Zayıflamazsan beni unut dedi öyle ya da böyle zayıflıcaksın ben sana zayıflıcaksın gözüyle bakıyorum eğer zayıflamazsan seninle evlenmem dedi. 2 senelik ilişkim ciddi düşündüğüm adamdı benim rahatsızlığım var çok yavaş veriyorum aslına bakarsanız daha önce 125 kg idim yavaş yavaş ta olsam 15 kg verdim şu an 110 kg yim 160 boyum var sağlığım için zayıflamamı istiyordu bende istiyorum tabiki ve çabalıyorum ama bana bunu demesi beni herleyden soğuttu. Diyorum dışarda taş gibi hatunlara bakıp iç geçiriyor o yüzden mi bana bunu dedi. Ben senin sağlığın için diyorum beni yanlış anlama diyor ama bu lafın doğru anlancak bir tarafı var mı ki çok kırıldım. Şeytan diyor ol mide ameliyatı gir şekle sonra ver hepsine yolu ama çok kırıldım böyle birşey söylenir mi?
Cevabın nedir?
Bebeğim sen böyle biriyle evlenmeyi bırak arkadaş bile kalma. Bu adamlara ömrünüzü değil günahınızı dahi vermeyin ayol. Bu tipler yarın öbür gün aldatıp “napiyim sen kilolusun o zayıftı dikkatimi çekti” dahi der. Bunlardan hemen kaçın. Harcamışsın zaten yeterince zamanını daha fazla tüketme o güzel günlerini. Sana yazık ayol. Bunu başından defet sonra da istersen zayıfla. İstersen zayıflama. Sadece sağlığın için (bunu cidden öylesine demiyorum ve samimi şekilde söylüyorum) bence zayıfla. Ama ben böyle iyiyim sağlıklıyım dersen verme kiloyu ayol. Senin her bir gram yağına kurban olsun o sümüklüler. bir de sakın bunu bıraktıktan sonra üzülme. Değer mi ayol böyle pisliklere... 50 kiloda da güzelsin 100 kilodada.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel kalpli insan 💕💕
En İyi Cevaplar
+1 yıl"benim rahatsızlığım var çok yavaş veriyorum"
Nedir bu rahatsızlık?
Yanlış dile getirmiş, dış görünüşü önemseyen birisi olsa 125 kilo bir insanın zayıflamasını bekleyene kadar gider başkasını bulurdu. Seni motive etmeye çalışıyor, ama kaş yaparken göz çıkartmış. Çok kafaya takma o kısmını.
Fakat ortada bariz bir şey var. Sen ne olursa olsun kilo vermelisin!
Olman gerekenin neredeyse iki katısın. Doktor takibiyle de olsa, bir şekilde kilo vermek zorundasın. Hayatın boyunca yirmili yaşlarda olmayacaksın. Ama ellilerini görebilmen için vermen gerekiyor.04 Yorumla
Soran+1 yılŞeker hastalığım var kullandığım insülinler yüzğnden kilo alıyorum polikistik overim de var ve buda yavaş kilo vermeme neden oluyor tiroitlerimde de sorun var olay bu yavaşta olsa kilo veriyorum ama ortada hiçbirşey yokken bir anda bunu demesi beni herleyden soğuttu
Soran+1 yılAmeliyat olucam diye tutturdum ailem asla izşn vermiyor elimden geldiğince kendim vermeye çalışıyorum ama insanlsr gerçektrn çok kırıcı
- +1 yıl
Haklısın. İnsanlar kırıcı. Bu yüzden güçlü olmak gerekiyor; bu yüzden - başkası için değil, kendin için yaşaman gerekiyor.
Fazla kiloların temel sebepleri, hormonsal olabilir, beslenme bozukluğu olabilir, aktivite eksikliği olabilir ya da depresyon olabilir.
Genellikle fazla kilolu insanların depresif sorunları da vardır - bu yüzden sana önerim, ameliyata, sevgiline ya da bir başkasına umut bağlamadan; kendine inanarak, her şeyden öte kendin için kilo vermeye çalışman olacaktır.
