Eski flörtü özlemek?

Geçen sene, ara vererek vs 1 buçuk yılı devirdiğim bir flörtüm vardı. Çıkıyor gibiydik fakat ayrı şehirlerdeydik. Sık sık sanal yapıyorduk. Fotoğraflaşmalar, videolar, görüntülü konuşmalar falan. Bana karşı aylarca çok ilgili davrandı. Ama numarasını dahi vermedi. Numarayı bırakın soyadını bile bilmiyorum. Yüzünün tamamını bile sadece 1 kere gördüm. Bir süre sonra ondan sıkılmaya başladım. Başka erkeklerle konuşmaya başladım. Sanal yaptım. Ondan sonra bana sürekli onu aldattığımı söylüyordu. İşin garibi ben onu daha tam olarak tanımıyordum bile. Ona hiç gerçek bir ilişki gözüyle bakmamıştım. Hatta bir keresinde "mecburi" çıktığı biri olduğunu itiraf etmişti. Mecburi mi ondan bile şüpheliyim gerçi. Her neyse. Yaşadığım şehre gelecekti babasıyla kavga ettiğini söyledi. Hem de son dakika. Kardeşiyle konuştum o da babasıyla kavga ettiğini falan söylemişti. Böyle böyle baya uzun bir zaman oldu. Biz artık birbirimize düşman gibi olduk. En son bana çok ağır hakaretler etmişti. Bir daha da hiç konuşmadık. Konuştuğumuz platformdaki hesabını da kapadı. İşin en kötü yanına gelirsek, ben şu an onu çok özlüyorum. Fakat ona dair hiçbir bilgi bilmiyorum ve kaybettim ve onu bulmam imkansız. Sizce amacı neydi? Onu nasıl bulabilirim? Sadece ismini, nerde yaşadığını, yüzünü ve hangi bölüm okuduğunu biliyorum.
Eski flörtü özlemek?