynı tepkiyi vermez belkide oda senden bekliyor ama söyliyemıyor olabılır
bence çok iyi ya dışarda düzgün giyindikten sonra evde rahat giyinilebilir. bende bakirim içimde tabi ukte var senin gibi evlenince rahat olunmalı
Gayet normal. Eşine giymeyecekte ne yapacak. Ben bayılırdım...
İşten gelip horul horul uyumayı düşünüyorum biri eğer cezbedecekse bunu eşimden beklerim 😁😁
gayet mantıklı ve öyle olması gerek zaten kocana olması gereken o zaten yoksa evdede kapalı hep ilişkide olmaz ki öyle
Benim için sorun değil, beni öyle karşılayan kadının kayısısını öperim.
Bence yapılmalı diğer türlü erkeğin gözü dışarıya kayıyor
Güzel olur tabiki evde dışarda öyle olursa sende yap
Sakıncalı bir durum ya açık halini daha çok benimseyip açılmak istersen? O zaman sana olur karıcığım diyen ağzımı eşek arısı bile soksa ne fayda
Evde istediğini giyer istediği şekilde dolaşır gayet normaldir bu
Dışarda zikişin evde kapanın
İnsanın fikri neyse zikride o oluyor anlaşılan. Ben burada cnsel ilişkiden bahsetmedim içimizde uhte kalan giysileri evde eşinize giymekten bahsettim aynı şey değil
Ya bir sektir git o*rspu kapalı
yahu hakıkaten aşırı olmamış mı tepki?
@norstar4570 eğleniyor aklı sıra boşverin
Ya ne bilim tek sorun topuklu olai bence. d. d. d
😂😂nedense güldüm ya
Ne varmış topuklufa ayol
@Kvlsntavsanlar 😂😂
Hem belki kadının boyu kısa napsın simdi 😂
Hdjsksms 😂😂ahahah haykırdım gece gece abiyeyi napacaksin bacım gece gece yaa😂😂
@Kvlsntavsanlar romantik bir yemek yeriz ayol dışarı öyle çıkamayacağımıza göre 😂. Hem abiye de öyle abartı birşey değil dekolteli falan yani 😂😂
Aslinda bir takim seyler tamamda konuyu buraya acmak yerine yakin arkadaslarina ya da yakinlarina sorman gerek sosyal medya ya da bu gibi yerler senin hayatini ancak disaridan gorebilirler...
Yakın çevreye soruncada böyle olumsuz örnekler duyuyorum işte. İyice hevesim kaçıyor
Hem tesettur hersey demek degil benim cevremde bazi ablalar var basi kapali gotu acik kornetto dorndurma gibiler.. sen konuyu bariz acmissin kendi kafanda biter bunlar 😉
😂😂gece gece gülmeye ihtiyacım vardı iyi güldürdün beni yaa 😂ev içinde istersen çıplak gez ev içi sonuçta adam sorun çıkarmaz çıkarsa da zamanla alışır
Evde esinle ne yapiyorsan yap ya kimene😂
Ya bazı erkekler kazma oluyor genel durumu ölçmek istedim 😂
Kazım amca çık hesaptan
Eşin zaten helalin değil mi İslamda.
Yok değil de siz de az ateşli değilsiniz he
@birmahluk vardır da çok yangın oluyorlar.
@birmahluk bu da çok baskılamaktan oluyor
Bence tamamen çıplak aç kapıyı ona
Ben fantaxi yapmıyorum içimde uhte kalan giysileri giymak makyajları yapmak istiyorum
Senin evinin içi bizi ilgilendirmez ki
Ulan bize de yapsın bir zahmet
saçma değil mantıklı öyle olması hoş olur
bu arada senin konun sanırım fanteziden öte giyinip süslenip biraz da açık giyinme hevesi gibime geldi
sonuçta evde eşine özel hoş karşılanır tabikide.
Makyaj hariç yapabilir bana özel sadece
Tesettürlü bir eş istmeem
böyle olsa var ya onu çılgıncasına severim :D
Bence cok hos olur
giymelisin zaten eşin için
evde bunu yapmanın ne sakıncası olabilir ki
Severiz , fantezilere açık mı önemli olan o
Ben erkek olsam gulerim sacma ve komik
benm tam tersi hoşuma gideR:)
Keske hepsi senin gibi dusunse
Tam aradığım şey
Gider.