Eski sevgilimi fakeden takip ediyorum neden instgramda mesaj atmıyor veya fotoğraf beğenmiyor sizce?

Eski sevgilime fake bir profilden takip istegi attım kabul etti o da takip isteği gönderdi karşılıklı takip ama hiç mesaj atmadı diğer erkekler gibi. diger etkenlerin mesajları yıldı ve foto beğenileri fakat o fotoğraf bile beğenmedi acaba fake olduğunu mu anladı hesabın ya da benim olabileceğim mi aklına geldi oysa inandırıcı bir hesap oldu yani beğeni hilesi de yaptım ve normal beğeniler var takipçiler de var fazla olmasada. hayatında başka kız olsa kabul eder miydi isteği acaba ya da var mıdır şu an ondan mi yazmıyor takip ettiği kızlarda vardır sevgilisi varsa ama hangisi bilmiyorum diyorum ki acaba ben ilk adımı ayıp onun bir iki tane fotoğrafını begensem ne düşünür benim olduğum anlaşılır mi farede kız güzel bir kız çünkü ve o da yakışıklı yani ortalama yakışıklılıkta. buaradal bitti bile demeden ayrıldık son görüşme de önce kötü ve soğuk sonra iyi davrandı bana hatta birseye ihtiyacın olursa istediğin zaman yaz bile dedi ayrildigimizda mektup bile yazmıştı ayrılsak da neye ihtiyacın olursa olsun problemin ne olursa olsun ben burdayım biliyorsun demişti ama bana kötülük yapmış bir insan. yani ilişkiye girdik
Güncellemeler
+1 yıl
Son görüşmede de son kez sarildik ve öpüştük
Eski sevgilimi fakeden takip ediyorum neden instgramda mesaj atmıyor veya fotoğraf beğenmiyor sizce?