mesela sevgilimle öpüştüğümüzde zevk alıyorum. onun yerine başka bir erkek olsa yine zevk alır mıyım? hani sevmesem bile sıradan baska bir erkek olsa yine zevk alır mıyım?
umarım anlatabilmisimdir..
umarım anlatabilmisimdir..
Anlatmak istediğini çok iyi anladım. Hiçbir şey hissetmediğim biriylede öpüştüm sevdiğim insanlada e bu hormonsal bir şey zevk alıyorsun tabi Ama aynı şey değil aynı hissi vermiyor sana. Ya anlatmaya kalksam anlatamam ama sevdiğim insanla yaptığım şeye öpüşmek bile diyemiyorum çok başka o
nasıl öpüşmek diyemiyorsun. anlamadımmm aciklar misinn :))
Ya nasıl anlatabilirim ki Hissediyorsun tenin tenine değdiğinde farklı bir şeyler oluyor. :)
Yoldan geçen birine beni bir yoğurur musun diyerek bunu deneyebilirsiniz hayırlı akşamlar
kiz kardesin mi anlattı sana
Sevgilini sevmiyor musun sevsen aldatmayı düşünmezdin ben anlamıyorum ya benimde kaç tane sevgilim oldu sevmediklerimde oldu ama hiç bir zaman ihanet etmedim hep sadık oldum hayr yani namus bu önüne gelene amaç ne?
sevgılım varken mı opuscem dedım pıc
Sevgilin varken başka bir erkekle öpüşürsen zevk alır mısın bilmem ama karakterinden birşeyler almak yerine eksilteceğin kesin
Cevap
43Cevap
Bu çok cesur bir soru olmuş. Cesaretini tebrik ederim. Hatta bu sorudan dolayı çok değişik yorumlar alabilirsin.
Fakat günümüzde bu soru ciddi bir başlık olarak ele alınmalı. Bence sosyologlar bile incelemelidir.
Evet, zevk alırsınız. Hatta duygusal ikilemde kalmak değişik heyecan verebilir. Zaten aldatma olaylarının temel yapısı "o değişik his veya zevk"
Gizli ve saklı olmanın verdiği heyecan, bunun yani sıra bir iç mumaeyesi ve yine gizli olmanın zevki derken bir paradoks oluyor.
Sevgiliz varken başka bir erkekle öpüşmeyi hayal ediyorsanız evliyken başka bir erkekle birlikte olsam keyif alirmiyim da dersiniz.. Keyif alırmisiniz alamazmisiniz bilemem ama bu düşünce tarzı ile bu hayatta pek tutunamayabilirsiniz.. yani her zaman kullanılan ve bırakılan olursunuz.. Keyifli forumlar
Karşındaki erkeğin albenisine - aradaki elektriğe ve erkeğin ne kadar profesyonel öptüğüne bağlı bu durum.. O an öpüşürken zevk almanın fazlası dahi olabilir.. Ayakları yerden kesmek işte buna deniyor zaten..
Şimdi tüm abazalar evet alırsın yazmış ama zevk bir çeşit hislede alakalı hoşuna gitmeyen birinden ya da en ufak biieyler hissetmedğin biriyle öpüşsen almazsın alamazsın
Hayır alamıyosun ya deneme boşuna sonra aklına geldikçe miden kalkıyor
sen denedin miiiiii
Evvveeettt
ama mesela benım aklıma eskı sevgılımle opusmem gelınce de mıdem bulanıyo vALLA :D
Olur o eğer nefret ettiysen ondan
Ne salak bir soru ne midesiz insansınız git orospusuluk o zaman zaten aynı seye denk geliyor...
oc pıc küfür etmicem kahpe sevgılım varken mı gıdıp opuscem dedım
Yazdığını okuda gel...
Erkekler sevmeden de zevk alır, gider onla bunla yapar.
Kadınlar duygusal biraz daha.
Aşksız sevişmezler.
beğendiğin birisi olursa zevk alırsın.. valla ben çok zevk alıyorum değişik bayanlarla öpüşmekten... bazısı dilini emmekten hoşlanıyor bazısı emdirmekten veya dudakları emmekten değişik değişik harika oluyor... anlatabilirim istersen ayrıntılı
Gel deneyelim istersen peki sevgilin senden zevk almayıp başka kız ile öpüşecek olsa ne yapardın?
Söylenenlere göre sevdiğinle öpüşmekle normal bir insanla öpüşmek arasında dağlar kadar fark var.
"çekici" bulduğun bir erkekle belki daha fazla bile keyif alabilirsin
sevgilini seviyorsan, onunla öpüşmenin zevkini tanımadıgın biri ile yatmaktan daha fazla alacksındır
alırsın elbette ama onun verdiği haz daha farklıdır.. daha çok zevk alınacak ilişkilerde var.
Eger ki opusmesini biliyorsa ve ellerini iyi kullanoyorsa zevkin doruklarina cikarsin
Evet , zevk alirsin. Ama karsidakinden hoslanman lazim
Sevmediğin ve hoşlanmadığın biriyle öpüşürken aynı zevk alamassın
İçinde sevginin olmadığı hiçbirşeyden tat alamazsın
Önüne kim gelirse öpüş kimden zevk alırsam onunla başla sevişmeye neresi olursa olsun
aşk ile harmanlanınca daha zevkli olur her zaman..
sıradan bir erkekle zor, aynı tadı almak..
alırsın bebeğim benimle test edebilirsin öpüşmek ne kelime dilinş eme eme kuruturum senin 😂😂
Bu ne böyle ya sevgilin varken başka adamla opusmenin derdindesin benim hayali bile geçmez aklından
Severek sevişmek çok başka.
Sevmediğin biri ile öpüşünce miden bile bulanabilir bu arada.
E hissedersin tabi biseyler
İsteyerek öpüyor isen evet
Alabilirsin beLki 'de daha fazlasını...
yani zevk almak icin illa duygusal bag olmasına gerek yok
Sen bunu denemeden rahat edemezsin yap mutlaka.
Biz nasıl bilelim, sen değiliz ki...
Peynirlikte level atlardan olur
ıbne mısın
kişiye göre değişir bu midesizsen evet
Olabilir daha fazlasını bile alabilirsin
Artık o senin damak zevkine kalmış guzum
Çekici bulman lazım ve belki de güvenmen.
Alirsin aşık bile olursun
Daha fazlasini veririm
Almazsin
Hayır almayabilirsin
DeneMen lazım
Bence deneme😉
Alırsın
etkileşim var ister istemez alırsın
Evet alırsın
Bence altına da yatsan zevk alırsın
Yapı meselesi
Hayır