Kadınlar, yüz yıllar belki de bin yıllardır masallardan kaynaklanan mitlerle büyüdü. Kurtarıcı beyaz atlı prens gelecek, bekleyen ‘Uyuyan Güzel’i öpecek... Rapunzel, kulede saçını uzatıp bekleyecek, prens gelip kurtaracak... Ya da Sindrella bekleyecek, prens, baloda düşürdüğü ayakkabıyı ayağına geçirecek ve onunla evlenecek... Tema hep aynı... Sen bekle... Prens gelip seni kurtaracak!
Peki sizce kadınların hayali 'beyaz atlı prensler' gerçekten var mı? Kadın, kurtarıcısını bekler durur, beyaz atıyla gelecek prensini…
Sizce kadınların hayali 'beyaz atlı prensler' gerçekten var mı?
Beyaz atlı prens her zaman olucak. Kızların isteklerine uygun birisi kesinlikle vardır. Ama nerde. Dün otururken arkadaşın tanıdığı bir çocuk geldi. Anlatıp duruyor, sevgilisini. Dedim ki ayrıl, zaten mutsuzsun ve o kız senin görüşünde birisi değil, abi olurmu diyerek anlatıp duruyor. Bak o kız sen olmadanda sensiz mutlu olaya çalışıyor. Az paran var devlet memurusun paranı harcamayı bilmiyorsun dedim. Herkesde bana destek çıkıyor. Kızı aradım. Konuştum. Bir kaç arkadaş kahkaha atarken çocuk üzüldü. ama ayrıldı. Kendisini tekrardan tebrik ediyorum.
Varlar tabi olmazlar mi hepsi birlikte oturmuş çay içiyorlar ve kadınları izliyorlar bakıyorlar ki kimi 1.50 boyla 1.90 ister, kimi aynaya bakmaz model yüz bir eşim ister, kimi bir halt bilmez ama bildiğini zanneder, kimi paralı bir eş ister, kimi psikopat olsun acı çekeyim der.. hal böyleyken o prensler gelir gelir bekleyin :)))) bakarlar biz neyin pesindeyiz nasıl bir masal bu geldiğimiz noktaya lanet olsun der o beyaz atlara biner ayder yaylasına cirit oynamaya giderler :)))
Beyaz atlı prens hayalini kurmak bana makul gelmiyor. Evet iyi, karakterli, kendini yetiştirmiş erkekler elbette vardır. Ama bir kadının bu beklentiye girebilmesi için o prense layık olup olmadığını kendini yetiştirebilmiş mi karakteri oturmuş mu onu da sorgulaması lazım. Demem o ki kılını kıpırdatmadan evet beyaz atlı prens var ve bana gelecek demek hem bencillik hem de boş bir hülyadan öte değildir.
Kadınlar yüzyıllardır hep aynı. Hep bekliyim o ayağıma gelsin, ilk adımı atsın. Ne fonksiyonu var bu kadınların beklemekten başka? Ne sanıyorsunuz hemşerim siz kendinizi ganimet falan mı? İyi bende bütün gün bekliyim rızkım ayağıma gelsin, yok öyle yağma.
Kadınların hayali o Ama hayallerini istemiyorlar Emo saçlı KEKO oturuşlu. kardeşim karakterli Gevşek erkeklere düşüyorlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu devirde hiçbir kadın hiçbir erkeği hak etmiyor. O kadar çok erkek düşmanı kadınlar var ki. Kadınlar bu şartlar altında sadece yalnız kalırlar. Nafakaymış, kadın beyanı esastır mış, şuymuş buymuş, erkekler sıkıldı bıktı artık. Her gün erkekler onlarca taciz, tecavüz iftirası atılıyor. Masum erkekler hapse giriyor, iftiracı kızlar serbest bırakılıyor. Bu şartlar altında hiçbir erkek evlenmek istemez, sevgili olmak da istemez. Erkekler için en iyi seçenek mgtow dur. Maskülist olmaktır.
İnsan olarak doğamızda ben var, ego var. Aslında seviyor diye kıskandığını düşündüğümüz kadın/erkek de EGO’sunu tatmin ediyor. Onun alanından uzaklaşan karşı cinse sinirleniyor. Yani velhasıl beyaz atlı prens yok, senin EGO’n var, onun EGOsu var.
Boya posa kasa süse çok takık olmasalar kendini iletişimsel romantizmsel kadın ruhunu anlama açısından empatisel olarak geliştirmeye çalışıp çabalayan o kadar çok adam var ki... tabi onlar genelde kadınların umrunda bile olmuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bekliyorum merakla bana yardımıma beyaz atıma ve keskin kılıcıma ihtiyaç duyacak güzeller güzeli prensesimi onu kurtarıp bana şefkat göstermesini bekliyorum çünki benimde onun prenses şefkatine ihtiyacım var.
En İyi Cevaplar