İlişkilerde deneyimli misiniz? öyleyseniz buraya buyrun lütfen :) Direk konuya giriyorum geçtiğimiz yaz aylarında hiç durmadan mesajlaştığım bir kız vardı (21) her konuda rahatça konuşuyorduk (cinsel konular pek yoktu) aynı sınıfta olmasak seninle çıkardım gibisinden şeyler söylüyordu. Okul açılmasına yakın senden soğudum diyip gitti çünkü ben sürekli sorunlarımdan dem vuruyordum haklı olarak konuşmayı kesti. Şimdi tekrar konuşmaya başladık ders bahanesiyle. Derslerimi soruyor çalışmama karışıyor az çalışıyorsun o notlar ne öyle falan filan. Eskisi gibi herşeyden şikayetci değilim. Onu seviyorum ama ona bunu söylemekten çekiniyorum reddedilmek hiçte kolay birşey değil. Ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
+1 yılDostum bayanların yazdıklarını hiç okuma sanki hoşlandıkları erkeklere açılıp seni seviyorum diyenlerin sayısı % 99'muş açılmayanlar %1'miş gibi yorum yapmışlar. Bir şey kaybetmezmişsin de falan filan madem öyle siz neden erkeklere hissettiklerinizi söylemiyorsunuz? İstisnalıları ayırın çünkü çoğunluğa hitaben yazıyorum. Diğer taraftan önemli olan onunla birlikte olman değil dostum bu hayatta her insan (erkek/kız) istediğiyle birlikte olabilir önemli değil. Önemli olan birlikte olmaya başladıktan sonra onunla mutlu olup olamayacağındır. Bu da kişilikle alakalıdır onun gerçekten nasıl biri olduğunu biliyor musun? Hoş olmayan davranışlarını önce görmezden gelip birlikte olduktan belli bir süre sonra hoşlanmamaya başlarsan kavga dövüş ayrılırsınız. Önce her açıdan emin olmalısın onunla olduğunda her şeyini kabul edip etmeyeceğinden? Emin olunca açılırsın yani önce iyi tanı sonra sevdiğini söyle. Hal hareketlerine dikkat et hatta ona sor ben nasıl biriyim diye olumsuz yönlerini sor bu hatalarını düzeltmeye çalış. Atıyorum empati kurmadan konuşuyorsundur empati kurmaya çalış ya da bencilsindir veya kabasındır vs. vs. bunlardan bazılarını düzeltmelisin. Olmadığın gibi davran demiyorum da insanın kendisini düzeltmesi gereken konular vardır sadece onları düzelt. Sürekli onu sevdiğini söylemeyi düşünüp durma en sonunda beynin seni çok zorlayacaktır zamansız teklif de bulunursun alacağın cevap seni üzer. Hiçbir şey için acele etme yavaş yavaş hareket edeceksin. Basit bir cümle ama aklından çıkarma acele eden ecele gider. Bu sözü her sıkıştığında sabırsızca davranmaya başladığında sürekli düşün tekrarla kendini frenle.
12 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil olur böyle şeyler canın sağ olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılgüzel gizli arkadaşım (bu gizli kullanıcı da her yerde karşıma çıkıyır) kız sana zaten açık zarfı vermiş. "aynı sınıfta olmasak seninle çıkardım" demesi zaten senden teklif bekliyor demektir. çıkmanın sınıfı mı vrmış. biz de mektep, idadi ve duhul-ü umumiye ve medrese okuduk. kız arkadaşlarımızın hep bir kısmı aynı sınıftandı. bazn komşu sunıflarla da maceramız oldu :))
seninle yeniden yakınlaşmaya başlamış işte. tut elinden bir yerlere götür. başbaşa kalmaya bak. en önemlisi sinemaya korku filmne götür. sonra da evine bırak. ama ilk fırsatta da mutlaka ama mutlaka öp. bu sre içinde kesinlikle sebdiğini ya da hoşlandığını söyleme zira koşulları değiştirirsin. naza çeker işi.