Endokrinoloji, Diyetisyen ve Psikolog eşliğinde bu süreci sürdürebilirsin. Bir spor salonuna mutlaka yazılmalısın. Spor kilo vermenin %15'idir. Oran küçük olabilir, fakat sağlıklı kilo vermenin en önemli anahtarı, her aşaması ile yaşam tarzını değiştirmektir.
Spor yapmaya başladığında ne yediğine dikkat edersin, strese bağlı ya da depresyona bağlı problemlerini aşmanı sağlar ve özgüven kazanırsın. Her gün tartıya çıkıp kilo vermiş olmayı ummaktansa, kilo vermek için efor sarf etmen kendine olan saygını arttırır.
Özellikle şeker hastalığın sebebi ile beslenme düzenin, yaşam tarzın hakkında benim yorum yapmam doğru olmaz; lakin motive olabilmen için ve atman gereken adımları atabilmen için yardımcı olabilirim.
Başa döneyim,
insanlar kötü oldukları için - o insanlara muhtaç olmamak adına kilo vermelisin.
Ha yavaş, ha hızlı... fark etmez. 20 yaşındaysan, belki de 15 yıldır bu kilolarla yaşıyorsun... 3 günde, 3 ayda ya da (belki de) 3 yılda zayıf olmayı bekleme. Fakat 30lu yaşlarında şeker hastalığının etkilerini daha az yaşayan, kendine daha çok saygısı olan ve kimseye hiç bir konuda muhtaç olmayan fit bir insan olacaksın.
Her şey adım adım. - +1 yıl
Küçük bir detay daha: Şok diyetler, bilmemne kürleri vs. bunlar yalan :)
Özellikle şeker hastalığı olan bir insansın. Sakın sağlığından seni edebilecek yöntemleri deneme :)
+1 yılMerhabalar,
Aşırı yanlış bir düşünceye sahip erkek arkadaşınız var. Bu çok saçma ve salakça bir istek. Korku ile olmaz bu işler.
Şu konuda düşünce yapısında olsaydı hak verirdim. Eğer kilolarınız sizin sağlığınız için sorun teşkil ediyorsa, ilerleyen zamanda kiloya bağlı rahatsızlık yaşama riskiniz varsa, geleceğiniz için problem oluşturabilecek sorunlara neden olabilecek bir şey ise "sizin sağlığınız için" bu tür şeyler söylemesi çok güzel bir düşünce olurdu.
Kırılmakta haklısınız, hak veriyorum... Umarım erkek arkadaşınız da bu sözün pişmanlığını yaşayarak sizden özür diler ve daha medeni ve saygılı bir şekilde düşüncelerini aktarabilir...
Teşekkürler..10 Yorumla
+1 yılbence sagligin icin falan degil gayet fit bir hatunu olsun diye zayiflamani istiyo. yani kendi icin. ayrilirim falan demesi de bunu kanitlar nitelikte. o bencilce boyle dusunuyosa sende bencilce dusun , o istedi diye degil kendin icin zayifla ve yine kendin icin o cocugu terk et derim.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an sıkı bir diyetteyim zaten ve yaklaşık on kg civarında kilo verdim ama bir anda vermrk. Givi bir düşüncem var yani mide ameliyatı ailem onaylamasada istiyorum incecik oluncasda kim kimi sepetliyor görürüz
- +1 yıl
intikam icin zayiflama , daha saglikli bir hayat icin yap bunu. ayrica bildigim kadariyla mide ameliyati da zor bir ameliyat. dogal yollardan da zayiflayabilirsin. kendine inan :)
Soran+1 yılBen inanıyorum inanmasına da insanlar hiç duygularım yokmuş sanki isteyerek almışım keyfiyen olmul givi davranması ve bu kadar kırıcı olması zoruma gidiyor motivr etmeleri gerekirken daha Çok yükleniyorlar ailemden destek göremiyorum zaten ama oda böyle yapınca insan ister istemez üzülüyor ama olsun bunların hiçbirisi yinede beni durduramayacak
- +1 yıl
iste bu :))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
31Cevap
Durumun karmaşık. Büyük ihtimalle rahatsızlığından dolayı aldığın ilaçlar kilo vermeni yavaşlatıyor. Benim ve yalnızca turkiyede değil global dünyada bir çok erkeğin ilişkiden aradığı şeyler, duygusallık ve cinsel iletişim. Bir kere evlenmek ciddi bir hayatınız varsa, bu iki konuda da karşı tarafa karşı kafanızda soru işaretleri kalmamalı. Bu yüzden adama kızamıyorum eğer seninle bu konulardan birinde soru işareti varsa kafasında vücudundan mesela bu ilişki zaten yürümez. Yani kendini karşı tarafa beğendirmek yerine seni her halinle beğenen birini bulmak ilk önceliğin olmalı. Ama birbirinizi çok seviyorsanız güzel bir diyet programı ve spor antrenmaniyla yavasda olsa ideal kilona yaklaşabilirsin. Burda kendine sorman gereken sorular;
