Herşeye karışan erkek arkadaş?

Gerçekten ben mi hatalıyım bilmiyorum size sormak istedim erkek arkadaşım spora gidiyor yazın çalışıyor denize gidiyor istediğini giyiyor istediği yeri geziyor fakat asıl sorun şunlar ben spora gidemiyorum onun dediği birşeye karşı geldiğimde bana karşı gelmeye başladın kendine gel diyor şort giyemiyorum bacağımın gözüktüğü hiçbirşey askılı dekolte yasak yazın bile yasak makyaj yapıyorum çok boyamışsın kendini diyor diyet yapıyoum şişman seviyorum seni kilo al zayıf olmak yakışmıyor diyor kendi fitness yapıyor kas felan erkeklerle konuşmam bakmam dahi yasak ortamda erkek olan bir yere gitmem yasak bikini giymem mayo giymem yasak onsuz denize gidemiyorum çok insan olan yerde denize gidemiyorum insanların içinde sokakta nerde olursak olalım onun dediğini yapmazsam veya fikrine katılmazsam bağırıyor bağırma diyorum daha çok bağırıyor bana en yakın arkadaşım benden 3 yaş küçük sevgili benim yakınım ve yakın arkadaşıma mesaj atıp konuşmamızı kestirdi ailem rahat insanlar ve bende bu çocuktan önce böyle davranan erkeklere karşıydım ama şu an olayın içindeyim ve napacağımı bilmiyorum sizden tavsiye almak istedim daha 18 yaşındayım gençliğimi yaşayıp eğlenebilceğim zamanda aklımı toparlamak için sizden yardım istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Herşeye karışan erkek arkadaş?