Eski sevgili arıyor, geri arayinca da açmıyor. Sizce neden?

Merhaba arkadaşlar ,
Benim eski sevgilimle çoktan biten bir ilişkim vardı. Ben bitirmiştim ama 2 ay sonra birbirimizi özleyip ben geri dönme kararı aldım ama o da bunu benden öcünü almak için kullandı beni 6 ay görüşmeden veya 3 defa falan görüşerek oyaladi. Cok kötü bir dönemdi. Annem çok ciddi hasta ve o bunu bildiği halde bana hep kötü davrandı vs. 2 hafta önce ben iş yerine gidip bana 3 yıl önce hediye ettiği kolyeyi ona geri teslim ettim. Böyle başladı böyle bitsin dedim. O günden sonra 12 gün boyunca onu her yerden engelledim. Sonra 2 gün önce beni aradigini gördüm 7 defa. Ve her yerden engelli kaldirmis. Telefonum onun çağrılarını otomatik engelliyor. Neyse ben geri döndüm açmadı. Sonra aricam dedi. Akşam 23 oldu hala aramadi, ona whatsapptan soru işareti yolladım ve dedi ki gece 1 de aricam. Aramadı. Sabah 6 da yazmış , "ordamisn" diye. Tabiki geri dönmedim. Dün bütün gün bekledim, bişey yazmadi o da. Bende sonunda "uyuyordum" yazdm. Sabah 6 da okumuş yine ama cvp yok. Bende sonunda sinirlenip " senin oyunlarina gelemem, arasaydin , artık bahanelerinden ve yalanlarından biktm yazdım. Bir insan sizce arayıpta geri döndüğünüzde neden hemen dönmeyip böyle uzatır?
İşi vardır
Egosu için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski sevgili arıyor, geri arayinca da açmıyor. Sizce neden?