1. O sana kilo vermeni söylerken kendi vücuduna dikkat ediyor mu?
2. Kilo vermen zaten kendi sağlığın icin gerekiyor, sen bu zamana kadar kilo vermek için bir spor salonuna yazıldın mi düzgün diyet yaptın mı ter döktün mü?
2. sorumun cevabı büyük ihtimalle hayır. Dediğim gibi sağlığının kendine gelmesi için sevgilinin birşeyler demesinden dolayı değil kendi sağlığın icin kilo vermen şart. Ayrıca yaş arttıkça kilo vermen her geçen gün daha da zorlaşacak o yüzden erken yaşlarda bu ise bir son vermelisin.00 YorumlaBence sevgi mevgi yok ortada o asalak çocuk belki senden iyisini bulamicakti 2sene yaninda olmuş demek ki seviyor demişler ya yorumlarda ben farklı düşünüyorum belki de aman kilolu da olsa hayatımda kalsın filan dedi içten içe ne bilim bu erkek milletini anlamak mümkün değil hiçbiri hak etmiyor söyleyiş tarzi üslubu baştan ofsayt zaten dervişin fikri neyse zikri de odur bacım sağlıklı ve fit olmak tbi ki güzel ama bence bu adam kalbiyle değil gözüyle seviyor ben mesela zayifim fizigim e filan herkes bayılır o zaman ben kilo alınca beni sevmiycek adamın cehennemin dibine kadar yolu var bilmem anlatabildim mi
30 Yorumla
+1 yılYaaa takma sen güzelim eğer bunu diyorsa yol ver gitsin sen kimse için kendini değiştirecek değilsin kimse için değmez istiyorsan kendin icin zayıfla onun için değil ve seven insan kilolu zayıf çirkin güzel ne olursa olsun sever seni sevseydi kilonu takmazdı hem ona ne? sen bilirsin ama bence yolu ver ona seni buna zorlayamaz cidden takma değmez üzülmeye bende aynı hataya düştüm 71 kiloydum onun için beni sevsin diye 1-2 yılda 20 kilo verdim ama sevmedi bisi değişmedi 4 yıl oldu hala sevmiyo :(
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu kadar insanın yorumlarına bak aralarında ne kadsr da kötü kalpliler var başımda ne var ne sorunum var bilmeden boş boş yazıyorlar insanlar ne ksdsr da kötüleşmiş bu güzel yorumun için de çok teşekkür ederim senin gibi insanlar sayesinde motive oluyorum 💕
- +1 yıl
Rica ederim bebeğim sen böyle çok güzelsin ❤
+1 yılSağlık için kilo vermelisin evet doğru, ama sence seni bu kadar kırarak konuşan birisi seni seviyor mudur gerçekten? kilo ver yoksa seninle evlenmem demek başka, aşkım lütfen sağlıgın için kilo ver ileride evlenirsek hem biz sorun yaşarız hem de hamile kalırsan çocuklarımız sorun yaşar demek başkadır. Ve şunu unutma mide ameliyatı sihirli değnek değil. Ameliyat olunca da ciddi bir diyete girmen gerek. Yine diyet yapmazsan hiç fayda göremezsin. Her türlü o boğazı tutacaksın yani. Ve ben asla beni bu şekilde aşalıyan biriyle birlikte olmazdım ne kdar sevsem bile. Tabi senin hayatın
10 YorumlaSağlığın için demiş olabilir ama şöyle bir sıkıntı var zayıf kadınlar bile evlendikten sonra kilo alıyor sen zaten kilolusun evlenince daha çok kilo alacaksın bunun farkında olmanız lazım. kendini ayarlamalisin ve dur diyebilmelisin. Kilo vermen Cok iyi olur
10 YorumlaSpora başla buraya yazmayla bişey olmaz 1 sene içerisinde taş gibi olmazsan adımı değiştiririm git yazıl bir spor salonuna zaman kaybetme diyetle olacak iş değil bu hem diyet hem spor
