İlk öpüşmenizi sevmediğiniz biriyle paylaşır mısınız?

Özellikle kızlar. Arkadaşlar eski kız arkadaşımla aynı sınıftayız. Bizim sınıftan bi çocukla 1 hafta kdr çıktı sonra ayrıldı. 3 ay sonra benimle çıkmaya başladı 2.5 aylık bir ilişkimiz oldu.İlk kez benimle öpüştü vs. Ben oneden ayrıldım ve başkasını seviyorum dedim.Oda bende onu ( o sınıfta 1 hafta çıktığı çocğu ) unutamadım zaten dedi.Seninle öpüşürken bişey hissetmedim keşke öpüşmeseydim hata yaptım dedi.Adam değilmişsin felan dedi.Ben ona onu kullandığımı hiç sevmediğimi sadece öpüşmek sevişmek içn onunla beraber olduğumu söyledim.Eski bir sevgilim vardı bildiği dedim onu aradım sende çok benziyorsunuz seni öperken onu düşündüm felan dedim. Oda ben seni onun yerine koymadım ama hiç sevmedim dedi. Sınıfta görüyorum şimdi eski sevgilisine yakın olmaya çalışıyor onla konuşmaya falan çalışıyor.Arada bana bakıyor göz göze geliyorz hemen çeviriyorm kafamı veya ben bakmıyorm ama onn arada baktığını farkediyorm . O gün ben onları söyledikten sonra koluna faça çekmiş. Ağlamış felan kendimi öldürmeye çalıştım fakat deymez sana inat mutlu olucam felan dedi.Sizce ne yapmaya çalışıyor cidden o çocuğu unutamadımı ? Siz başkasını severken bir başkasıyla ki ilk öpüşmenizi vs. yaşarmısınız ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca facebook unda felan o çocuğu unutamadığına dair sözler paylaşıyor.Onun ona nasıl hitap ettiğini felan yazıyor. Çoçuk onu sevmiyor.Ben dedim git açıl ben ztn sana karşı bişey hissetmiyorm sorn olmaz felan dedim. Oda o beni sevmiyor felan dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana geldi dedi onu nasıl unutabilirim veya tekrar onu nasıl etkileyebilirim felan dedi çok zoruma gitti bilerek mi yapıyor bilmiyorum bende takmıyormuş gibi yapıyorm onu. Ama ciddn içim çok acıyor o yaşadığımz ilk 1 ay mükemmeldi. -15 derecede kar altında saatlerce yürümüştük.O çocuğu kıskandırmak içn çıktı benle desem öyle olsa neden öpüşsün veya okl dışında buluşsn vs. Birde yaşadıklarımızı kimse bilmesin diyodu.Özelimz diyodu sadece yakın bi arkına anlatmş öpüştüğümüzü falan
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ben onun adımı vücuduma dövme yaptırıcağımı söyledim. Oda bileğine yaptır falan dedi ben yaptıramam yaza doğru yaptırırım anca ailem görür dedi. AYrılırken dediki ben O çocuğun adını çince olarak yazdırıcaktım koluma senin adını değil feln dedi. Cidden çok zoruma gitti ki. Küçük görmek gibi değil asla ama çocuk yakışıklıda değil en azından benden yakışıklı değil . Ben dedim ben sarışınlardan hiç hoşlanmam ztn dedim. Oda bende esmerlerden hoşlanmam ztn dedi . O sarışın ben esmerim .
İlk öpüşmenizi sevmediğiniz biriyle paylaşır mısınız?