Sevgilime yalan söyledim onu utandırdım benden nefret ediyor silmiş beni?

Bu çocukla 4 Yıldır beraberdik sürekli ayrıldık barıştık ama bu farklı bizim ilişkimizde hiç yalan olmazdı hep benim çocukluklarım yüzünden biterdi. Son barışmamızın üstünden 4 ay geçti çok mutluydum ama eski yakın arkadaşım sevgilimle olan ilişkimin boyutunu babama söylemekle tehdit etti ben de omu kendi sevgilisiyle tehdit ettim kendimi korumak için. Geçen ay eski yakın arkadaşım aracılığıyla tanıştığım bir çocuk vardı bana yazdı ben de bir kere gördüm hayatımda çocuğu ama yani insanlarla mesafem yoktur benim sırf arkadaşça cevap verim çocuğa çocuk bana yürümüş ben bunu anlayamadım hep saf olduğumu söylerler zaten ben de bunu anlamayarak samimi konuşmuşum ama yemin ederim size anlamadım çocuğun niyetinin farklı olduğunu çocuk sonra beni kahve içmeye çağırdı dükkanına ben de yolumun üstü 5 dakika diye gittim sevgilime haber vermemiştim 5 dakika çıkar dönerim diye bu çocukla eski arkadaşım olan çocuk plan yapmışlar çocuk benim üstüme geldi farklı şeyler yapmaya çalıştı ben hemen çıktım ordan ve eve geldiğimde asla söyleyemedim sevgilime bınu kendimi çok kötü hissettim. Dün eski arkadaşım olan çocuk sevgilimi aramış ve tartışmışlar sonra bu çocuk konferansa almış beni çağıran çocuğu. Çocuk sevgilime neler neler söylemiş benim o arkadaşça olduğunu düşündüğüm konuşmaları atmış sevgilime kuyruk salladı bana ben de yürüdüm demiş sevgilim benden ayrıldı olayın tamamen komplo olduğunu biliyor seni savunduğum insanlara karşı yüzümü eğdin dedi bana bundan sonra teksin dedi umurumda değil ne yaparsan yap senin için her şeyi göze almıştım dedi onu kaybedemem ben yalvardım her şeyi yaptım ama istemiyor benden nefret Nil’e etmiyormuş bana sen benden habersiz nasıl o çocuğun arkadaşıyla buluşursun dedi çocukla olan mesajlarımı attı bu ne samimi konuşma dedi size yemin ederim sevgilimden başka kimseyi gözüm görmüyor çok canım yanıyor ama o asla geri dönmeyecek bir çocuk bunu kabullenemez asla ama ben onsuz yapamam bana yardım edin affetsin beni
Sevgilime yalan söyledim onu utandırdım benden nefret ediyor silmiş beni?