Ortada bir çocuk varsa eğer ve soğumasının nedeni benden kaynaklıysa düzeltmek için çabalarım. Fakat düzeltemeyeceğim birşeyse ve soğumasında ki neden bir başkasıysa asla uzatmam. Yukarıda direk ayrılırım diyenler olmuş pardon ama evliliği çocuk oyuncağı falan mı sanıyorsunuz? Bu lisede yüzük takmaya benzemez. Ortada bir yuva ve bir sorun varsa bu sorun çözülmeye çalışılır. Ama bir sorun olmadığı halde, soğumasını geçerli kılan herhangi birşey yokken karşı taraf için bitmişseniz tabikide kendinizi ezik duruma düşürmeye gerek yok. Usulca çekilip yolunuza bakacaksınız.
Boşanırız bunu açikca belirtip duygularimla oynamadığı için de memnun olurum Böyle bir ilişkinin devamı ihanettir keşke herkes söyleyebilse de ihanet denen kavram yok olsa
Hiç bir gereksiz çabaya girmem, bir sebep ya da neden sormam, hiç bir önemi olmaz çünkü benim için, soğumuş ya sonuçta anlıyor musun? Bitmiş yani herşey onda, karşımda ki deli gibi aşık olduğum insan bile olsa, kalbime gömerdim. Ve bunu bana böylesine cesursa söylediği için teşekkür edip ayrılırdım.
Ayrılırdım çünkü bn bir insandan soğudum mu mümkünatı yok geri dönüşü olmaz. Ve bu karşıda ki de eşim. Bnden soğan bir insanın sevgisi bitmiş demektir. Bn ayrılmasam o ayrılır, aldatır başkasına gider.
Sebeplerini sorarım. Eğer ki benim bir haram, kusurum varsa düzeltmeye çalışırım. Ama sorun ben de değil de eşimde ise yine sorarım. Yalnız araya 3. kişiyi sokmuşsa bunun affı yoktur.
Olabilir. Biraz zaman veririm kafasını toparlasın. Bazen yakınlaşmak için uzaklaşmak gerekir. Aynı evi paylaştığınız kişinin günün birinde sizden soğumasıyla kuvvetli bir ihtimal.
Dürüst oldugu icin duygularimla oynamadigi icin tesekkr ederim ayrilirim yalan soylemesi arkamdan is cevirmesini asla affedemem ama acik acik dogrulari ifade ederse bir kere daha derimki ben nasl bir adam sevmisim ve aklmda hep iyi olarak kalir
En İyi Cevaplar