hadi göreyim seni, iyi haberlerini bekliyorum :))00 Yorumla
Dogru, reddedilmek hic kolay degil, ayrica insanin kendine guvenini de etkileycek bir faktor, ancak eger ona hicbirsey soylemez uzaktan bu sevgiyi yasamayi surdururseniz, belkide yine hayal kirikligi yasayacaksiniz cunku, o bir baskasini secip cikmaya baslayinca, durum sizin icin su ankinden pekde farkli olmayacak, Tek farki siz duygulariniz i acmamis, ve bu yuzden de sizi mi diger tarafimi secebilmesine bir firsat vermdiginiz icin, kendinizi kandirip belkide benei secerdi, ondan hoslandigimi bilseydi diyeceksiniz... Benim icin, her zaman icin hep, acik olmak, durustluk ve net olmak birinci ilkedir bunun disinda size soyleyebilecgim birsey yok. Hayatta, cesur ve mert kisiler hep bir yol alabilmis ve ilerleyebilmistir,:))
01 Yorumla
Soran+1 yılben cesur değilim lisede orta okulda hep alay ettiler ve 24 yaşında olmama rağmen hiç arkadaşım yok ve sevgilimde olmadı. piyanistim
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence sen onu sevmiyosun 2 nizde fırsat kolluyorsunuz boşluklardan yararlanıyosunuz gibime geldi.. Seven gururunu dusunmez
22 Yorumla
Soran+1 yılevet onu sevmediğimi farkettim. haklısınız
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
83Cevap
bak ilk önce sakin ol benim başımdan her türlü olay geçti buda geçti doğal haliyle sen ilk önce sakin ol sonra ona yakınlaşmayı dene sonra onu bir yere giderken davet et çağır güzel söz yaz gönder sonra seviyeli bir şekilde aşırı kaçmadan şakalar yapabilirsin ona hediyeler alabilirsin sonra yakınlaş kendini hissettir yaparken kalbinin sesini dinle sonra aynı sınıftasınız güzel tenefüslerde tahtaya geçip mesela gözü mavi öyle hakkında bildir manalı konuş sonra tam zamanı bulduğunda söyle yüz y6üze korkma kabul etmessede en azından biri tarafından sevildiğini bilsin
11 Yorumla
+1 yılNe yapman gerektigini bilmiorm ama ben senin yerinde olsam ilk isim gidip ona itiraf etmek olurdu.. kiz seni reddetse ne olcak sadece reddetmis olur.. o kaybeder senin gibi birisini.. bir de itiraf eden erkegi ben her zaman daha cekici ve cesur bulmisumdur az da gizem varsa adamda tammdir bir de tip ve boy uff. Ona asla hayr demezdim herhalde.. anlicagin senin karar vermen gerekn bir konu bence col uzatma direk git hissettire hissettire sole itiraf et.. olmezsin sonunda.. bu zamana kadar onsuz yasadin yine onsuz yasayabilirsin ;)
10 Yorumla
+1 yılReddedilmekten korktuğun kadar içinde kopan fırtınalara kapılıyorsun bu da senin geri adım atmana neden oluyor.. Bence kısa zaman içersinde ona olan hislerini uygun bir dille açıklamalısın ona.. Şayet reddedilirsen; en azından aklına yerleşeceksin. Bir kadın çok nefret etmediği bir erkeği ne kadar reddederse reddetsin mutlaka o kişi ile ilgili düşüncelere kapılacaktır ve zaman içersinde hal ve hareketleriyle karşı tarafın yeniden bir adım atmasını bekleyecektir.. Veya adımı bu sefer o atacaktır diyeceğim ama kadınlar genelde adım atmazlar erkeklerden beklerler bunu gurur yaparlar çünkü.. Anlayacaksın zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Adam cozmus bu işi
- +1 yıl
Tecrübeyle sabit.
Önce şunu aklında tut bence mızmız bir erkek en en en itici şeydir. Koşarak uzaklasilmasi lazım yani. Bir erkeğin kaya gibi olması lazım bence. Içinde tutmayı bileceksin. Sonra bir de kızın dertlerini kendi dertlerinmis gibi görüp ona destek olman gerekir. O sana degil. Şu an ki durumuna gelince bence kıza bir süre mesaj atma ya da ilk mesajı o atıyor mu diye bak birincisi. 2.si konuşurken istekli mi konuşuyor buna bak. 3.su sana anne gibi mi davranıyor böyleyse olmaz arkadaş olarak görüyordur artık. 4.sü ona arada sırada iltifat et nasıl karşılık veriyor ona bak. 5.si Senin yanında utangaç mi davranıyor gözlerini kaçırıyor mu arkadaş grubundan sana yakın durmak istiyor mu bunlara bak. Eğer evetse tamamdır ama yok gayet rahat sa kocaman kocaman gülüp kahkaha atıyor sa olmaz bu iş. Azıcık boyle cilve yapması göz süzmesi, çıt kırıldım davranması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kanunu taslak halinde meclise sunarsan , muhalefette doğal olarak red oyuna basar geçer , ilginle bunaltmışsın ilgilenmeyecen sen kendi ağzınla söylüyorsun sülük gibiydim durmadan birşeyler soruyorum sormak var ve sormak var be dostum seviye kalite ötelememiş seni 2 - 3 ay konuşma derim , elinden geldiğince göz göze diz dize gelmemeye çalış kaç dur sonra etiketi barkodunu yenile çık piyasaya belki işe yarar kötü tarzın kaybolduğun emin ol çık sonra da genel olarak lafları soruları topla harmanla 1 kerede sor ve çekil , sanal alemden ve ceptende meşgul etme aksi takdir de kaybedersin. denemesi bedeva.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızların gazına gelip de sevdiğini söyleme veya hemen teklif etme.
Onu kendine aşık etmeye çalış. Aşık olduğuna emin olunca istediğini yaparsın.
Kızların amacı sevdiğini söyletmektir; teklif ettirmektir. Bunu yaptığında da kabul etseler bile, aşık olmazlar kolay kolay.
Onlar kendilerine bakmayanlara aşık olurlar genellikle. Kendilerine ulaşılmaz gelenlere aşık olurlar.
Ulaşılmaz olmaya çalışma; yoksa saçmalarsın.
Güzel giyin, güzel kok, güzel konuş. Ona bakarken gülümse ve gözlerinin içine anlamlı bak. Doğal ol ve rahat davran. Sadece ona değil, herkese.
Okulunda veya işinde başarılı ol. En azından başarılı olmaya çalış. Her konuda dürüst ol ve her anlamda ona güven ver.
Bunları yapabilirsen, o da sana verir. ;)10 Yorumlaciddi bir ilişki düşünüyorsan hiç bulaşma sadece aklına geldiğinde ya da yalnız kaldığında ve zaman geçirmek için yanında bulunuyor sen kendini ifade edip açıldıktan sonra belli bir süre senle beraber bir ilişki yaşıyabilir ama buda seni yıpratır sadece flört olarak düşünüyorsan kendini kaptırmamak şartı ile direk olarak konuşabilirsin bunda çekinmeni gerektiricek bir durum yok ilk tepkisi sessizlik olsa bile sana kendini bırakır ama yukarda onla ilgili yazdıklarıma dikkat et sadece belli bir zaman için senle olur...
10 YorumlaSevgili kardeşim reddedilmek hiç de ayıp ve insanı utandıran bir şey değil! Bunu senden daha tecrübeli birisi olarak olarak garanti edebilirim. Şimdiki aklımla senin yaşında olsam bu konuda asla çekimser davranmam! Söyle... Senin aklında duracağına onun aklında dursun!
10 YorumlaSöyle gitsin zira her istediğimiz olacak diye bir kaide yok en azından sen elinden geleni yapmış olup vicdanın rahat olacak içinde 'belki söyleseydim kabul edicekti' kuşkusu seni rahatsız etmeyecek sen söyle olursa güzel olur olmazsa da yapılacak bir şey yok
10 YorumlaGeçen yaz senin teklif etmeni beklemiş sen etmeyince soğumuş. Kız daha ne desin aynı sınıfta olmasak seninle çıkardım demek seninle çıkarım ama biraz mücadele et biraz uğraş demek. Eğer sen konu açmadan direk kendisi böyle bir söz söylediyse teklifini bekliyor.
Teklif eden biriyle çıkacak teflif etsem kabul edermi etmezmi diye düşünen biriyle değil.10 YorumlaReddedilme psikolojisiyle inan hiçbir yere varamazsın. Çünkü reddedilmekten korktuğun için sen onu beklerken o gider başkasıyla konuşmaya başlarsa inan canın çok yanacak. Senin canın yanmadan söyle geç. Olacağı varsa olur. Herşey hayrıyla gerçekleşir diye bir söz vardır. Bırak belki bunun da hayrı bir yerdedir ama sen göremiyorsundur.
Bana kalırsa direkt söyle kurtul.10 Yorumla
+1 yılbu durumda ona açılmaman daha mantıklı olur çünkü bu hatun sana karşı bir duygusallık içerisinde değil sadece sıradan konuştuğu birisin hayatın üzerine hüküm kurmak istiyor ne dersem yapsın diyor ama sende bu kadar ona karşı ezik konumda durma biraz sert dur karşısında onu kaile almıyor gibi davran hatunlar zor erkeği görünce dayanamazlar (genelleme yapmıyorum çoğu öyle) biraz kendini geri çek zor olan güzeldir :)
00 YorumlaKıza sorunlarınla o kadar yüklenirsen elbette sıkılır :) Ama bu sevmediği anlamına gelmez. Senden biraz uzak kalmayı kendi sağlığı açısından da uygun görmüştür :P Ki şuanda derslerini falan soruyorsa özlemiş demek ki :) Fırsatı değerlendir sıkma onu, kendine çek ve bomba teklifi et :D Reddederse kaybeden taraf o olur. Denemeden bilemezsin, cesaretini topla ve yap şunu :)
00 YorumlaNe yapmanmı gerekiyor söyleyim. Sen bir yandan beraber olmamaktanda korkuyo olabilirsin. bir kıza bağlanmamayı öğrenmen lazım, şimdi öğrenmessen ilerde zaten öğreniceksin. Bunu öğrendiğin zaman çık karşısına olursa olur olmazsada zaten üzülmiceksin ;) Unutma bu yazımı
00 Yorumla
+1 yılKorkmazsan kazanırsın bu hayatta. Bu sefer gitme sırası sende gideceksinki değerini anlayacak ve sana bir daha geri dönecek. Zaten dönmezse o kızla olmaz yeni limanlara yelken açarsın kendını daha fazla oyalamazsın. Her zaman yapmışımdır ve çalışmıştır bu taktik.
00 YorumlaSenden 1 kere soguyan birisi 2 defa daha sogur kardes soyliyip uzme guzel canini ayrica ayni siniftan olmasaydik senlen cikardim demis yani senle takilirdim demek istemis akilli ol bu durumlarda iyi dusun benden sana bir abi kardes tavsiyesi sevse ayni sinifta olmanizi kafasina takmaz hep yaninda olurdu duygularina yenik düşme sonra en çok üzülen sen olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. reddetse nolcakki? dünyanın sonu mu? ilk kez birine açılcaksan ve reddedilceksen tamam biraz koyar ama emin ol bu ilersi için çok büyük bir adım olur. ne kadar çekinme açıl dense de çekinceksin genede. ama unutma illa bir kız seni istemiyor diye dünyanın sonu olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacele etme önce biraz giyinmene davranışlarına düzenli duş almaya temiz görünmeye sıkıntılarını ona söylememeye falan çalış... Birazda Popüler ol... Çok havalı olma. Ne biliyim ya önce kızı kendine aşık et... Onun aşık olduguna emin olduktan sonra sevgili olmaya başlarsın teklifte neymiş... Teklif etmeden sevgili olursunuz :D
00 Yorumlabence kız her şeyin farkındave sana bilmiyormuş gibi davranıyor.. kızlar hisseder çünkü.. sen söylemesende o biliyor zaten bu nedenle söyle ki en azından ümidin biter ve net bir cevap alırsın.. hayatını da ona göre yönlendirirsin :D
00 Yorumladostum ozguven cok onemlı bısey. gıt acıkca yuzune dogru kelımelerı secerek kendıne guvenerek gıt konus. red edılırsen bıle oyle bı olgunlukla tavırla karsıla kı. o bıle kızın hosuna gıtsın =) baska caren yok =)
00 Yorumla
+1 yılHer iki taraf da arada arkadaşlık dışında bir şeyler olduğunu fark etmiştir salak değilse. Şu anda beklemen hata bence, seninle birlikte olmak istemeyebilir ama bunu göze alarak açılmalısın.
00 Yorumlacesaretini topla ve soyle reddolucağın varsa zaten olursun nazik ve kibar bir yol secenek ile soyle ama soyliyeceğin mekan onemli gunumuzde bayanlar romantizmden hoşlanır ve erkeklerininde oyle olmasını ister NOT kadına şiddete hayır
00 Yorumla
+1 yılOna karşi hiSLeRini sakLamak SamimiyeTTen uzakLaşmana yoL açaR.
Tam teRSi hiSLeRini Samimice yaŞa buNu söyLiyeRek DeğiL yaŞataRak hiSSeT.
Ona kaRŞi BeSLEDiğin hiSLeRi gösteR DoSTum ;)00 Yorumlasorunlarımdan bahsediyodum derken genel anlamda mı örneğin ailevi vs yoksa onla ilgili sorunlardan mı
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır psikolojim bozuktu sürekli karamsardım depresyona girmiştim hiç arkadaşım yoktu gerçi hala yok. kimsey
Soran+1 yılkimseyle dertleşemiyordum ona patladım
bence denemekten bir zarar gelmez belki oda sana aşık olur ama eğer söylemeden başka birisi söylerse gerçekten çok kötü olursun keşke söyleseydim diye kendini yiyip bitirirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılOna sevdigini soyle ve sorunlarini anlatma artik cunki insanlar mutsuz insanlari yaninda tutmak istemezler oyuzden sikayetci olma. Ve ucunda reddedilmek de olsa ona hissettigin aski soyle birgun gec kalmis olabilirsin zira erteleme.
00 Yorumla
+1 yılSevgılı olayına gırmeyın abı berber zmn geçirin gezın dolaşın bı taslar yerıne otursun dırek sevıyorumlaaaa olmuyor emek olmalı bırbırınızın uzerınde kız senı düşünüyor kı soruyor acale etme
00 Yorumla
+1 yıl:(( sorma bilader ya ben iki aydır deli oldum bir kopek gibi konuşuyorum oradan oraya biliyorum ben onu seviyorum ve o da bana dönebilir ama ne yapıyorsam olmuyor ikna edemiyorum bir türlü
00 Yorumla
+1 yılbence kızın en iyi arkadaşıyla muhabbet kur yavaş yavaş derdini ona dök oda zaten sevdiğin kıza herşeyi anlatacaktır yani alıştıra alıştıra sevdiğini belli etmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılBak aynısı bendede var uzun süre mesajlaştık sohbet ettik takıldık ama sevgili olmak istemiyor sadece yakın arkadaş olmak isriyor senin durum bu olabilir
00 Yorumla
+1 yılRed. Edilmen içinde yaşamandan daha kötü olmasa gerek , konuşmadığın her dk onu kaybetmeye daha yakınsın başkaların fırsat tanıyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
çünkü o senden hoşlansa dahi sen konuşmayınca hoşlanmadığınıdüşünür ve unutmaya çalışır zorlar kendini
+1 yılSonu yok bu bekleyişlerin ne kaybedebilirsin ki en fazla kazanacağının yanında hiç bazen hayat kumara teşvik eder insanı ille full açıcan diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBu duygu o kadar kötü ki. Bunu yaşadım. Bence güzel bir şekilde duygularını anlat ona. Kaybetmekten korktuğunu söyle. Ve teklifini et. İçin rahatlar en azından.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. ilerde "keşke içimdekileri söyleseydim" dememek için bir şansını dene. reddedilmek kötü ama sonucta birşeylerin riskini almalısınız
