çirkin cimri erkek vurur. neden mi çirkin erkek cimridir çünlü zengindir. kızların çoğu maddiyatçı. sırf maddiyat nedeniyle beş para etmez herifler ne afetleri götürüyor. geçen twitterda vardı bir keko vardı eski sevgilisini tehdit eden acaba eski sevgilisi bu keko ile niye 2 sene sevgiliydi? para için anladı artık daha kullanamayacağı kurtulmak istedi sonra baya olaylar oldu. twitter . com ////laydazen6 buda kızın tw linki 3 xp olamadığım için böyle yazdım burdan birleştirip bakabilirsin hatta.
çevremde fakir yakışıklı çok az olanlar parasınıda cömertçe saçıyorlar fakat pek tercih edilmiyorlar. tabi genelleme bu %10-15 lik kısım var onlar doğuştan çapkın senede en az 3-4 kız değiştiriyorlar biz 1 taneyi zor bulurken.
Cimri insandan nefret ederim. Cebinde 5 TL. si olsun 1 TL sini benle paylaşabilecek olan kişi trilyonu olup cimri olan kişiden 100 kat daha değerlidir. Dünya malına değer verenle işim olmaz.
Burda olayı orasından burasından anlayanlar olursa özet geçeyim. Cimrilikle zenginliği karıştırmayın. Fakirin de cimrisi var zenginin de fakirin de cömerti var zenginin de. Ben fakir birini tanıyorum ki zerre cimrilik yapmaz ama zengin adamlar var kızı yemeğe çıkartıp su bile almıyorlar zaten eve gideceksin evde içersin diyenler var. Cebinin dolu olup olması önemli değil sadece cimri olmasın tahammülüm yok cimrilere. Derdim para değil tipe önem veriyorum evet ama karakter çok önemlidir benim için.
Erkek dediğin biraz cömert olmalı. Cimri insanlardan nefret ederim. Dünyanın en yakışıklısı olsa ne olacak eliyle cebinin arası bin yılsa gözümden düşer... Cömertlik sadece zenginlere özgü bir özellik değil ayrıca insanın gönlü zengin olacak ilk önce.
Birgün sevgilimle fena tartıştık. o aralar ezik hallerim.. askeri ücrete tabi çalışıyorum. Param olsa ne olurdu dedim. Sana bakış açım değişir dedi. Seviyordum bende, ağzıma s... rdı. Ama şimdi memurum. İncitmiyorum incitmesinede izin vermiyorum. Velhasıl paran varsa tipini s... et bir önemi yok gerisinin modunda genel tablo. İtiraz etmeyin. Valla sosyal deney yaparım kizilayin ortasında. Demedim mi diye de sonuna not çakarım.
Ben cömert insanım cimri biriyle yaşayamam boğulurum..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya şimdi bence ikiside kalpten vuramaz tabi sadece parayla ilgilenen kızlarımız çirkin diye nitelendirdiğinizi direkt seçebilir fakat karakterine aşık olmasıyla birlikte yakışıklı bulduğu dış görünşünğ de beğendiğimiz insanla oluruz. Bence en imkansızı yakışklı ve cimri olanla olmak çünkü karakter değişmez fakat diğerini yakışıklı bulan bit kadın çıkabilir diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar