Bir ilişkide kim baskın olmalı illa bir kişi baskın değilmidir ?
Erkek
Kadın
Her ikiside eşit şekilde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir insanı bir yere sıkıştırırsan veya üstünde baskınlık kurarsan o kişi kendini kafeste gibi hisseder ve eninde sonunda patlar ve o nedenle iki ilişkilerde insanlar birbiriyle ne istediklerini konuşurlarsa o ilişki aslında alıcı ve verici olur.Ben C yi seçtim.Bu ara bir şey söylemek istiyorum bu belki teknik bir sorun ama ben C yi seçtim ama direk hemen A yı kendi seçti ?
Bir kaç kere yine oldu anket sorularında .Galiba teknik bir sorun uyarmak istedim.
Sonuçta benim dediklerim olsunda , varsın o baskınmış gibi gözüksün
Aşkta ve savaşta amaca ulaşmak için her yol mübahtır
Onun alması mühim değil ..O istediğini almasa bile pohpohlayarak egosunu şişirebilirm ..
ne yapalım ya fireyi de hesaba katmak gerek .. Her zaman hesaplar tutmayabilir..
Yalnız aşkta neyin peşinde olduğunu bilmiyorsam bu işte bir tuhaflık olmalı :/
doğru işte demek istediğim de o herkes kendi çıkarına göre davranıyor bir yerde.. Burda da güven ssorunsalı devreye giryor değil mi
zaten ilişki doğası gereği bencildir, örneğin biz aşk yaşıyoruz derken bile onun tam olarak içinde şekillenen şeyi bilemezsin %100 emin olsan bile onun aşık olduğundan, aşkı sadece kendi pencerende gördüğün kadar yorumlayabilirsin, duyguların ortaklığı olmaz, güven ise tamamen ortaklıktır ve sadece dürüstlük ister, duygusallığa gerek yok bu konuda
Emin olmak için aslında o duygusallık, beslenmeyen güven duygusu acıları beraberinde getiryor. Beklentisi olmayan bir yerde kimin ne işi olabilir ki.. Umutlar bitince herşey bitiyor.
Duygusallık bile aslında çıkarcılık..
Spagettim >3333
Bu gerçeği agızla söylemek başka uygulamayı öğrenmek başka Bay Hades.
Becerebilen denesin. beceremeyen zaten terkedilmeye mahkum.
kadın olmaz abi olmaz, sonrada sen ne biçim erkeksin bi işi beceremiyosun elinden bişi gelmiyo dersiniz, erkeğe erkek olduğunu hissettireceksin, değer verdiğini hissetireceksinki ölüm gelse önüne siper alsın korusun seni! ama erkeği avuçç içine alıp sürekli dırdır edersen korkak alıştırırsan, ölüm geldiğinde sana, inan topuklayıp kaçar ordan seni bırakır oracıkta! anlıyana...
Bahçeyi çizerim,içerde istediği gibi bağırsın,çağırsın,ısırsın
Ece e e e e e e eko yapıyor resmen :((
Kaçırma ecee yi :F
Cevap
12Cevap
bence Erkek dediğin ; Öyle kuzu gibi olmαyαcαk. Her dαkikα αşkım , cαnım , cicim demeyecek.
'Seni seviyorum lαn' diyecek gerektiği yerde . Meselα kısα kısα etekler giydirmeyecek.
Kıskαnçlıklαrıylα bunαltαcαk. Kızdırıptα ' Kızıncα çok güzel oluyosun ' diye güldürmesini de bilecek. Koydu mu oturtαcαk αmα αslα kıyαmαyαcαk.
Ne bileyim αbi el ele bi ortαmα girince herkes önüne bαkαcαk. Kimse bαkmαyα cesαret edemeyecek. Sürekli ' Nerdesin , kiminlesin ' diyecek. Gerektiği zαmαn yαnındα bitecek. Öyle kız gibi trip αtıp küsmeyecek. Sevgisini lαflαrıylα değil dαvrαnışlαrıylα belli edecek. Amα hiç bırαkαmαyαcαk. Sen bitti dediğin de peşinden gelip ' bitemez ' diyecek .♥
Copy paste
Ergen
Ece ben de sevmek istiyorum hece hece.
Seviyorum lan seviyorum. Hece hece, harf harf. :/
Okur okumaz Bu kız Hot u arıyor dedim.. ::F
Şöyle ki ayrıldıklarında kadın erkekten daha çok üzülecekse bence o ilişki başarılı bi ilişki değil :) Kadınin baskın olmadığı ilişki sağlıklı değilmis gibi geliyor bana . Hemcinslerimi elinde oynatan erkeklere ve buna müsade eden hatunlara sinir oluyorum :)
İki kişininde etkili olduğu alnalar ayrı . Herkes kendi alanında baskın olursa ve karşılıklı saygı olursa süper olur. Hatun kendi alanında erkek ekndi alanında söz sahibi olmalı. İşler karışırsa dengleer şaşar.
iliskiyi baslatan taraf erkek olmali
iliskide baskin taraf erkek olmali
iliskiyi devam ettiren ve yonlendiren taraf kadin olmali
Kimse kimseye baskın olmamalı, dikte rejimi mi? nedir bu?
Evet illa bi taraf daha baskındır ve bu taraf da genellikle sevgisi daha az olandır.
erkeğin baskın olmadıgı iliski bana cokta mutluluk vermiyor erkek adam biraz sahiplencek biraz kisitliycaz :) onun yaninda güvende oldugumu bilmek isterim herdaim
evde pembe panjurlar ayıcıklı yastıklar masada ruj ve deodrantlar kapı girişlerinde topuklular görmek istemiyorsanız erkek
gwrcegım gerceksın gercekler
Benim hayatimda ben olmaliyim yoksa cok miz miz oluyorum. He deyip gecilmeli bana. Gerci o zamanda kaale almiyorsun beni diye miz mizlanirim. :D
he
Erkek biraz daha baskın olmalı bence ama fazlada değil mesela ilşkide %60 erkk %40 bayan baskın olmalı
Erkek. Ancak bu durumda erkek her istediğini yapabilir anlamına çıkmıyor tabiki.
kesinlikle kadın. çoğu zaman da öyle zaten. beceriksiz kezolar hariç
kimse baskın olmamamamalılılı
Ben erkegin baskin olmasini isterdim
esim olmali ama yerine göre !
Baskın basanındır yiğen :D
Komik değil
cidden komik değil. eksileyin beni :@
Tuttu furitti cevabını çalmış :((
Kim baskın olabiliyorsa o baskın olur.
o ilişkiyi yaşayanlara göre değişir..
Her ikiside eşit şekilde
esitlik mesitlik hikaye erkek agir basmali