10 YorumlaSöylersen senin olma ihtimali "VAR" söylemessen "%100 YOK" ve risksiz kazanç yoktur. Tek söyleyeceğim bunlar.
00 Yorumlaşimdi derslerinle ilgileniyor notlarına karışıyor bu sana ilgili oldugu anlamına da gelebilir duyarlı oldugu anlamına da. açıl ne kaybediceksin ki
03 Yorumla- +1 yıl
Bende aynisini diyorum
Soran+1 yılsizi sanırım tanıyorum :D evet evet tanıyorum
+1 yılKolay bir şey değil, doğru ama alışırsın. İnsan her şeye alışıyor, bir süre sonra normal gelir oluyor. Her şey için geçerli
00 YorumlaBöyle konuşmayınca sen kendini reddetmiş oluyorsun zaten birşey kazanmıyorsun bari git konuş kendine şans vermiş ol
00 Yorumla
+1 yılReddedilme korkunun üzerine git, yoksa hep bu korkuyla yaşayacaksın ve birileri hem seni reddedecek hemde terkedecek... Reddetse nolur ki dünyanın sonu mu sen üzerine düşen görevi yapmalısın bence.
00 Yorumla
+1 yılşimdi söyleme arayı ısıt iyice bunu davranışlarınla göster önce tepkisini ölç çok biliyorsan anlat gibi mesela
00 Yorumla
+1 yılKızı sıkmadan, onu şımartıp, güven vererek konuşmana bak :) muhabbetin sıkıcı değilse kız zaten zamanla hislerini değiştirir sen de bunu hissedip atak yaparsan gol olur benden demesi :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılReddedilmekten Korkmak=kaybetmek
Teklif etmek=reddedilsen bile ben teklif ettim en azından dersin20 Yorumla
+1 yılSoyle hislerini cekinme bence. Ilgini gizlersen kaybeden sen olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni seven bir çocuk var..hala teklif etmedi ve ben onu unutmaya çalışıyorum..neden bir ilişkiyi başlamadan bitiriyosunuz? mutlu musunuz? içinde hayatın boyunca unutamayacağın bir ukte kalacak kardeş, açıl..
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçıklıyım..kız söylerse erkeklerin bir yerleri kalkıyor..sonra bir daha indiremiyorsun..neyse, bizden geçti artık
Cevap sahibi+1 yılemin ol senin de kalkar.hele bir başına gelsin :) sonra da kızı basit görmeye başlıyosunuz.o yüzden ilk adımı erkek atmalı.kusura bakmayın ama aptal olanlar sevip de söyleyemeyendir.onu kutsallaştırandır.söylemeyeceksen neden seviyosun? neden bakıyosun? o çocuk baktı, baktı, utangaç davrandı, gülünce hep bana baktı.hoşlandım ondan.sonra ne yaptı? aylarca bekletti ve hala baktı, sevdiğini gösteren şeyler yaptı.ama yanıma gelemedi bir türlü.konu açmaya çalıştı.çok saçmaydı.ama ben ona güldüm, utangaçlığı hoşuma gitti.ben de açılsın diye konuşma başlatmaya başladım, devamını getirmedi ama arkadaşları hep beni göz hapsine aldılar mesela.çok belliydi sevdiği.ama açılmadı.beni aylarca bekletti.sonra ben naptım.bir çocuğa onun bana yaptıklarını yaptım.onu görünce kafamı kaldırıp 10 saniye baktım.şu anda sürekli göz göze geliyoruz..bir insanı etkilemek bu kadar basitmiş..bu kadar basit..çocuk benim onu sevdiğimi sanıyo.boşver öyle sansın.mutlu olsun.hayal kırıklığına uğratmıyım
- +1 yıl
zihniyete bak, genellemeye bak, iyi ki sana açılmamış ne zehir kustun sen öyle.. lafa gelince kadın erkek eşit dersiniz işinize gelmedimi o erkek o yapsın dersiniz, sen çocğua diyorsun ki hayatın boyunca unutamayacağın bir ukte kalacak bu riski göze al açıl. eywallah peki bu ideolojini sen neden kendi üzerinde uygulamıyorsun? sende seni seven çocuğa açıl belki düşündüğün gibi olmayacak? nereden biliyorsun sen adamın biyerinin kalkacağını? daha doğru düzgün 2 muhabbet bile etmemişken? ağzınla söylüyorsun çocuk utangaç diye? sen şansını dene? egona yenilmemek için ben onun ayağına gitmem o benim ayağıma gelsin diyorsun ve bunun adını "aşk" sevgi koyuyorsun. bir kere kafanda bir dünya kurmuşsun kendi doğru yanlışlarına göre hüküm sürüyorsun.
en fazla ne olabilirki dostum neyden çekiniyorsun.. 2 gün sonra başka bir erkekle sevgili olsa onu öpse sanada bunları anlatsa daha mı iyi olacak?
00 Yorumlakız seni bir kere bırakıosa bir kere daha bırakabilir.biraz daha kendini sevdir.sonra söle.
10 Yorumla
+1 yılfazla yüz verme, kendini bir bok sanmasın, gidecekse kendi bilir, sen delikanlıca söyle sevdiğini severse muhakkak karşılığını verir. vermiyorsa heyecanlanmıyorsa falan fistan , posta koyar gider en sonunda ,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. İçinden geldiği gibi açıl ona... en fazla "hayır" der. Şuan zaten sevgilin değil, "hayır" dese de olmaz.
Yani kaybedecek bişeyin yok...00 Yorumlareddedilmekte en az kabul edilmak kadar bir duygu çeşididir.gerçekten seviyorum diyosan herşeyi göze alarak hareket etmelisin yani söyylemelisin
00 Yorumlaüstüne gitme avını bekleyen bir kaplan gıbı bekle snr saldır=)
vvvooov ne yorum oldu be
şu şekil yapardım kendini özel hissettirir00 Yorumla
+1 yılçekinme, kaybedersin. başkalarına fırsat veriyosun sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Bende öyle diyordum ama sonra baktım kıvrandırıyor adamı bu dert...söyledim hiç bir haltda olmadı! :)))
00 YorumlaSabret ve tam zamanında bunu söyle ona, tatlı bir dille açıkla ona.
"Seven Sevdiğine, Sevdiğini Söylesin.." Hz.Muhammed (s.a.v)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. git söyle. en azından reddedilirsen reddedildim dersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. onun seninle iyi vakit geçirmesini sağla. birlikte eğlenin.sinemaya gidin.. Ondan sonra söylersin...
00 Yorumla
+1 yıltipine guvenin yok senin once ona guven sonra kiza guvrn.p.p
00 Yorumlabence utansanda söyle 3 günlük dünya sonuçta nolucak :D
00 YorumlaDirek söyle bir kız kolay kolay hoşlanmadığı bir adamla ilgilenmez. Çok iyi arkadaş vs değilseniz...
00 Yorumlasevmiyorsan boş ver gitsin seveceğin birini bul sevdiğin ile daha mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılSoyleeee bənde bu durumdayim gəlip bir acilamadi gitti be kardeş ilk adimi erkek atmali
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Onu seviyorum ama ona bunu söylemekten, reddedilmekten çekiniyorum. Ne yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler