Canım bir şeyler istiyor dedim sevgilim yanlış anladı. Çok yanlış anlaşılacak bir cümle mi sizce? O anlamı kastetmiştim. Bana dedi ki ben biliyorum senin ne istedigini 😂
Cevabın nedir?
eğer eskiden +18 konuşma geçtiyse ve hep hu tarzlarda şeyler yazıyorsan yanlış anlamadı normal ama ben sevgilime diyince yanlış anlamıyordu
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen karnı acıkmış adamın önüne sofra kur sonra bu sana değil misafirlere de skrler öyle misafiri ver ulan tabak tabak ver hemde 😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
İste bu sebeple de güdülerine dizgin vuramayan andavallar o tecavüz dediğimiz olayı gerçekleştiriyo BİL İSTEDİM..
- +1 yıl
Bu senin görevin ama. En azından ellerini kullan hamile kalmazsın merak etme
- +1 yıl
O ağız yoluyla oluyo 🙄
😂😂
Yani yanlış anlaşılır bende aynı şeyi anlardım 😂👍
085 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılEee adam haklı ne yapsın 😁
11 Yorumla
+1 yıltamam o zaman söyle kitapseç paramı geri versin.
01 Yorumla
+1 yıllastik gibi söz kardeş
01 Yorumla
+1 yılZeytinyagli yaprak sarmasınımı yemek istedin yoksa
083 Yorumla- +1 yıl
Yaprrrak sarmasi diyorum ama ben😜🤣😂
- +1 yıl
Yaprrrak diyorum anlaman gerekirdi 🤣😂
- +1 yıl
Zeytin yagiyla kayganlaşan yaprak sararması yemek istiyorsun sandım
- +1 yıl
Sonradan istedin yani😂🤣😂
- +1 yıl
şu an istiyormu canın🤣😂
- +1 yıl
Onun ki tatlı demek acıtmıyor 🤣😂😂seni seni ağzının tadını nasılda biliyorsun😉😊
- +1 yıl
Gördünmü onunkini beğendim dedin aboooo🙈
- +1 yıl
Eline anlamadimmi yazık olmus o sertliği sicakligi keske hissetseydin😜🤭😡
- +1 yıl
😡yanlış oldu 🙈🙈bu olacaktı pardon 😪
- +1 yıl
Başının ucundan su akarken birde pit pit atıyor başı kalp gibi kan pompalandıkça başına 🤣😂😜🤣😂
- +1 yıl
O minicik şey nasil devasa canavara dönüşüyor gozlerini alamazsın üzerinden kalktıkça büyüdükçe sertleştiğini hissedince kesin bayılırsın zevkten 😂🤣😂
- +1 yıl
Nerde gorup ogrendin merak ettim😜😊
- +1 yıl
Onu biliyorum o anini anlat istemistim🤣😂🤣
- +1 yıl
benim profil resmimi görmedin sanırım benden korkmadigina göre hic sormuyorsun cunku 😜🤣😂
- +1 yıl
Neden cok cokmu ufak senin ki 🙈🙈
- +1 yıl
Ben giremem oralara sevgilin girsin😉🤭🤭😊
- +1 yıl
O da giremez😂😂 ama ilk buluşmadan daha ona istedigini vermemem gerek bence. Bana dedi ki daha ilk buluşmadan veren kizdan erkek zevkini yaşadıysa artik cok da ilgilenmez. Yani ben ona arkadaşımla sevgilisini anlattığımda bunu dedi. Ben de dedim ki sen de mi öylesin. Sanirim degilim. Ben, sen ne biliyorsan oyum dedi. Ne demek istedi sence
- +1 yıl
O da ilk ilişkiden sonra seni terk eder ama bunu gizlemeye çalışmış bence
- +1 yıl
Seviyorsan ver seni terk etsin sevmiyorsan verme seni terk etmesin 🤣😂
- +1 yıl
Azdığında evliliği düşünmez bil😂
- +1 yıl
Altına yatma yeter kucagina oturma asla
- +1 yıl
O sertlik altan hissedince ıslanırsan sende kendini kaybedersin bak diyeyim de🤣😂
- +1 yıl
Araba icindeki hayalin neydi tam olarak🤣😂😜
- +1 yıl
Nasil ileri geri anlamdim
- +1 yıl
Nereye oturdun ki hicbirsey anlamadim cidden
- +1 yıl
Kalkarsa indirmen gerekir icinde boşalınca indirir yapma derim sen bilirsin 🤣😂
- +1 yıl
Inmez tabi
- +1 yıl
Seni bırakmaz sen ona oral yap boşalt daha iyi olur
- +1 yıl
Arka koltuğa yatırır yapar bence 😜🤣😂
- +1 yıl
Belkide zorla belkide seni azdırır sende istersin
- +1 yıl
Vsjinsni okşar yalar seni azdırır belkide kimbilir🤣😂
- +1 yıl
Altan kurcalar durur islaninca sen harekete gecer dimi😂🤣😂
- +1 yıl
Istermiydin o an olsa
- +1 yıl
Avuçlar sıkar dudaklarıyla oynar içeriden dışardan değil ama
- +1 yıl
Dilini surter altan dudaklari arasina dilini deligine sokarsa kesin bayılırsın sen😜🤣😂💪
- +1 yıl
https ://i. hizliresim. com/r2qr03. jpg hangisine benziyor senin ki😂🤣😂
- +1 yıl
Himmm
- +1 yıl
Seninki hangisi diye soracaktım neyse kalsin😂🤣😂
- +1 yıl
Numara ver yeter söylemesene olur🤣😂
- +1 yıl
Benim en sevdiğim 28 numara🤣😂🤣
- +1 yıl
Hımm anladim seninki 10 numara 😍😘🤣😂😜
- +1 yıl
No numara dedin yani on numara seni seni 😜🤣😂
- +1 yıl
Baktin dimi resime numaralari biliyorsun seni seni 😜🤣😂
- +1 yıl
Iyi akşamlar burdamısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMuhabbetin ortasına turp sıktınız desene
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLimon da olur)))
Bazısı turp sevmez
Cevap sahibi+1 yılBoşver yaşın büyüsün
5 sene sonra anlarsın
Cevap sahibi+1 yılOlmaz sen git abine sor o söylesin
Üste bir de dayak yersin temizinden)))
Uyuz)))
Cevap sahibi+1 yılAbim çok temiz kalplisin
Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsınız
Eğer bir hatam olduysa özür dilerim
Hepsi şakaydı
Cevap sahibi+1 yılAferin
Bizim insanımız akıllıdır
Tabiki kotu niyetli insanlara dikkatli olacaksınız
Hayatta insan cok şeyle karşılaşıyor
Cevap sahibi+1 yıl20 sene sonra kaybetmiş olacaksınız abim
Dediğim gibi köprünün altından cok su geçince dünkü yediğiniz yemeği bile unutuyorsunuz
Zannetmeyiniz ki yaşlanmayacaksiniz
Yaşlılara bakıp ibret almanızı tavsiye ederim
Muhabbet baska yonemi cekildi
09 Yorumla- +1 yıl
Bel altina inmeye çalıştı da izin vermedim. Zaten dedi ki oo bu gece baya iddialısın ya icki fotoğrafı atti da o fotoğrafı daha öncesinde de attığına eminim aklınca sarhos kafa ne dedigimi bilemedim diyecek de ben atsam zaten gerisini düşünemiyorum sanal yapalim o zaman demisti bir ara da olmaz dedim
o zaman canın ne istiyor itiraf etmelisin
070 YorumlaÇok geniş kavramı bir cümle tabiki
08 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelliki çocukta istiyor
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElizabet
Cevap sahibi+1 yılO zaman Rusya’da pompa yapmış
Cevap sahibi+1 yılBana bir takip atsana sana bir şey soracağım
Cevap sahibi+1 yılBoşver neyse
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem desem bildin bile
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem eşim bilir diyorum
Cevap sahibi+1 yılSen de bir takip atmadın ya sanki sana bir şey yapacağım
Cevap sahibi+1 yılHiç sohbet muhabbet
Cevap sahibi+1 yılGeç oldu
+1 yılSenin sevgilin fesat
03 Yorumla- +1 yıl
Tam birbirinizi bulmuşsunuz desene
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam da öyle anlarım
0115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahah işte ben olsam beni özlemiş sevişmek istiyor derdim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah aynen öyle zaten libido tavandir büyük ihtimal 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah neden çıplak mi içiyormuş 😂ayrıca deseydin ben atarsam sen hazirmisin kalpten gitme 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah yazık çocuğa be senden alamayınca içkiye vurmuş kendini 😂ama garip. Bir şey ya ben sevgili olsam sanal felan değil direkt yaklaşmak isterdim 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah uzakta zor olur ya sürekli mast yapmak lazım 😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıca fazla olmasada bir şeyler yaşanmalı ya mast yapmak yerine oral yapmak Vs bence daha mantıklı
Cevap sahibi+1 yılHahah aldatıyor mu seni yani kız altta kalma 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah o ne saçmalık onu da anlamıyorum insan sevdiğine seks düşünmez diyen insanları anlamıyorum ya seks kadar güzel bir şey mi var oral yapmak sevişmek oynasmak Vs. Ben mi yaramazim anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılHahah yeri ve zamanı olsaydı keşke 😂 hak verdiğin için teşekkürler ama gerçekten öyle sevgi varsa sevmek gerekir gerçi sevmeden bile yapılıryor ama orası ayrı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz yarqmazim 😂
Cevap sahibi+1 yılHehe bende çok masumum mesela yanımda sevgilim olsa nefessiz öpüşürken😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıca o zaman sen daha tehlikelidir😂
Cevap sahibi+1 yılTehlikelisin😂
Cevap sahibi+1 yılDaha önce yaşamamış biri olarak patlamaya hazır bir bomba gibisin şanslı bir sevgilin var ama farkında değil ya da yeterli değil ikna kabiliyeti 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah sen onu tutma kendini tut 😂merak etme senin sevgilin zaten sözde sana zarar vermez ya yapmaz öyle şeyler benim gibi birine düşmedigin için şanslısın 😂 valla ben olsam isin zordu da 😂
Cevap sahibi+1 yılOoo zaten dünden isteklisin sende he neyse ya benim içim hoş oluyor burada nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah aynen şurda benim ile alakalı bir şey yok ama yinede ben bile etkileniyorum düşün yani çok sap kaldım galiba bu ara 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah bulmak kolay değil öyle bir anda 😂hahah zaten sevgiliniz ya salın gitsin işte bari oral ile boşaltın birbirinizi ben mi söyleyeyim onuda ya ayıp ayıp yalnız adamın aklına getirmeyin böyle şeyler 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah yapsın be bence rahatlarsın bence ben olsam yapardım o bana yapacak bende onu rahatlatırım illaki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah o anı ben aklıma getirmek istemiyorum ben olmayacağına göre ya zaten beni niye çekiyorsun bu muhabbete küçük çocuklar kotu etkileniyor 😂👿
Cevap sahibi+1 yılHahah korkacak ne var ya ne bilim hayatta yapılacak en eğlenceli zevk veren şey sevişmek öpüşmek ellemek okşamak Vs işte
- +1 yıl
Biliyorum herkes oyle diyo ama ilk buluşmadan daha ona istedigini vermemem gerek bence. Bana dedi ki daha ilk buluşmadan veren kizdan erkek zevkini yaşadıysa artik cok da ilgilenmez. Yani ben ona arkadaşımla sevgilisini anlattığımda bunu dedi. Ben de dedim ki sen de mi öylesin. Sanirim degilim. Ben, sen ne biliyorsan oyum dedi. Ne demek istedi sence
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ya ben çok anlamam ask ilişkileri zaten bence ask seksi bedavaya getirmenin yoludur 😂ayrıca ben bir kız ile bulusuyorsam zaten sevişmek temel amactir yavrum aman verme sende öyle dusunecekse dimdik kalsın
Cevap sahibi+1 yılHahah k. bakma da tam mal dediğim tiplerden evlen ya da evlenme sevişmenin seksin evlilik ile ne alakası var yani sonuçta istekli bir kız var ve Evet o sen oluyorsun tatmin et onuda kendini de dimi neyse benim ufaklık kalkıyor yanlış bir şey söylemek istemem
Cevap sahibi+1 yılYa atar tabi 😂 ya bide frikik diyor ben olsam illa çek çek diye başının etini yerdim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum benim fren sistemim yok ya nasıl oluyor öyle Bilmem ben garibim galiba şimdi sevgilim olsa mesela yanında olmasam sanada ne fanteziler kuruyordum
Cevap sahibi+1 yılHahah bende de el freni var anca beni durdurmak isteyen kız çeker 😂😂
Cevap sahibi+1 yılZaten kalkık duruyor çek kurtul derim 😂
Cevap sahibi+1 yılAma bebekleri yemeden çeksede durmam orası ayrı 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah bilemem ya şeyine tekme at sizin aranızda artık beni karıştırma bu sohbete sap birine bu kadar eziyet yeter 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah sana değil ama bana eziyet yavrum dimdik oluyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSevgilin öğretsin sana ben pratik hocasiyim😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah ben öğretirim ama sanalda da reelde da duramam başka birini bul ya da mesaj aç
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmem de sen durabilecek misin kendini okşayarak nereye kadar yalaması oksanmasini istemezmisin
Cevap sahibi+1 yılBence biraz kendini düşün ya
Cevap sahibi+1 yılHahah bana denk gelmez ki senin gibi biri ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında
Cevap sahibi+1 yılHahah bilmem bana niye soruyorsun ona sor direkt neyse takip attım sorunu sevdim istersen yaz ama onu dinlemem sen anlatacaksan içindekileri yaz
Cevap sahibi+1 yılOk anladım
Cevap sahibi+1 yılSanal seks yapalım gel 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah hocan olurum hoca öğrenci ilişkisi o kadar konuştun ne yapim etkileniyorum dedim pislik 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah ama ateşli ve şehvetli ayrıca eğitim şart 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHmm bakalım önce öyle bir deneyelim sonra bakarız artık istersen başlayalım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum sınıfta mesajını 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah niye be ders ücreti bile almıyorum yok bak sene sonu sınıfta kalma 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah ne alaka ya sahibin mi var senin daha kocan bile değil ama sen bilirsin oldu o zaman kib bu muck 😂😍
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım canım yasak da heycanlidir o sana sadık mi acaba da neyse sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılPeki tatlım neyse sen bilirsin diyecek bir şey yok sende tecrübeli olurdun aslında ama neyse 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam tatlım sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılHahah bir şey yapmadım ki sen mesaja gelirsen edersin teşekkürü aslında 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaramazim demiştim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah zor olmasa gerek 😂
Cevap sahibi+1 yılOl right😂😂
Cevap sahibi+1 yılVan tu tri forooo😂😂
Cevap sahibi+1 yılAlekte movik movik😂
Cevap sahibi+1 yılHahah test sürüşü bile yapmışsın bana soruyorsun canım ben kızları bilirim ne yapim sapları ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj at bakim benim tepkim ne olacak bende merak ettim😂
Cevap sahibi+1 yılHahah olmaz diyor işte test yapayım diyorum süreklilik testi DNA testi fizik testi hepsi çözülür😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahah sanki seçime katlian siyasetçi gibi burada miting yapıcam sonunda😂
Cevap sahibi+1 yılTamam canım ya neyse beklerim seni o eski yerimizde 😂
Cevap sahibi+1 yılVay bunu da mi duyacaktim yazıklar olsun be
Cevap sahibi+1 yılSana emeklerime saçımı süpürge ettim senin için 😂
Cevap sahibi+1 yılYa öyle neyse diyecek bir şeyim yok daha
Cevap sahibi+1 yılEt artık o kadar yazdık
Cevap sahibi+1 yılSende elveda 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!