Ozeli Olmalı tabiki o da insan dir. Severim sevdiğim kadar da saygı duyarım. Yaptığı , ettiği şeyleri bana söylemek isterse söylesin. Ama beni de unutmasin sonra bende unuturum onu. Ama bütün herşeyini dedektif gibi araştıracak değilim. ya da bakacak değilim. Çünkü beni sevdiğini ya da beni önemsediğini o kendisi gösterir.
Karışmam ama özeli olmaz telefonunu karıştırmam ama benim yanın da kapatıp özelim galan derse o zaman karıştırın karıstırmama izin vermeyip özelik diyip inatlasırsa s.. ktir ederim Onla mı uğraşacam ben 1 insana 1 lafı 2 kez derim 3. Derse kendimi yormam yol veririm
Evlilik ya da sevgili olduysak özel diye bsey olamaz sonucta onunla herseyimizi paylasmak icin birlikteyiz aramizda ozelimiz olcakda neden hayatimda ozaman kisaca kesinlikle karisirim 😊😍
aslında sadece sevgili ya da Es olarak değerlendirmeden genel olarak cevap vermek istedim Bu soruya... Cevremde Eş Arkadaş dost kim. olursa olsun herkesin Özeline saygı duymaya çalışırım. ve karışmam.
Sınırları kokuyorum ben. Sevgililık döneminde bir sınır olmalı. Herkesin özel alanı kalmalı. Ben zaten Ona söyler ya da danışırım gerekirse. Keza o da aynı şekilde.
En İyi Cevaplar