“Görüldü” yedikten sonra ikinci mesajı atan karşı cins yüzsüz müdür, yoksa seviyor mudur?

- öyle ölmem, mermi at 😒 #beyazorkidem😘

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kesinlikle seviyordur sevmese umursamadığını görmezden gelemez😕
Teşekkürler tatlışım
Aşk adamı yüzsüz yapıyor
Merak ediyordur neden miklenmediğini.
Teşekkürler
Ricalar
Kişiye göre değişiklik gösterir
Cevap
73Cevap
Seviyordur merak ediyordur. Ama tabi karşı taraf tamamen soğuk ve hep öyleyse bir yere kadar olmalı.
Aşıktır gadası
mesaja cevap alamadığı halde ikinci mesajı atarsa bu insan karsi tarafi seviyor ya da deger veriyor diyebiliriz ama bu iyi insan bu hayatta hiç bir zaman adam yerine konmaz hep üzerler onu kendini ifade etmek icin yazip durur battikça batar. Hep kaybeder cunku burasi acımasızlarin oldugu bir dunya ve bir gun oda bunu farkedicek. kendimden biliyorum
Mücadele etmeyi seviyordur. Kolay pes etmemesi hoşuma gider. Sırf bunu test etmek için bile görüldü atmışlığım var jajajja
Saftır, haddinden fazla seviyordur ya da rol yapıyordur...
Askta gurur olmaz Bir insan seviyrsa herseyi goze almistr zaten göruldü yapip birakacagina ve deger verip cewap verecegi ihtimaline karsi kendini hazirlamstr o yuzdn egoist olmayn karsinzdaki kisininde bir insan oldugunu unutmayn...
Ya seviyordur ya da çalacak başka kapısı yoktur boşta kalmıştır
Bencede seviyordum? 😍
@Sezerrrrcan Sevmek güzel şey sev bakalım yiğidim Sen Sevde görüldü atan utansın😀
Bize bağımlısı lazım görüldü atanı degil
Görüldü yiyince kendimi yıkık gibi hissediyorum. Soruna cevabım ise "bence görüldü yedikten sonra ikinci mesajı atan karşı cins seviyordur. Sevmese mesaj atma gereği duymaz."
Belki de önyargısızdır sadece. Kafasında kurmaz olur ya belki karşıdakinin işi vardır, görmüş unutmuştur bunu bilir belkide. Şu an fazla mı pollyanna oldum 😂
bir görüldüden anlam çıkarmayacak kadar gereksiz görüyordur, söyleyeceği vardır mesaj atmıştır fazla anlam yüklemeye gerek yok
Birinci görüldü ardından ikinci mesaj sevgi sebebidir. İkinci görüldü ardından yazmak yüzsüzlük bana göre
Kurşun geçirmez bir kalbi vardır onun. Görüldü atılsa ne olur.
Ikiside bence. 3 ncu secenek de attigi mesaj turune bagli olarak sinir etme bikkinlik rahatsiz etme gibi olabilir
Bir sevdiğime yaparım başka kimseye yapmam görüldü atarsa kaybetmiştir. Yeterli süreyi tanır ve rehberden şutlarım.
gururu geç de neden görüldü atarsınız ki ve asıl sorun görüldü yememe rağmen tekrar mesaj atarım çünkü ben gerizekalıyım
İkinci kere mesaj attı diye yüzsüzlük olmaz seviyordur belki ya da konuşmaya ihtiyacı vardır bilemessin konuşmadan
Bu kadınlara göre cok degisken bir durum
Bazısı yılısık yüzsüz der sonra ay napim hoşlandım galiba moduna gecer
Kadınnları anlayamıyoruz
Lütfen bazen acık olun
Gereksiz ikinci mesaj. Herkesin işi gücü olur birşeylerin yoğunluğu olur metazori yapmaya gerek yok. Beklemek en güzeli
Çok gocunmam, ikinci mesajı da yazarım. Ama baktım ki hiç umursamıyor, ben de önemsemem ve bırakırım.
Bence yuzsuzdur cunku goruldu yapip cevap vermeyen ilgisiz biridir.
Sevdiği için yüzsüzlük yapıyodur. Bu hâle getirenler utansın püü
Seven insan mesaj atar.
Ya bu çok zor bir durum. Mesajı atıyorsun karşı taraf görüyor ve yazmıyor. Resmen isot acısı. Ne yapsın yazacak tabiki sevgisinden
Denemedim ama bana mesaj atanlar için karaktere göre anlarım.
Seviyordur.. Çünkü sadece seven insan yüzsüzlük yapar..
Deli gibi seviyordur çünkü o mantıklı hareket etmez duygusal olarak yönelir olaya
Görüldü yiyen bensem seviyorumdur mesaj atmaya devam ederim. Başkasını bilemem
Tanımadan sevme öyle birden olmaz hoşlanma beğenme olur. Israrcı demek doğru olur.
Yüzsüz bir seven olabilir ya da seven yüzsüz olabilir. Belki yüzsüzde olabilir ama ısrarın para edeceğine inananda biri olabilir. Belki bir taktiktir. İlginç bir durum 🤔
İşi varsa görüldü yapıp cvp vermemiş olabilir. Bnce yüzsüz değil
Mavi tiki kapatın görüldü yemezsiniz ben öyle yapıyorum
Kişiden kişiye değişir ya takıntı yapmıştır ya da gerçekten seviyordur.
Bu tehlikeli bir soru bence kime mesaj attığına göre değişir, ama eğer tek bir insana böyle davranıyorsa seviyordur :)
Karakter meselesi, asla işim olmaz dönene kadar beklerim eğer beklediğim yerde duruyorsam tabi 😃
Seviyordur ablası.. Sevmese atar mı hiç?
Değer veriyordur seviyordur özlüyordur aşkta gurur olmaz.
2 mesajın sonucu da aynı olursa tekrar denemenin bir manası yok coca cola mi bu :D
Bir daha yazmam ne kadar seversem seveyim.
Ben hep atiyordum ama cok sevdigim icin. Fakat o hep bana duvarlar ördü sonuc... cok pismanim.😶
Kişinin kendine ve karşıya duyduğu saygıyla alakalı.
O iki kisinin iliskisi arkadaslik seviyesi samimiyetine bagli ask sevgili iseler 40 tane de atar
Sevmek nasıl böyle bişeyle ölçülebilir ki 😶 Yani sevmesi lazım
durumla ve kısıyle alakalı bır durum herzaman yuzsuz dıyemessın
Hiçbiri ilk defa konuştupum birine böyle yapsam samimiyet adına yaparım
Eziklik gibi geliyor bana.
Yazık be :D d
Seviyordur.
Ne yüzsüzü be saftır saf 😃
Kişiden kişiye değişebilir.
Bence bir önemi yok
ne kadar detaylara takılıyorsunuz valla ya
elbette seviyordur
Hala ümitle bekliyordur 😊