12 Yorumla
Soran+1 yılYürüyüş yapıyorum sabah erken kalkıyorum kardeşim var onunla ilgilenşyorum zaten hareket halimdeyim genelde ama akşamları da spora yazılmayı düşünğyorum daha rtkili olur
+1 yılKilo vermeni istiyor olabilir ama böyle bir ithamda bulunması... ya daha gayret etmen için ciddi bir şekilde söylenmemiş bir şey, yani seni gaza getirecek bir şeydir ya da ciddi bir şekilde söyledi. Sence hangisi? Ona göre kararını vermelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddiydi malesef
bak güzel kız nasa birşey diyim gün geldi kilo verdin vakit geçti allah korusun başına birşey geldi vicudun bozuldu ya da deforme oldu ne olacak o sidik beyinli yine seni istemeyecek insanın cismi hemen bozulur baki olan beyin huy insanlık o herifi bırakıp insan gibi bir herifle seni aklın için beyin için gönülün için sevicek birini bul orda biyerde öyle bir adam var unutma
10 Yorumla
+1 yılHissedeceklerin adına uzgunum ama sen ayrılmazsan o ayrılacak senden eninde sonunda. O yuzden bana sorarsan seni yokluğuyla tehdit eden, sadece senin kaybetme korkun olduğunu belli eden bir herifi hayatında tutma. Hem kilo vermek ıcın diyetisyene basla ve duzenlı spor yap. İnan karsılıgını alıyorsun. Duzenlı yaparsan 6 ay gibi bir surede cok yol alırsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sağlığım için düşünüyor demişin ama illaki anlarsın yani neden öyle dediğini. Onunla konuşmalısın. "Eğer beni böyle sevemiyceksen seni anlarım, benide oyalama, dalga geçme benle" gibisinden bir konuşma yapabilirsin.
Sonuçta seven insan böyle bir şartı olsa dahi direkt kırıcı bir şekilde söylemez. Söylememeli. Kısaca; konuşarak halledin. Sende bozma moralini10 Yorumla
+1 yılSağlık için zayıflamak iyidir fakat bu çocuğu sektör et sen daha iyilerine layıksın!
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adam hem haklı hem haksız ya ne diyeceğimi bilemedim. Seni böylr görmüş beğenmiş şimdi böyle birşey istemesi haksız. Ama evlilik olacaksa sabah heryerinden yağ fışkıran biriyle de uyanmak istemezdim şahsen. Birliktelik açısından düşün. Ki sağlıksızsın obezsin. Kendin için kilo vermelisin istersen başarırsın. Ben başardım. Ben yaptıysam herkes yapar :)
10 YorumlaUslubu ciddi yanlis ama icten ice de hakli.
Realist bakmak gerekirse hic kimse sagliksiz ve kotu goruntudeki biriyle birlikte olmak istemez.
Once kendiniz icin bu yola girin, devamina surecte karar verirsiniz.🤷♀️
Unutmayin, tek bedende tek omrumuz var. Baskalarindan beklemeden once biz kendimize guzel davranmaliyiz.00 YorumlaSağlığın için istemiş olsa bile sözleri biraz ağır kaçmış. Anlayışsızca olmuş biraz, çünkü kilo istenince hemen verilebilen bir şey değil.
Erkekler bazen baskı yapınca sonuç alabilecekleri yanılgısına düşerler, tarz olarak sertçe söylenince daha etkili sonuç alınır sanabilirler (kendileri öyle çünkü). Niyeti muhtemelen kötü değildi, seni motive etmek isterken ipin ucu kaçmış biraz.
Kilo sadece senin istediğin hızda ve senin öz motivasyonunla verilebilir. Kendini strese sokmamalısın.00 Yorumla
+1 yılŞu anlık zayıfladın diyelim evlendiniz çocukların oldu rahatsızlandın ve zayıflayamadın o zaman da diyecek bunu
Çünkü karaktere değil görüntüye bakıyor
Görüntüye bakan insan gün gelir aldatır da12 Yorumla
Soran+1 yılHep takılıyor aklıma bunlar biliyor diyette olduğumu zorlansam da çabaladığımı ailem izin verse bir ameliyata bakar tığ gibi olmam ama insanın zoruna gidiyor işte kendide karşı sözde ameliyata
- +1 yıl
Tanıdığım bir kız karnını küçültmek için artık nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ameliyata girdi, ameliyatta kan pıhtı atmış ve ameliyattan çıkamadı zayıflamasını da eşi istemişti olmayınca son çare ameliyat demişti ama sonuç hüsran. Mantıklı olmakta fayda var
+1 yılKirilmakta haklısınız sevgiliniz de haklı sadece kendini yanlış ifade etmiş. Sağlığınız için kilo vermeye çalışın ilerde çocuk sahibi olmak istediğiniz zaman da problem yaşayacaksınız. Umarım kilo verirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki sizi hayal ettiği halde yanına alıp evlilik kurumunun içine girse Allah korusun bir hastalık kaza vs gibi durumda otomatikman yalnizsinizdir demektir. Bence ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var
20 Yorumla Söyleme şekli yanlış.. Ama zaten dışardakilerde gözü olsa baştan sana gelmezdi. Belki böyle hırs yapacağını düşündü fakat yanlış bir yol seçmiş.. Şu da var dış görünüş takıntısı olan biriyle evlilik bence olmaz sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu adam birde benim kapanmamı istiyor
Kuzum sakn oyle bisey yapma zayiflaran bos ver seni isteyen boyle kabul etsin bana da oyle dedi bir ara eski sevgilim kırılmışdm ama belli ettmedm sonra ona yazasm geldi nede araysm ondan karsi umudumi kesmistim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOna şu cevabı ver : zayıf olsam senle işim ne?
İntihar falan eder herhalde ne biliyim50 Yorumla İnanıp umut etmen yeter erkek arkadaşın için değil kendin için birşeyler yapmanın mutluluğunu yaşarsın azim ve gurur seni başarıya götürecektir ve seni olduğu gibi seven biri muhakkak çıkacaktır başkaları için değil kendin için yasamalisin
00 Yorumla
+1 yılBelki gerçekten sağlığın için istiyordur belki de kendisi için. Bunu biz değil sen bilebilirsin. Ama ince olunca ayrılacağım diyorsun o zaman gerçekten sevmiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla kırıldım diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de doğru söylüyor olaya böyle bakmalısın, ablam da aynısı yaptı enişteme sigarayı bırakmazsa evlenmem dedi eniştem sigarayı bıraktı ve artık içmiyor. Iyiki bırakmışım çok mutluyum demişti eniştem
00 Yorumla
+1 yılla benim sevdiğim olacak onunla beraber spora giderim. onu asla aşağılamam ve zorlamam. aksine destek olurum. ne insanlar var ya. harbiden yazık!
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle düşünceli ve iyi olamıyor malesef görüyoruz işten :(
- +1 yıl
ben kendi açımdan yorumladım. empati duygum aşırı gelişmiştir benim. ben de kiloluydum bundan 4 ay önce her önüne gelen kız gülüp, dalga geçiyordu. sevgi böyle şeyleri bir panzer gibi ezer geçer!
+1 yılAslında yüzüne karşı dememesi gerekir.
Baştan böyle başladı seninle, hiç başlamasaydı madem beğenmiyor.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Zayıflamassan kalp damar hastalıkları başlar bu yaştan. Yaşlılıktada bel omurilik tabanlı hastalıklar. Bacakların dizlerin sonrada. Zayıflamaya bak sen ama o çocuk ne olur sen karar ver 😅😅
00 Yorumla
+1 yılSağlık için önemli. Kendin için en iyisine ulaş o iki senedir var belki kilon belki başka sebepten çeker gider ama aen o vücutla bir ömür yaşarsın. Sadece kiloların değil özgüvenin gider, acı ama doğru insanlarda kilondan dolayı seni ya sallamaz ya da kırar. Bence başara bilirsin önünde koca bir ömür var, düzenli bir spor ve beslenmeyle 2 yıla düzelirsin.
00 YorumlaBu bey fırsat eline geçse daha zayıf biriyle beraber olucak sanki böyle şey olur mu evlenmeyi düşündüğün insan seni o halinle sevmeli kilonla mi evleniyor alla alla
00 YorumlaTekmeyi o sana basmadan sen ona baş derim ben 15 kilo veren sahada kilo verebilir diye düşünüyorum zayıflar başkasını bulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSöylenirde düzgün biçimde söylenir. Çocuk haklı ama nasıl yaklaşacağını bilmiyor bu tarz konulara demekki, ya da sen ilkten tatlı dilli imalarını anlamadın sonra böyle çıkıştı
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl şart koşmak insanı olduğu gibi kabullenirsin seni haketmiyor
20 Yorumla
+1 yılİki senedir neden onlarla değil de seninle birlikte bunu düşündün mü? Bence gerçekten senin sağlığını düşünüyor.
00 YorumlaKilonu ver sevgilinden ayril. Ilerde cocuk olunda ya da bir hastalikta kilo aldinda bosicak mi seni
00 Yorumla
+1 yılAna başlığa bakarak konuşuyorum seni. Bir. Şeylere zorlıyorsa o seni unutsun
Gerek yok öylesine10 Yorumla
+1 yılBirincisi o arkadaştan ayrıl ikincisi ondan sonra zayıfla bence
10 Yorumla
+1 yılValla bana biri digcek onu var ya kilomla gömerim olduğu yere 😊😊
20 Yorumla
+1 yılYa ya sağlığın için diyordur kesin ben ikna oldum (!)
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan çek hergeleye. . Seni her halinle sevecek birini bul. 👾
10 YorumlaBir insan sadece iç güzelliği için kimseyi sevmez dış görünüşte önemli yanına yakışmak gerekiyor bence dikkate almalısın ve zayıflamalısın.
sen de hayatında ki insanın bir şeyini beğenmeyip dile getirebilirsin bu çok normal.00 Yorumlao şeytanı nedense desteklemek istiyorum şu an 😅😂 ama heöen mide amelyatı değil de önce alternatif tıbba mı yönelsen, danla niliö ne yaptırdı bilmiyorum gerçi ama kız tığ gibi oldu
hemen şimdi başla bence daha iyi birini bul sonra01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o kız ne yaptı öyle oldu ya
110 kiloyla nasıl gelinlik giycen kız? Zayıfla tabi ki ama kendin için onun için değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşım genç hastalığım sebebiyle çok kilo alıyorum ve yavaş veriyorum ailem mide ameliyatına karşı bu yüzden kendim çabalıyorum ve 10 kg civarında verdim ama ne olursa olsun bunu bile bile bana geldi ve böyle demesi ne kadar doğru?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey söylenmez nezaketen bile olsa ancak, çok kilon var gerçekten..
00 Yorumla
+1 yılİnsanlıktan çıkmışsın. Daha ne alınıp darılıyorsun. Ye canım çok ihtiyacın var mı diyecek. Yemek yemek senin için zevk haline gelmiş. Ona kızana kadar kendine kız. Duygu sömürüsü yapma
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlıktan çıkmış birisi varsa bu yorumu yapacak kadar beyin fakiri olan sensin. Yaşın olmuş 35 ama bir gram beynin yok bu zekayla bu yaşa nasıl geldin tartışılır oksijen israfı seni
- +1 yıl
Sende bu kilolara nasıl geldin tartışılır. Fil 🐘 olmaya adaysın galiba 🤣🤣🤣
Soran+1 yılHe fil olucam senin gibi hiç boş beleş olmaktan iyidir 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa kiloları unutacaksın
Ya da kiloları verip yine kiloları unutacaksın...)
Karar senin00 YorumlaBence sen onu unut sonra zayıflarsın yavaş yavaş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıle yazık adama haklıymış. 2 sednee 15 kilo çok az. Ben o kiloyu 3 ayda vermiştim
08 Yorumla
Soran+1 yılYazık mı? Aymı durumda olduğumuzu düşünmüyorum hızlı verebilsem çoktan tığ gibi olmuştum herkes bir feğil bunu unutma
Cevap sahibi+1 yılAz yiyincede mi veremiyorsun? Çoğu kişi diyetteyim diyip tıkınıyor
Soran+1 yılBen diyet ve spor yapıyorum şeker hastalapım var kullandığım iğneler kilo almama neden oluyor tiroitlerimde de sorun var polikistik over var ve bu kilo vermemi zorlaştırıyor bunlara rağmen kilo veriyorum az da olsa ortada hiçbirşey yokkan bana bunu demesi zoruma gitti o kadar şu an Herbalife kullanıyorum yemek bile yemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAfedersin önyargılı düşünmüştüm. Geçmiş olsun :(
Soran+1 yılHerkes böyle düşünüyor zaten lu yorumlara bakıyorum da hele bazıları ne kadar da kalpsiz düşüncesiz kimin ne derdi var ne sorunu var bilmeden nasıl da yargılıyorlar ne kadar da kırıcılar
Cevap sahibi+1 yılAma sana baktıklarında hastalıkların olduğunu bilmiyorlar..
Soran+1 yılBu sadece kilo değil zayıflık hastalığı da olabilir insanlarla o kadar uğraşıyorlar ki kendilerine küstürüyorlar aynaya bakmadan ön yargı kadar kötü birşey yok
Cevap sahibi+1 yılaynen sürekli kusur arıyorlar insanlarda sank kendileri çok mükemmel
+1 yılHer erkek zayif kizla sevismek ister seninkide zayifla diyor yoksa evlenince sevisemiycek seninle
14 Yorumla
Soran+1 yılYo neden her erkek zayıf kızla sevişmek istesşn genelleme yapma
- +1 yıl
Peki sen hic sevistinmu sevgilinle
Soran+1 yılTabiki bir sorun da yoktu hatta bana karşı fazla istekli
- +1 yıl
İStek atsana bisey sorcam bu konuda
+1 yılerkek arkadaşında aptallık var mı
10 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan sonrada zayıfla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok iyi demiş sevgilinin ağzına sağlık
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle mi düşünüyorsun ne kadar garip
Soran+1 yılPeki
Eger oyle olsa ayrilirdi senden seni seviyor
10 Yorumla
+1 yılVerme kilo bakalım gidiyor mu
20 Yorumla
+1 yılO seni unhtsun bence hala onlaysan sorun sende
10 Yorumla
+1 yılG ötünden. Düşünce. Üretme o adam seni. Sevmese. Sağlıgın. İçin zayıflamanı istemese. Baskalarına iç geçirse zaten gider başkalarıyla olur
03 Yorumla- +1 yıl
benim seni eleştirmeye hakkım yok yanlış anlama ama ne öyle. Deniz topu gibi. Pofuduk yuvarlak bişe olmussun. Saglıgın. İçi İlerde sevdiğin adamdan. Cocuk sahibi olmak için o sevdiğin adamla mutlu bir ömür geçirmek için zayıflayıp saglıklı olmalısın bu kilo ile cocuk da olmaz mutlu bir evlilikte bareber aktivide de
Soran+1 yılDeniz topu da olduk iyi mi 😂
- +1 yıl
Zayıf oluncada deynek.(sopa) Diyolar olur öyle sey. Takma
+1 yılZayıflaman Senin İçin. de. İyi. olur.
00 YorumlaSevmeyen bir erkek örneği
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yıl110 kg 1.60 boyla naptin sen ya
00 Yorumla
+1 yıldirek ayrıl..
30 YorumlaDestek olacağın yerde böyle demesi yanlış
00 YorumlaO adamla olmaz zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısın
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı