+1 yılSimdi burada yazicam yanlis anlasilcak ama inanki daha fazlasida var.bankada duruyo..yatirimlarimi yaptim zaten..nasil nerden geldi gibi sorular oluşur kafalarda biliyorum.yillar once degeri cok az olan bir dukkan aldim.isletmeciligi ortagim tarafin süruyordu..suan o dukkanin oldugu yerler okadar degerlendiki satmak istedim.basinda durmadigim icin..yüksek bir teklif gelince sattim.ya ole cok param olursa sole yaparm bole yaparim yok yani.heves onlar.gecio.bak ben evden cikmiyorm.ihtiyac oldukca cekip harciyorm o kadar..tabi faizleri yuksek gelio..durum bu canım..tabi bu anlattiklarima inanmazsinz belki ama oda sizin sorununuz.
26 Yorumla- +1 yıl
Saflik diz boyu. Oozzee de:))) bir milyon kac para yapar biliyonmu..esprimj yaptin aklinca...hee anladmm hazimsizlikti bunun adi pardon:)))
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 :D
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim kendi adıma olmadı aileyi karıştırmıyorum abi bir milyonum olsa bu sitede ne işim olcak şimdi kim bilir nerde tatil yapıyor olurdum paraları çıtır çıtır yerdim bu arada sana dua ettim haberin olsun :)))
13 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :)
Olmadı. Olsaydı bir benzinlik açardım ve 2-3 yıl ful gelirini biriktirirdim sonra daha büyük iş yapar. 10 tane benzilik açar ve günlük birer milyardan 10 milyar kazanır aylık 300 milyar eder yıllık 3 milyon 600 milyar eder ve bunlara da alır 100 ' benzin istasyonuna tamamlardım.
Ve günlük milyon dolarlar kazanır HEPSİNİ FAKİR ÇOCUKLARA İŞ YAPMAK İSTEYEN AMA SERMAYESİ OLMAYAN FAKİRLERE AÇLARA OKULLARDA AÇ ÇOCUKLARA ÜSTÜ KIYAFETİ OLMAYANLARA DAĞITIRDIM. TEK KURUŞUNU DAHİ ALMAZDIM. BEN KEYİFİ CENNETTE YAPACAĞIM İNŞAALLAH DÜNYADA ONLAR AÇKEN OLMAZ...12 Yorumla
Babadan kalan miras var 1 milyonu geçiyor elimi bile sürmüyorum o yokken para olsa ne olur hiç birşeyde olmuyor ben yine benim kimsesiz çocuklara her sene yardım ediyorum acaba sende olsa napardın araba ev arsa? soruyu sormuşsunuz hayellerinde büyük mü peki ?
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
belli miktarlarda farklı bankalara bölerdim ve getirisi ile yatırım yapardım hisse alım satımı vs yapardım zevk için satış danışmanı olarak avmlerde çalışırdım :) deneme süresi dolmadan 2 gün önce istifa ederdim en çok işte çalışma rekorunu almaya çalışırdım :D daha istermisin neler yapılır :D
110 Yorumla- +1 yıl
bankada tıkır tıkır işleyen param varken bisiklet ile uzun yola cıkardım bir sırt çantası bir tulum konserve vs :) hele ki sevgilim ile bunu yapmak en büyük hayalim :) bir başka hayalim büyük bir alışveriş merkezi(marmara forum) tüm magazalar acıkken ve avm boş iken içeride go kart aracı sürmek :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu hala daha var Allah olmayanlara versin..
Paranın varlığı dert yokluğu yara demişler ya işte aynen öyle!
Para var huzur yok. Boşuna çok param olsun mutlu olurum, çok param olsun huzurlu olurum tatavalarını bırakın.
Para = Hayatımı mahveden şey!
Büyük paralar düşünmeyin 5-6 bin kazanın kendi evinizi geçindirin yeter fazlasını aramayın fazlası cidden huzur kaçırıyor, moral bozuyor.
Büyük başın büyük derdi..23 Yorumla- +1 yıl
Madem bu kadar dert 10 bin tl versene bana olmaz mı ?
Cevap sahibi+1 yılSoyadımı söylesem bir çoğunuz tanırsınız. Boş verin bence hayatınızın tadını çıkartın kendi yağınızla kavrulun.
Ha şunu da hatırlatayım hazıra dağ dayanmaz.
+1 yıloldu ama 2 milyon euro kredi cekilmişti
o sıralar başkasının işi üzerimizdeydi
bizim üzerimizdeydi sddsds :D
ama zamanında sayısaldan 6 yı kaçırdım :D
yalan yok.12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Oldu ama para beni hiç değiştirmedi.
Gittim arkadaşlarla markete cheetos falan aldık yedik beraber. Çok güzel günlerdi :)11 Yorumla
+1 yıl10 12 sene evel cebimde her an 50 60 milyonliram vardı. İpnenin biri paradan sıfırları attıda zügürt kaldık şimdi :)))))
12 Yorumla- +1 yıl
:) demi ama
+1 yılDur
Bi ayakkabı kutuma bakayım kaç milyonum oldu diye :D :D
Eski parayla evet ama şimdi nerdeeeeeeee :)12 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılsıfırları atmadan vardı horoz şekeri ile tükenmez kalem almıştım en son :D
13 Yorumla- +1 yıl
bir daha göremiyeceğim o günleri baba bana 20 milyon versene ya dediğim zamanlar :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski parayla 1 milyonum oldu ama yeni parayla olması imkansız :D
11 Yorumla
+1 yılOlsa fena olmazdı, hayallerimi gerçekleştirebilirdim böylece.
12 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle gayrimenkul yatırımı yapardım, parayı çoğaltmaya yönelik hareket ederdim. Lüks bir araç tercih eder oluşturacağım gelire göre daha büyük harcamalar yapardım. Parayı çarçur etmeyi sevmem :)
Paradan 6 sifir atilmadan once olmustu cok fazla bir sey yapilmiyordu :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılevet oldu hemde çookk :) bir tanesiyle simit aldım bir tanesiyle ayran bazende su alıyorum ama en kötüsüde wc ye veriyorum 1 milyon hepsi gidiyor .D
13 Yorumla- +1 yıl
.) canımsın
+1 yılolduda baba baştayken bize bok yemek düşüyo zaten mal varlıgıda kaç bir milyon eder anasını satıyım
13 Yorumla- +1 yıl
yaa öyle işte yeri geliyo önünde balya balya para duruyo sen ona bakıyon o sana bakıyo ama bir bok yiyemiyosun işte o an adamın ömründen 10 yıl gidiyo :D
geçen oldu. dolmuscuya verdim parayı abi 50 krs eksik dedim. geç bakam geç dedi saolsun ya
11 YorumlaOlsaydi kimseyle paylasmazdim yatirimlar yapar ve parayi cogaltmaya calisirdim sermaye olarak kullanirdim sonra da cok sadaka verirdim
11 YorumlaTürk lirasından 6 sıfır atılmadan önce çok vardı :D
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhooo 1 milyon da para mı 1 milyardan bile fazla param oldu.
(Paramızdan 6 sıfır atılmadan önce tabiki :D )11 Yorumlagiderdim türkiyeden los angelesta bir ev tutar orda yaşardım
13 YorumlaGeleceğimi garanti altına almak için gayrimenkule yatırırdım
11 Yorumla
+1 yılParada 6 sıfır atılmadan önce vardı ama artık yok :D
11 YorumlaPara parayi getirir yatirim yapar gelen parayi catir çatır harcardim
11 Yorumla2005 ten beri falan olmadı , niye sordun verceksen alırım :D
13 Yorumla
+1 yıl2007 de dolandırılıp iflas etmeden önce çok çok daha fazlasına sahiptim.
12 Yorumla- +1 yıl
sağol geçti gitti.3 yıldır tekrar toparlama evresindeyim.şükür bu günüme.
+1 yılkafamız çok birmilyon oldu diyen çıkmamış hayret :D :D
18 Yorumla- +1 yıl
kaçırmışım ona alkış buradan :D :D
- +1 yıl
o kadar param olsa köyde yaşardım bu arada.. ;) herşey en doğal en keyif verici biçimde
- +1 yıl
kurulur kurulur :) normal bir ev.. at için haralar, tavuk kolay iş bir iki inek bir iki keçi... ekicek biraz yer tamam işte.. birde özel olarak arı kovanları... :)
- +1 yıl
kesinlikle :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukken olurdu sevinirdik :) bir de sanal milyonlarımız oldu bikaç arkadaşla onu da ticarette batırdık :))
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamış gibi hmm yaptın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:-) küçükken kağıttan bir milyonlar vardı o kabul mü ;))
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:-)
+1 yılOlmadı. Ama olsaydı 5 tane ev alır kiraya verir daha da çalışmazdım ;D
11 Yorumlaaklıma şu söz geldi :D
2 tane beş yüz binde bir milyondur 10 tane yüzbinde :D11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBie milyonum olsaydi emin ol su an bu soruyy cevaplamiyor olurdum :))
17 Yorumla- +1 yıl
Ben senin yerinede düşündum :)
- +1 yıl
Ben.bunun icin varim :))
- +1 yıl
Simartma bni :))
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Oldu..
Şu an çoğu gayrimenkul, bir kısmı TL mevduat, bir kısmı döviz mevduat, bir kısmı da altın..10 Yorumla
+1 yılGayrimenkullerim ile birlikte yarım milyonum var. Yarımda olsa milyon o olur mu?
10.86'dan vadeli tl'de çeyrek m var.10 Yorumla
+1 yılolsaydı JOHNNY SINS ŞAHİN K. filim çektirirdim bir kalıp sabun alıp onların gurup çalışmasını seyredirdim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo para bana yetmezki bir villa bir jeep alsam ahanda bitti para
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfaizi anca 2 bin 3 bin tl olur bir bok ypılmz bu prayla.d
olmadı olmasında zaten yokla yaşamaya alışmışız napcamızı şaşırrız
116 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Eski dilde milyon dedigimI bozuk para bir liram oldu sadece o valla simit ayran almisimdir büyük ihtimal
10 Yorumla
+1 yılŞehirde ev alır, köyde yer satın alır geniş bir ev yaptırırım. Evi güzel donatırım ve dolabı kileri hep doldururum. 1 Araba alırım. Küçük bir market satın alır kendime iş kurardım :D
10 Yorumla
+1 yılOlmadı ama olsaydı inşaat yap-sata girer katlardım parayı ileriyi düşünmek lazım ;)
112 Yorumla- +1 yıl
HAYIR Aziz Demir gibi :)) inşaat denince aklına o geliyo ya işte ilk benim geleceğim işler yapardım :D
- +1 yıl
ee Boş konuşmayızz hanii 300 tutar 450 - 500 alırsın 150-200 temizzz :D benim peder inşaat yapıyo ordan bilgim :D
- +1 yıl
aynen nerelisin ?
- +1 yıl
İZMİR bende :)
- +1 yıl
facebook kullanıyo musun ?
- +1 yıl
aziz_demir19@hotmail.com
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDün harcadım 1 milyon neyse helikopterim geldi ben ekmek almaya gidiyorum
11 YorumlaBilmem belki yurt dışına kaçıp, hayatımı yaşayıp geri dönerdim en mantıklısı bu gibi geliyor bana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4-5 yaşındayken vardı onladan zar zor bir dondurma alırdık :)
link01 YorumlaBir milyon çok çok lüks bir hayat için fazla bir para değil, ailemin var durumu ev alıyoruz.
00 YorumlaDedemin ölmesini bekliyorum :) Ondan bana kalcak ev araba alıp evlencem daha ne yapim.
00 Yorumlaolmadı olsa ya banka ya da gayrımenkul sonrası malun bol bol gezmeler tadında ama
10 Yorumla
+1 yıloldu canım.farketmiyo yine aynı.
demek çok isterdim ama olmadı.olsun düşünürüz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOhooo ne diyosun ben ona para demem :D
13 Yorumla- +1 yıl
krş :D
+1 yılvar 1 milyonum .. kafamın içinde saklıyorum adfgs
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi tane karavan alirdim nerde guzel bir manzara var orda sabah ederdm manitamida alirdim yanima ohh
11 Yorumla
+1 yılolmadı istemem :/ gider babama veririm hepsini
11 Yorumla
+1 yıloldu 2005 e kadar cok milyonum oldu bir milyona ekmek alirdim
21 Yorumla0(sıfırlar) atılmadan önce olmuştu fazla birşey yapamıyordum
10 YorumlaHayallerime hayal katardım bu kesin :)))
12 Yorumla
+1 yıl6 sıfır atılmadan önce vardı
11 Yorumlaolsa buralarda takılmazdım
hadi oldu sadece ve sadece ailem için harcardım o parayı00 Yorumlaolmaz mı ayakkabı kutusuna koyuyorum şuan. =)
11 Yorumla
+1 yılCüzdanımda 1 milyondan başka para yok :D
11 Yorumlaoldu burayı satın aldım tepe tepe kullanın diye :d
11 Yorumla
+1 yılOldu. Yatırım yaptım.
113 Yorumla- +1 yıl
tabiki arttı:)
- +1 yıl
iyi olan nedir?
- +1 yıl
benim için sevinen pek olmaz, iyi bulmana sevindim. Gerçek dost az olunca çevremde..
Sen olsan ne yapardın merak ettim? - +1 yıl
hımm anlıyorum seni ben iyi düşünürüm herkes için onlar adına sevinirim yapım bu :)) ben kimseye söyleyemezdim ki kimin dost düşman olacağı belli olmuyor yatırım yapardım senin gibi herhalde bankada değerlendirirdim falan ev araba gibi yardımlar falan yapardım bilmiyorum olsun düşünürüz o zaman :D
- +1 yıl
düşüncelerin çok güzel, yapında çok güzelmiş, iyi niyetlisin. olsun düşünürüzü yok bu işin, çabala ve ulaş:) hedef koy.
- +1 yıl
zor ve imkansız diye bir şey yok. Bu arada sen Kanal D yi mi izliyorsun yoksa?:)
- +1 yıl
Bu geceki Mesut Yar'ımız sensin desene:)
+1 yılOlunca düşünürüz,şimdi olmadığına göre düşünmekte işime yaramayacak..
00 Yorumla
+1 yılO an ülkeyi terkederdim.
113 Yorumla- +1 yıl
evet bence pek düşünmeye gerek yok :D sen ne yapardın ?
- +1 yıl
ahahaha :D neden inşaat şirketi gayrimenkullerin bu sıralar kazançlı olmasından mı ?
- +1 yıl
İnşaat Mühendisliği mi okuyorsun ?
- +1 yıl
hangi üniversite ?
- +1 yıl
kaçıncı sınıfsın ? bu arada yatırım yapma fikrini sevdim.Bence en iyi yatırım kendine olan yatırımdır.Ben yabancı dil öğrenmek isterdim.
- +1 yıl
bu sene mezun oluyosursun o zaman.:)ben buraya girdim mi bir daha çıkamıyorum.Bu ara vizeler başladı ders çalışmam lazım hoşçakal :)
hayal kurmaya üşeniyorum
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hic olmadı :)
12 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat