Bir günah işledim Allah rızası için bir yol gösterin bana.

Biliyorum hepiniz beni yargılayacaksınız. Hatamın farkındayım. Benim iyi kalpli bir sevgilim var. İkimiz de birbirimize sevgiyle, şefkatle yaklaştık hep bu zamana kadar. Geleceğe dair planlarımız ve birtakım hayallerimiz var. Birbirimiz ve geleeğimiz için çaba harcıyoruz. Benim ilk ve son olarak kalmasını istediğim canımın parçası... Lakin ben bir hata yaptım. Allah beni affeder inşallah. İnanın bunları düşündüğüm an boğazımda düğümleniyor. Ben kimseye kötü gözle bakmadım bu zamana kadar. Sevgilim varken başkalarına bakmak niye dedim. Hep böyle düşündüm. Bana mesaj atan ve konuşmak istemediğimi defalarca söylediğim bir şahıs vardı. Kendisiyle hiç yüzyüze görüşmedik. Hep aklımı çelmeye çalışıyordu. Ve ben buna uydum. Bir gün onunla yaklaşık iki saat mesajlaştım ve özel içerikli konular geçti. O günden sonra telefonumda ne kadar arkadaşım varsa hepsini sildim. Telefonumu özel numaralara kapattım. Sosyal hesaplarımı kapattım. Tövbe ettim. Bugüne kadar hep rabbime sığındım. Bir daha hiç öyle bir hataya düşmedim, Allah da bir daha saptırmaz inşallah. Her şey geçti de şu vicdanım peşimi bırakmıyor. Sevdiğime söylemeyi düşündüm tabi ki ama biliyorum ayrılır, bir daha asla yüzüme bile bakmaz. Ben bu hatam yüzünden onu kaybetmeyi istemiyorum. :( Ne okur Allah rızası için bana bir yol gösterin. Ne yapmalıyım ben bu durumda?
Bir günah işledim Allah rızası için bir yol gösterin bana.